Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. benim önceden hp marka f1 special edition fot. mak. vardı fakat okulda bir aksiliğe uğradı ve çalındı. ben makine konusunda birçok arkadaşımın makinesini denedim kendimde bir ayı geçkin süredir kendime makine arıyorum. bu yaza kadar mutlaka güzel bir alet almam gerekiyor ki yazın gene staj falan var (ben staj dönemi geçen yaz 900 civarı fotoğraf ve video çekmiştim) bugün makinelere bakarken kodak v610 modeli gözüme çarptı ve çok hoşuma gitti en azından fiyatına göre özellikleri çok olan bir makine. ben bundan bir kaç yıl önce bir arkadaşımın dx4530unu kullanmıştım ve o zaman kodakın zoom performansına bayılmıştım.
    eğer aranızda kullanan veya çevresinde v610 kullanan varsa makineyi tavsiye eder mi acep?
    ben kodak almaya kesin kararlıyım diğer modallerdense kodak hem ucuz hemde kaliteli makineler yaratmış...
    şimdiden çok teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: canturk25

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. benim önceden hp marka f1 special edition fot. mak. vardı fakat okulda bir aksiliğe uğradı ve çalındı. ben makine konusunda birçok arkadaşımın makinesini denedim kendimde bir ayı geçkin süredir kendime makine arıyorum. bu yaza kadar mutlaka güzel bir alet almam gerekiyor ki yazın gene staj falan var (ben staj dönemi geçen yaz 900 civarı fotoğraf ve video çekmiştim) bugün makinelere bakarken kodak v610 modeli gözüme çarptı ve çok hoşuma gitti en azından fiyatına göre özellikleri çok olan bir makine. ben bundan bir kaç yıl önce bir arkadaşımın dx4530unu kullanmıştım ve o zaman kodakın zoom performansına bayılmıştım.
    eğer aranızda kullanan veya çevresinde v610 kullanan varsa makineyi tavsiye eder mi acep?
    ben kodak almaya kesin kararlıyım diğer modallerdense kodak hem ucuz hemde kaliteli makineler yaratmış...
    şimdiden çok teşekkürler...

foruma ve kodak ile ilgili konumuza hoşgeldin.v610 modeli ni baya bir inceledim yerli ve yabancı sitelerden..kendine has özelliği olan ilginç bir makine.10x optik zum,çift lens teknolojisi vs..fakat tüm incelerde telefonun resiim kalitesinin vasat olduğundan bahsediliyor.10x optik zoom u da yeterince performanslı bulmuyorlar...v705 ve c875 modelleri daha yüksek puanlar almış mesela...

• serdar hakli kardesim v 705 neticede v 610 dan sonra cikti her firma yeni bir model cikarirken bir oncekindeki eksiklikleri gidermeye calisir v 705 in fiyatlari gittikce dusuyor turkiyede incelemelerden bende bu makinayi almaya karar verdim bakalim yakinda ucuz pahali alicam
  • ben hala 14 şubat indirimini bekliyorum haa haberin olsun dostum....inşallah v707 yine 169 euro ya inecek..pusuya yattım bekliyorum
  • Dx 4530 satmayı düsünüyorum.Ederi hakkında nasıl fikir edinebilirim?
  • kodak c643 kullanıyorum çok memnunum çok iyi fotolar çekemiyorum ama bu benim eksikliğim. şunu sormak istiyorum. elinde bu makina olan ve geceçekimi yapan/yapabilen var mı ? ben yapamıyorum gece çekimini..
  • dostum oncelikle aramiza hosgeldin iyi bir makinan var resim kalitesi iyi bir alet ozellikle makinanin gece cekimlerinden rahatsizsin sanirim her makinada gece cekimlerinde biraz sorun olabilir zira gece modunda titresimin fotografa etkisi daha fazla ortaya konur bunu onlemenin iki yolu var birincisi makinayi sabitleyip zamanlayici ile cekim yapmak ikinciside kucukde olsa bir ayak yani tripod almak makinanin ozellikleri ile ilgili olarak hennuz ziyaret etmediysen kodakin web sayfasina bir goz atmani oneririrm

quote:

