Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben KODAK EasyShare dijital fotoğraf makinesini gördüm hoşuma gitti arkadaşım da bahsetti iyi bir şeye benziyo yani bide topice yazayım dedim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkr...
  • dostum oncelikle sunu belirteyim easyshare demisin ancak hepsi farkli modelde modelinide yazarsan yorum yapariz mesela c 743 v 705 vs gibi easyshare model degil kolay kullanim anlaminda kodak makinlarda kulanilan bir isim gibi anlatabildimmi sen modelini yazmalisin
    quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar merhaba ben KODAK EasyShare dijital fotoğraf makinesini gördüm hoşuma gitti arkadaşım da bahsetti iyi bir şeye benziyo yani bide topice yazayım dedim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkr...
  • Arkadaşım bilmiyorum ama gümüş renginde bi dijital fotoğraf makinasıydı bi ara profilo alışveriş merkezinin karşısında teknolojik eşyalar satan bi mağazada görmüştüm hatta fiyatı 90 YTL di sonra 130 YTL ye çıktı belki anlamışsındır...
  • arkadaşlar lütfen biri c743 hakkında bilgi verebilirmi?gece çekimleri ve videosu nasıl????????????
  • Bende z710 aldım ilk izlenimlerime göre güzel bi makina renk düzeni cok hoş bi tane resim cekmiştim buraya koyayım

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

Resim 3072x2304 boyutlarında
  • resimleri daha kucuk boyutta koyalim dostlar sayfa takilmaz o zaman
  • dostum kodak ise eger markasi alabilirsin kodak fotoggrafta bir numaradir
    quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

Arkadaşım bilmiyorum ama gümüş renginde bi dijital fotoğraf makinasıydı bi ara profilo alışveriş merkezinin karşısında teknolojik eşyalar satan bi mağazada görmüştüm hatta fiyatı 90 YTL di sonra 130 YTL ye çıktı belki anlamışsındır...
  • Arkadaşlar ben 2004 yılından beri naçizâne dijital fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Birçok marka ve makinanın fotoğralarını değerlendirme imkânım oldu. Tüm samimiyetimle KODAK makinalarının (5 MP üzeri) emsallerinden üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben DX 4530 modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Daha üst modeller çıktı ama kendi makinamdaki fotoğraf kalitesini bulamadığım için değiştirmeyi düşünmüyorum.
  • selam arkadaşlar bende kodak almayı düşünüyorum 3 gündür karar veremedim baya bi kastım kodak v570 v610 v705 arasında çok kararsız kaldım 610 un görüntüsü 570 ve 705 e göre hoşuma gitmedi ama 10 zoom olması ve blututh olması hoş geldi. 570 ve 705 arasında megapiksel harici bi fark var mı onu merak ediyorum. çünki 570'i 460 ytl ye goldda buldum ve fotoğraf yazıcısı hediye ediyo, 705i koysepete diye bir internet sitesinde buldum enucuz 570 ytl falandı sizce hangisi?
  • Kodak z710 qada bakmanı öneririm vatan bilgisayarda kampanyası vardı

• walla vele ben de c875 almayı düşünüyorum ama makrosu konusunda forumda fazla yorum bulamamıstım makro ozelliklerinden fazla anlamadıgım için almadım. ayrıca makineden memnunmusun? ben bir siteden almayı düşünüyorum ama sorun cıkmaz umarım. fotolardan anlaıdıgım kadarıyla makrosu fena degil. tabi forumdaki kurtlar daha iyi anlarlar. Eğer manzarada makro çekersen onları da gönderirsen sevinirim.
  • bu arada c875 mi ya da z 730 mu karar veremedim ama c875 e daha yakınım. yardımcı olursanız sevinirim.
  • guzel fotolar dostum kodak kalitesi zaten her modelde renk kalitesi bellli oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: velesiraptor

ilk macro denemem kodak C875 ile

http://img442.imageshack.us/img442/5761/1010214aj4.jpg
    http://img341.imageshack.us/img341/9255/1010210aa6.jpg
    http://img341.imageshack.us/img341/4678/1010211mm7.jpg

yorumlarınızı bekliyorum

• bencede c 875 aL DERIM neticede ikisiide cok kaliteli aletlet ikisinide yakindan inceledim z serileri yari profesyonel makinlar olarak gecer ama bana gore tam profesyonel bazilari bu makinlarin fiyati ucuz diye bu sekilde siniflandiriyor ama tamamen uydurma iki makinayida gonul rahatligiyla alabilirsin c 875 daha hafif ve kucuk sadece o kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: hekimusta

bu arada c875 mi ya da z 730 mu karar veremedim ama c875 e daha yakınım. yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: hekimusta

walla vele ben de c875 almayı düşünüyorum ama makrosu konusunda forumda fazla yorum bulamamıstım makro ozelliklerinden fazla anlamadıgım için almadım. ayrıca makineden memnunmusun? ben bir siteden almayı düşünüyorum ama sorun cıkmaz umarım. fotolardan anlaıdıgım kadarıyla makrosu fena degil. tabi forumdaki kurtlar daha iyi anlarlar. Eğer manzarada makro çekersen onları da gönderirsen sevinirim.

bencede c875
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami74

ARKADAŞLAR KODAK Z650 HAKKINDA YORUMLARINIZ NE OLUR VEYA BAŞKA BİR MAKİNA TAVSİYE EDERMİSİNİZ . TŞK.

ii makine dir arkadaşım ben ilk onu alacaktım,sonra z710 da karar kıldım,arkadaşlar siz z710 hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • z 710 sunada kodakin en iyi resim ceken makinalarindan biridir bence profesyonellige bir adim daha yaklasmak bu makina ile daha kolay ve tabiki kodak kalitesi
  • kodak kalitesi bence c 875 çok ii bir makina yeni bunlar
  • devam

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.