evet dostlar nihayet makinamiz geldi kodak v 705 ve ilk izlenimleri paylasiyorum oncelikle cok kibar ve kucuk bir alet dikdortgen sekli hem on hemde arka taratda hos olmus zira 610 de lcd ekranin sag ve sol taraflari asagiya basikti bunda bu durum yok cok hafif ayrica vallahi benim nokia n 90 dan daha hafif
bunlarda ilk resimler otomatik mod ve tabiki her kodakta oldugu gibi renk canliligi ve kaliteli goruntuler profesyonel makinalarla yariscak nerdeyse fazla resim koymuyorum sayfa kasilmasin diye nasilsa gene koyarim
hayırlı olsu dostum ya 705 in.....resimlerde çok güzel,çok canlı...işte her zamanki kodak renkleri.....şerj durumu nasıl makinenin??ne kadar gidiyor pilleri???
evet makınan hayırlı olsun.fotograflar çok güzel.
makinanin sarj edilebilir kendi pili ve sarj aleti var bu cok onemli bir arti ayriyetten pil veya sarj unitesi almaya gerek yok bir saate yakin kurcaladim menuleri cozeyim falan derken arada resim video falan cektim pil halen iyiydi bugun aksam ustu 100 e yakin fotograf cektim pil bitti guzel bir yanida zart diye pil bitip kapanmiyor uyarii veriyor son iki poz falan diye , kutudan bez den yapilmis bir adet kilif cikiyor iyi bir kilif alana kadar idare eder ,, pil omru iyide olsa ben cok kullandigim icin bir adet yedek pil alicam ,, 2 gb lik sd kartda aldimi canavar olmus demektir yalniz bisey dikkatimi cekti onceki makinamda olmamisti bu makinaya illa sd kart takcan diye bise yok mmc ve rs-mmc lerde takilabiliyor ve en cok begendigim yani gerci benim icin onemli degildi ama turkiyedeki dostlar icin turkce menu dahil edilmis
Arkadaşlar, Kodak Z740'ın objektif kapağını kaybettim.Nereden bulabilirim.Ayrıca bu kapağı isterken kaç mm diyeceğiz. Birilerinin elinde fazla varmı. teşekkürler.
TT ANTALYA
kodak v 705 gercekten cok kibar ve kullanisli bir makina amatorler icin bir numara hatta profesyonel ler icinde ilk adim bence gayet basarili calisma olmus
Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize burda sanırım dünya devi bir markadan sözediyoruz ama kimse çektiklerini eklememiş sizden ricam bu makinalar makro ve manzara çekebiliyorsa onları koymanız . birde c743 modelini beğendim muhtemelen bundan alacam kodak alırsam fiyat açısından tabiiki bu c 743 modelinin makro çekimi varmııdır
ne derece başarılıdır lütfen c 743 modeli olanlar çektikleri makroları ve makinalasını anlatırsa memnun olurum selamlar
arkadaşlar herkese merhaba tekrardan. ben hala daha karar veremediğim için makinemi alamadım ama ankarada yaptığım araştırmalar sonucu iki makineninde en ucuz yerlerini buldum. kendim gitmedim ama geçen mesajımdada yazdığım gibi bil color firmasını telefonla aradım oradaki satıcının fiyatları söylemesi ile şok oldum v610 540 ytl v705 ise 600 ytl tabi bu fiyatlar dolara endeksli fakat ben yaptığım araştırmalarda en ucuz v610 620ytl civarında idi burada ayrı bir fark olduğunu gördüm ilgilenen arkadaşlar olursa tavsiyemdir. aslında kafam çokda karıştı arada bu kadar fiyat farkı olduğu için. sizce neden olabilir acaba?
arkadaşlar topiği baştan sona okudum güzel bi topic açmışsınız, öncelikle tşk..Bende bir haftadır fotoğraf mak. araştırıyorum ve sonunda Z710 almaya karar verdim elinde.Z650 için sipariş vermiştim fakat tedarik edemediler.Anlayacağınız bir haftadır kafayı çizecem...
kodak ta z serısının göruntu kalıtesi çok ıyı.ısabet etmişsınız.
merhaba kodak LS443 almıstım su an ac diye bastıgımda erer E45 veriyor acılmıyor. goruntu ve cekim yapamıyorum.nerde nasıl tamiir ettirebilirim sorun nedir.