Orjinalden alıntı: bikan

kodak c643 kullanıyorum çok memnunum çok iyi fotolar çekemiyorum ama bu benim eksikliğim. şunu sormak istiyorum. elinde bu makina olan ve geceçekimi yapan/yapabilen var mı ? ben yapamıyorum gece çekimini..
  • @yegoadam.............dostum birkaç gündür boş vaktim oldukça bazı sitlerde kamera incelemelerine bakıyorum.c875 şle v705 arasında hep c875 önde..ortalama verlien puanlarda kullanıcı puanlamaları ve yorumlarında c875 daa fazla rating almış...nikon coolpix L1 e bakıştım.1 gb kartla beraber 40 ytl taksitle.ama onuda 5x optik olan c875 ile karşılaştırdım c 875 yine daha performanslı olduğu yazılıyor...c 875 bazı idefixe de 10 taksit 458 ytl şuan...senin orada kampana olursa tekrar ve fiyatlardan haberdar edersen memnun olurum.eğer arada çok fark olmazsa taksitle c875 de alabilirim hanıma özellikle(malum 14 şubat geliyor)...saygılar...
  • teşekkür ederim tripod bana uygun gelmedi zira hoşıma giden bir kareyi gördüğüm yerde çekmek istiyorum sanırım zamanlayıcıyla çekmeyi daha çok denemem lazım....

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

dostum oncelikle aramiza hosgeldin iyi bir makinan var resim kalitesi iyi bir alet ozellikle makinanin gece cekimlerinden rahatsizsin sanirim her makinada gece cekimlerinde biraz sorun olabilir zira gece modunda titresimin fotografa etkisi daha fazla ortaya konur bunu onlemenin iki yolu var birincisi makinayi sabitleyip zamanlayici ile cekim yapmak ikinciside kucukde olsa bir ayak yani tripod almak makinanin ozellikleri ile ilgili olarak hennuz ziyaret etmediysen kodakin web sayfasina bir goz atmani oneririrm

quote:

Orjinalden alıntı: bikan

kodak c643 kullanıyorum çok memnunum çok iyi fotolar çekemiyorum ama bu benim eksikliğim. şunu sormak istiyorum. elinde bu makina olan ve geceçekimi yapan/yapabilen var mı ? ben yapamıyorum gece çekimini..

• dostum guzel foto v serisi bu kadar performansli iseben kac lira olursa olsun alcam bu v 705 i
    quote:

Orjinalden alıntı: ciscokid

kodak v550 ile deneme amaçlı örnek amatör bir fotograf

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• dostum hemen baktim c875 10 taksit 458 ytl cok uygun zira burda bu makinanin suanki fiyati 259 euro ayni fiyata geliyor bi ara oda ucuzdu ama ben biseyin farkina vardim burasi turkiye gibi degil biseyi ucuz buldunmu hemen almak gerekiyor oysa turkiyede ucuz olunca dahada ucuzlar mantigi oluyor ayrica 875 i inceledim c serisinin en sade ve kibar aleti cokda SIK bir gorunumu var
    quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

@yegoadam.............dostum birkaç gündür boş vaktim oldukça bazı sitlerde kamera incelemelerine bakıyorum.c875 şle v705 arasında hep c875 önde..ortalama verlien puanlarda kullanıcı puanlamaları ve yorumlarında c875 daa fazla rating almış...nikon coolpix L1 e bakıştım.1 gb kartla beraber 40 ytl taksitle.ama onuda 5x optik olan c875 ile karşılaştırdım c 875 yine daha performanslı olduğu yazılıyor...c 875 bazı idefixe de 10 taksit 458 ytl şuan...senin orada kampana olursa tekrar ve fiyatlardan haberdar edersen memnun olurum.eğer arada çok fark olmazsa taksitle c875 de alabilirim hanıma özellikle(malum 14 şubat geliyor)...saygılar...

