bu son vatan caddesi ışıklar resimler 800x600 e düşürülmüştür
senin icinde bulundugun durum bir ay once bende vardi ve karari v 705 den yana verip aldim v 705 in en belirgin farki v 610 dan ve diger v modellerinden hem daha hafif olmasi hemde genis aciya sahip olmasi yani foto cekerken sigmadi diye geriye gitmeye gerek kalmiyor bir kareye bayag bir aci sigdiriliabiliyor kesinlile v 705 derim cok iyi karar vermisim v 610 daki 10 x optik zoom guzel ama goruntu kalitesi v 705 kadar iyi degil bende bayag bir arastirmistim
quote:
Orjinalden alıntı: ahiretcell
selam arkadaşlar bende kodak almayı düşünüyorum 3 gündür karar veremedim baya bi kastım kodak v570 v610 v705 arasında çok kararsız kaldım 610 un görüntüsü 570 ve 705 e göre hoşuma gitmedi ama 10 zoom olması ve blututh olması hoş geldi. 570 ve 705 arasında megapiksel harici bi fark var mı onu merak ediyorum. çünki 570'i 460 ytl ye goldda buldum ve fotoğraf yazıcısı hediye ediyo, 705i koysepete diye bir internet sitesinde buldum enucuz 570 ytl falandı sizce hangisi?
slm arkadaşlar ben yeni bi makina almak istiyorum fakat kodak c875 ve canon a530 arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz. bu arada c875 teknosa da 400 ytl, canon a530 360 ytl. tavsiyelerinizi bekliyorum. ayrıca benim için fotoğraf kalitesi makina dayanıklılığı vede makinanın çok özellikli olması önemli.. şimdiden teşekürler....
TABIKI C 875 DOSTUM CANON A 530 KODAK C 875 E GORE COK ESKI BIR ALET KODAK KALITESINI AL MUTLAKA
forumlara baktım da sadece bu baslıkta kodak için iyi şeyler soyleniyor. diger tum topiclerde nikon ve canon basta olmak üzere diger makinelerden alın diyorlar. bilmiyorum ama kararsız kaldım şimdi. az bi para olsa içim yanmayacak ama 400 civarı para gidecek ve verdigim paraya da degmesini istiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
bencede c 875 aL DERIM neticede ikisiide cok kaliteli aletlet ikisinide yakindan inceledim z serileri yari profesyonel makinlar olarak gecer ama bana gore tam profesyonel bazilari bu makinlarin fiyati ucuz diye bu sekilde siniflandiriyor ama tamamen uydurma iki makinayida gonul rahatligiyla alabilirsin c 875 daha hafif ve kucuk sadece o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: hekimusta
bu arada c875 mi ya da z 730 mu karar veremedim ama c875 e daha yakınım. yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar selam.Ben 1 ay önce Kodak C533 aldım.Çok çok memnunum.Bütçem ona yetti. Profesyonel değilim.Amacım aile resimleri çekebilmek.Büyültme yapmayı da pek düşünmüyorum. Sizin resimlerinizi hayranlıkla izliyorum.Helal olsun diyorum.Ben de size resim yollayacağım. Teşekkürler.
Arkadaşlar resimlerin yüklenmesi bayağı uzun sürüyor. Sıkıntı nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: chevy1978
bukadar azmı kodak kullanan yazık daha fazla özellik daha fazla kalite daha ucuza ama bizde marka takıntısı çok anlamadım gitti hayret valla......
su damlaları çekilen resim su komple açıkkken çekildi
yavaslik bazen sayfanin yogunlugundan rsimleri 800 x 600 formatinda ve 15 inc e uyarlayip atarsaniz sorun olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: chevy1978
Arkadaşlar KODAK V610 kullanıyorum, kullanma kılavuzunda 1 gb ye kadar kapasite özellikelerinden bahsedilmiş fakat kesin bir bilgi göremedim.Acaba 2 GB SD KART alsam destekler mi bir bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.Teşekkürler...
Kodak DX7630 fotoğraf makinası kullandım 2,5 yıl kadar. Daha üst model bir makina almak istiyorum. Kodak EasyShare C875 olabilir diye düşünüyorum ama eski makinama göre eksiklikleri var sanırım. Optik vizörü yok.5x optik zoom olması çok iyi.Fiyat olarakta oldukça cazip. 2 adet pil ile çalışması bence kötü.Pil ömrünün kısa olacağı kanısındayım. 7630'dan sonra C875'ten memnun kalırmıyım. Teşekkürler
Kodak EasyShare Z885 mayısta satışa başlanacak. Bu makinayı beklemeye değermi acaba?
dostum 2 gb sd karti tabiki destekler kingston almani oneririm bende yeni aldim v 705 ime cok memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: ogg
Arkadaşlar KODAK V610 kullanıyorum, kullanma kılavuzunda 1 gb ye kadar kapasite özellikelerinden bahsedilmiş fakat kesin bir bilgi göremedim.Acaba 2 GB SD KART alsam destekler mi bir bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.Teşekkürler...
c 875 cok guzel bir makina dostum mutlaka memnun kalirsin ancak daha hafif ve kibar bir kodaka terfi etmeni oneririm optik vizor olayi cok onemli birsey degil ben bu sorunu kendi yontemimle hallediyorum v 705 aldigimda optik vizor olmamasi dezavantajdi ozellikle gunesli havada ancak ultra viyole korumali koyu renk bir ekran koruyucu film alarak bu sorunu hallettim artik gunes ne kadar parlak olursa olsun lcd ekrandan goruntuyu gorebiliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Powerful
Kodak DX7630 fotoğraf makinası kullandım 2,5 yıl kadar. Daha üst model bir makina almak istiyorum. Kodak EasyShare C875 olabilir diye düşünüyorum ama eski makinama göre eksiklikleri var sanırım. Optik vizörü yok.5x optik zoom olması çok iyi.Fiyat olarakta oldukça cazip. 2 adet pil ile çalışması bence kötü.Pil ömrünün kısa olacağı kanısındayım. 7630'dan sonra C875'ten memnun kalırmıyım. Teşekkürler
İlgin için çok teşekkür ederim ben de 2 gb olucağını tahmin ettim fakat kitapçığında falan hep en fazla 1 gb lafını görüp 2 gb a rastlamayınca bir şüpheye düşmüştüm madem öle 2 gb alayım ben de zaten fiyatları çok düştü hem uzun video da çekerim
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
dostum 2 gb sd karti tabiki destekler kingston almani oneririm bende yeni aldim v 705 ime cok memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: ogg
2 gb lik kingston sd kart 2007 urunu yani bir eski tipler var birde yeni modeller var nt den 44 ytl ye aldim ayni kart teknosada 89 ytl tavsiye ederim
schneider lensin ne avantajı var?v603-v803 ikilisinn hangisi daha iyidir bilen var mı?