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2,5 aydır Kodak'ın C875 modelini kullanıyorum, makinadan çok memnunum ancak 3 gün önce kazayla yere düştü ve görüntü devamlı bulanık durumda, ayrıca zoom yapınca makina kendini kapatıyor. Bir servise götürmem gerekiyor. Avrupa yakasında bildiğiniz Kodak'tan anlayan iyi bir servis varmı acaba?
Slm arkadaşlar ben de c743 almayı düşünüyorum eğer aranızda kullanan arkadaşlar varsa,video kalitesi ve pil dayanma süresi hakkında bilgi verebilirmi?Videosu mpeg 4 formatında mı?1 gb karta kaç dakika video kaydı yapabiliyor?
ya bu z710'da 16 ile 1/2000 enstantene nasıl çıkıyor bi bileniniz varmı arkadaşlar.Deli olacam ya. Bütün modları denedim ama nafile..yok yok yok...
ben dijital bir foto. makinası almayı düşünüyorum kafamdaki ürün ise KODAK c875 bunun özelliklerini uygun gördüm ama ben bu işlerden fazla anlamadığım için bilir kişilerden yardım almak istiyorum.alacağım ürününden içime sinmesini ve aldıktan sonrada pişman olmak istemiyorum.olan paramı o na yatıracağım.:D yardımcı olursanız çok sevinirim
.Bir de bir sitde fiyatını 380 olarak gördüm.acaba bi sorun olabilirmi makina ile ilgili.
Marka : Kodak Model :EasyShare C875 Çözünürlük :8.00 Mpixel Maksimum çözünürlük :3264x2448 Minimum çözünürlük :1200x900 Sensör boyutları :1/1.8-inch Sensör tipi :CCD Optik Zoom Evet Odak uzaklığı çarpanı :n/a Geniş açı zoom (mm) :37 Tele zoom (mm) : 185 Dijital zoom :Evet Otomatik odaklama :Evet Manuel odaklama :Hayir Odak uzaklığı (cm) :60 Makro odak uzaklığı (cm) :10 Flaş modları :anti red-eye auto fill in off slow flash Bellek türü :MultiMedia Secure Digital ISO oranı :auto, 64, 100, 200, 400, 800 Diyafram önceliği :Evet Geniş açı minimum diyafram :f2.8 Geniş açı maksimum diyafram :unknown Telefoto minimum diyafram :f4.4 Telefoto maksimum diyafram :unknown Çekim hızı önceliği :Evet Minimum çekim hızı (sn) :8 Maksimum çekim hızı (sn) :1/1600 Seri çekim (kare/sn) :unknown
Dahili flaş :Evet Harici flaş :Hayir Harici flaş türü :n/a Metrajlama :Centre weighted Multi-pattern Spot Pozlama telafisi :-2EV - +2EV with 1/3EV steps Beyaz ayarı :Auto Cloudy Daylight Fluorescent Incandescent Shadow Video çekimi :Evet Sesli video çekimi :Evet Maksimum video çözünürlüğü :640x480 Minimum video çözünürlüğü :320x240 Kare sayısı (kare/sn) : 30 Ses kayıt :Evet Optik vizör :Hayir Elektronik vizör :Hayir LCD ekran :Hayir LCD ekran boyutları :2.5-inch LCD çözünürlüğü (piksel) :unknown Kendi kendine çekim :Evet USB bağlantısı USB 2.0 Video çıkışı .:Evet Firewire :Hayir Bluetooth :Hayir Resim formatı : JPEG Pil-Batarya türü :Li-Ion Ağırlık 177g. Boyutlar (mm) : 90.5x63x36.6
evet arkadaslar butun sorulariniza elimden geldigince cevap vermeye calisacagim 14 gunluk bir aradan sonra ndum yarin gorusmek uzere