• c 875 guzelde,bizzat elie alıp inceledim.satıcı bile bu makınenın bukadar ucuz olmasına şasirmiş.ama tek eksigi vizörunun olmaması.malum çok güneşte lcd görunmüyor.
  • arkadaslar ne oldu bu kodak v serisi topigin baslarinda vardi ama kimse fazla yorum yapmiyor bende karasizim v 705 cok kucuk hafif ve SIK bir model v 610 da oyle acaba hangisini alsam kodak cok kaliteli modeller yapti bence v serisi ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: luggayim

arkadaslar ne oldu bu kodak v serisi topigin baslarinda vardi ama kimse fazla yorum yapmiyor bende karasizim v 705 cok kucuk hafif ve SIK bir model v 610 da oyle acaba hangisini alsam kodak cok kaliteli modeller yapti bence v serisi ile

senin de dediğin gibi v serisini henüz kullanan yok.zten v705 de 610 da yeni modeller..yabancı sitelerde yağtıpım gezintiler sonucunda v705 daha performanslı olarak buldum....aslında c875 hepsinden daha yüksek puanlar almış...v705 de histogram özelliği var.ve ufak tefek çok şık bir makine...umarım yakın zamanda kullanan birileri çıkar ve makineyi anlatır...v610 nun resimlerini vasat bulmuşlar ama düşünüyorumda 7530 da bile son derece doyurucu ve güzel resimler alınabildiğine göre v610 da daha da güzel kareler yakalınabilinir....

• serdar kardesim malesef beklenen olmadi biraz once gordum benim arkadasi v 705 yok diyor v 610 da 329 euro biraz 610 u inceledim ama v 705 den biraz daha agir ve ekrani buyuk oldugu icin biraz daha uzun duruyor zaten o kadar para vermem optik zoomu cok kullananlar bu paralari verip alabilir ama ben profesyonel degilim kodak netiede kaliteli fotograf sunuyor o yuzden daha fazla beklemicem bir tane ebaydan alicam 230 euro falan biraz arastirip bu aksam siparis vericem insallah 169 a alsak mukemmel olacakti ama birazda nasip kismet maknayi alir almaz ilk izlenimleri hemen paylasicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

serdar kardesim malesef beklenen olmadi biraz once gordum benim arkadasi v 705 yok diyor v 610 da 329 euro biraz 610 u inceledim ama v 705 den biraz daha agir ve ekrani buyuk oldugu icin biraz daha uzun duruyor zaten o kadar para vermem optik zoomu cok kullananlar bu paralari verip alabilir ama ben profesyonel degilim kodak netiede kaliteli fotograf sunuyor o yuzden daha fazla beklemicem bir tane ebaydan alicam 230 euro falan biraz arastirip bu aksam siparis vericem insallah 169 a alsak mukemmel olacakti ama birazda nasip kismet maknayi alir almaz ilk izlenimleri hemen paylasicam

sağlık olsun dostum...demekki o zaman nasip değilmiş bu telefonu almak.olsun.v705 ile izlenimlerini bekliyorum.ben c875 üzerinde duruyorum biraz.bakalım hayırlısı.

• arkadaşlar kodak z730 nasıl bi cihaz.... Bileniniz varsa yorum yapabilirmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihata -- 9 Şubat 2007; 17:58:34 >
  • benim bildıgım,z 740 çok net fotograf çeken bir makıne.
  • evet serdar alir almaz ilk izlenimleri anlatacam sana send e karar verirsin 875 mi v 705 mi diye
  • mrb arkadaşlar,bende halen bi makine alamadım araştırıyorum.kodak'ın v570 ve 610 modelleri ile c875 modeli nasıl acaba v serileri çok şık ve zarif ama sizin topicte v serilerinin çekim kalitesine pek de olumlu yaklaşan olmamış.ben makinenin hem şık hemde küçük olmasını istiyorum.yoksa canon a serileri daha ucuz ve daha kaliteli ama o tip makineleride cebine atıpta istediğin yerde resim çekemezsin.sizin görüşlerinizi bekliyorum.yarın gidiyorum.14 şubata özel bi indirim filan olursa almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.