Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gutenberk

mrb arkadaşlar,bende halen bi makine alamadım araştırıyorum.kodak'ın v570 ve 610 modelleri ile c875 modeli nasıl acaba v serileri çok şık ve zarif ama sizin topicte v serilerinin çekim kalitesine pek de olumlu yaklaşan olmamış.ben makinenin hem şık hemde küçük olmasını istiyorum.yoksa canon a serileri daha ucuz ve daha kaliteli ama o tip makineleride cebine atıpta istediğin yerde resim çekemezsin.sizin görüşlerinizi bekliyorum.yarın gidiyorum.14 şubata özel bi indirim filan olursa almayı düşünüyorum.

dostum biz v serisinin kötü foto çektiğini söylemedik ki benim 7530 bile bana göre çok kaliteli foto çektiğine göre yeni makineler çok çok daha iyisini yapar demiştim.sadece v610 nun zoom ağırlıklı bir makine olmasından dolayoı sanırım resim kalitesinden biraz ödün vermişler..ama v705 bence çok kaliteli bir cihaz...ha birde kodak ın tüm cihazları orijinal renkleri vermektedir.japon cihazlar renkleri biraz daha dolgunlaştırıp %100 doğal resim vermemektedirler...son olarak göül rahatllığıyla v705 alabilirsin.c875 de resim kalitesi en iyi olan makinelarden birisi olarak göze batıyor..ve c875 de gayet küçük ve hoş bir cihaz...

• Kırım/Yalta dan bir kesit....makine=Kodak DX 7530...
     KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

yine yalta dan..

ukrayna semalarından sanırım 1500-2000 fit falandır.uçak içinden iyi çekti

bu da ben ..arkamdaki uçakla!! yine bir korku dolu yolculuğa başlamadan önce

tamamı 7530 la çekilmiştir....

• SERDAR GUZEL FOTOLAR EKLEMISIN gene eyvallah
  • saolasın dostum....fotoğraf çok valla.c sürücüsün neredeyse yarısı kodak fotolarıyla dolu aralarında hoşuma gidenleri buldukça eklerim ki niyetlenen arkadaşlar kodakın nasıl çekim yaptığını görsün...fotoları kağıda bastırınca da oldukça başarılı sonuçlar alınıyor...zamaninda 6233 ü sevdirmek için uğraşmıştık şimdi de bakarsın kodak ı sevdiririz DH eşrafına
  • renk kalitesi bayag iyi simdi kiyasladim nokia n 90 ile cektigim fotograflar da cok net ama renk kalitesi kodak kadar degil neticede piksel farki da var tabiki
  • kodak c643 modeli kampanyada şu an. fiyatı 320 civarı. bu makina için ne dersiniz? 6mp, 640x480 video, tv out var...
  • 743 de alabilirsin dostum pek fark yok arada ama 643 de iyi tabiki
    quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

kodak c643 modeli kampanyada şu an. fiyatı 320 civarı. bu makina için ne dersiniz? 6mp, 640x480 video, tv out var...
  • Slm arkadaşlar bende kodak C330 var 4 megapiksel amatörler için fazlasıyla ii tek hafızası az ama hafıza kartı alındı mı tam amatörlere göre
  • arkadaşlar kodak ın en büyük artısı zaten renklerdeki gerçekçiliği ve doğallığı...hiç bir kodak makinesinde abartı renk bulamazsın...c743 yeni bir model olması nedeniyle tercih edilebilir.bende 5mp lik 7530 olduğu için zoom u yüksek bir makine bakacam kendime(7530 u abime verecemde)...alacağım makine en az 5x optik olmalı..
  • selam arkadaşlar tekrardan ben bu hafta internete giremedim ama yasılarınısı şimdi okuyunca kafam tam karıştı 610 la 705 arasında takıldım. inşallah güzel bir karar verecem ayrıca arkadaşlar bilmem bilginis varmıdır ama ankarada yaşayanlar için bil studyo varmıs tunalı tarafında orada bayaa ucus mus ben bu hafta bakmaya gidecem ayarlayabilirsem sizede tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canturk25

selam arkadaşlar tekrardan ben bu hafta internete giremedim ama yasılarınısı şimdi okuyunca kafam tam karıştı 610 la 705 arasında takıldım. inşallah güzel bir karar verecem ayrıca arkadaşlar bilmem bilginis varmıdır ama ankarada yaşayanlar için bil studyo varmıs tunalı tarafında orada bayaa ucus mus ben bu hafta bakmaya gidecem ayarlayabilirsem sizede tavsiye ederim.

v705 öncelikli tavsiyedir.ama v610 da yüksek zoom uyla ön plana çıkmaktadır,hatta onun kadar küçük 10x optik zoomu olan başka bir makine yoktur....her iki makine de kanımca yeteri kadar kaliteli fotoğraflar çekecektir...sen bir bak kardeşim dediğin yere,ama bizi de bilgilendirmeyi unutma...eğer çok cazip fiyatalr varsa değerlendiririz sayende

• beyler v 705 i siparis verdim iki-uc gune kadar elime gecer
  • kodak c743 hepsiburada da en çok satılanlar listesinde 1. liğe oturmuş.. kodak ı böyle yerlerde görmek güzel uzun zamandan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

beyler v 705 i siparis verdim iki-uc gune kadar elime gecer

hayırlı olsun dostum...incelemelerini bekliyoruz
  • kesnilikle dostum hemen paylasicam zaten bu arada kodak c743 un birinci sirada yer almasi cok guzel cunku gercekten kodak kaliteyi ucuza satiyor
  • arkadaşlar yeni c743 aldım yalnız ufak bir problemim var resimlerin çoğunda bulanıklık uyarısı veriyor bazı resimlerde de o uyarıyı sarı olarak veriyor kitapçığı da pek açıklayıcı değil yardımcı olursanız çok sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gollory

arkadaşlar yeni c743 aldım yalnız ufak bir problemim var resimlerin çoğunda bulanıklık uyarısı veriyor bazı resimlerde de o uyarıyı sarı olarak veriyor kitapçığı da pek açıklayıcı değil yardımcı olursanız çok sevinirim....

olmaması lazım.önce auto modunda dene.manzara dene.
  • deniyorum ama sari ne anlama geliyo peki?? bu arada kodak c743 kullanan var mı aramızda???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 12 Şubat 2007; 19:24:54 >
  • dostum kodak in web sayfasina gir orda sanirim 0800 lu bir numara olacak ordan canli destek alabilirsin
  • bende makina alıcam fakat makinanın
    610,705 lerdeki gibi çift lens olup olmaması yada 550deki gibi gibi çift lens olmamasının ne gibi
    avantaj ve dezavantajları var ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.