Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bu lensler unlu bir alman firmasinda yapiliyor ve isminide burdan aliyor ozellikle kucuk ama genis aci yakalamasi ile dikkat cekiyor v serilerinde de en cok bu v 705 de one cikmis yani otomatik modda resim cekerken eger optik zoomu kullanmicaksan mukemel bir genis aci ile bir kareye bir suru nesne sigdirabiliyorsun yani sigmadi deyip geriye gitmene gerek yok ayrica bu aci optik zoomu kullanmaya basladiginda cok az denecek kadar kapaniyor ozellikle 5 x optik zoomda tam zoom yaptiginda kesinlikle bu lensler ile goruntude bozulma olmuyor v 603 modeli ile v 803 arasindaki farklara gelince 603 6 mp 803 ise 8 mp ayrica v 603 modelinde iso degerleri biraz daha dusuk eger cok buyuk boytlarda cikti almicaksan v 803 u almana gerek yok netice itibari ile bana soarsan v 705 al derim bende cok arastirdim yaklasik 1 sene arastirip ondan sonra aldim suan kodakin en hafif ama en basarili makinalarindan birisi
    quote:

Orjinalden alıntı: gulfery

schneider lensin ne avantajı var?v603-v803 ikilisinn hangisi daha iyidir bilen var mı?

• arkadaşlar merhaba ben de ddijital fotoğraf makinesi almak durumundayım. ilk başta samsung s500 ile yola çıktım, sonra sony dsc s650 ye takıldım. yok canon mu olsun yok nikon da fena marka değil derken kodak c875 dikkatimi çekti. internette de fiyatlara falan bakarken en uygun fiyatın 399 ytl ile teknosada olduğunu gördüm. Gidip hepsini tek tek denedim ve en tatminkar sonucu kodak ın verdiğine inanıyorum. (kendi fiyat aralığında tabii ki).bu arada araştırırken bu site sayesinde efektif çözünürlük diye birşey olduğunu ve megapixel anlamında asıl dikkate alınması gerekenin bu olduğunu öğrendim. Aramızda c875 kullanmış olan, bu makinelerin efektif çözünürlüğünü nasıl öğrenebileceğimizi bilen arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum. elbette ben de herkes gibi vereceğim paranın karşılığını almak istiyorum. herkese selamlar.
  • efektif cozunurlu degeri tabiki onemli ama eger lens kaliteli degilse isterse 10 mp olsun 2 mp lik kaliteli lense sahip baska bir alet ondan iyi ceker kodakin butun modellerinde kullanilan lensler cok kaliteli cunku kodak firmasi sadece fotograf urunleri cikariyor ve bu konuda dunya devi oldu bu nedenlede fiyat konusunda suan rakibi yok ozellikle kodak firmasi cinde uretime gectikten sonra iscilik ucretlerinden ettigi kari tuketiciye direkt yansitti ve makinalari cok uygun 4 senedir kodak cx 7525 kullaniyorum bir ay once kodak v 705 aldim yazada nasipse p veya z serilerinen profesyonel bir makinasini almayi dusunuyorum senin almayi dusundugun makinaya gelince burda almanyada bile suan 875 250 euro civarinda 399 ytl ye cok uygun biraz daha dusebilir ama cokta bekleme bir an once al kalite konusunda garantin kodaktir sakina incelemelerle falan kafani bozup ikilemde kalma git al cek ve rahat et pisman olmayacaksin bana guven

• arkadaşlar kodak EasyShare P712 makina almayı düşünüyorum bana bu konuda yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim en fazla 750 ytl ye kadar olan makinalardan hangisini alayım..
    75-100 doğa resmi çekmek istiyorum
    teşekkür ederim
  • arakadaşlar özür dilerim ama Kodak EasyShare P712 7.1MP makinanın özellikleri hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim..
    fotoğraf çekmeye yeni merak saldım.
    1000 ytl ye kadar bir fotoğraf makinası arıyorum doğa resmi çekip 70-100 cm ebatında resim basabileceğim bir makina arıyorum...
    Kodak EasyShare P712 7.1MP işimi görürmü şimdiden teşekkürler
  • http://www.dpreview.com/reviews/kodakc875/
    Detaylı inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerful -- 17 Mart 2007; 16:28:26 >
  • Yegoadam öncelikle teşekkür ederim. Ben açıkçası büyük oranda kararımı kodaktan ve c875 ten yana almış durumdayım. ama sen niye v705 aldın onu da merak ettim. tercihini belirleyen şey nedir. v705 7.1 megapixel olmasına rağmen c875 e oranla oldukça pahalı. gerçi çok daha şık bir makina ama. ben yine de senin tercihini belirleyen şeyin ne olduğunu merak ettim.
  • v 705 i tercih etmem burda almanyada ucuza alabilmem oldu ayrica cok kibar hafif ve gomlegin yaka cebine koyabiliyorum c 875 e gore video kalitesi daha iyi zira saniyede 30 fps yakalayabiliyor ayrica cift lens teknolojisi kodakin dunyada kabul goren bir yeniligi oldu ve siiri halen kodakta sakli bence v serisileri gercekten cok guzel foto kalitesi cekiyor ayrica bir ozellik daha beni etkiledi sekilen foto kaliteli cikmaz ise perfekt touch ile ayni foto otomatik olarak netlestiriliyor c serilerindede bunlarinbir cogu koyulmamis ama tabiki 875 de suan c serisinin en kalitesi tercih senin
    quote:

Orjinalden alıntı: akinay

Yegoadam öncelikle teşekkür ederim. Ben açıkçası büyük oranda kararımı kodaktan ve c875 ten yana almış durumdayım. ama sen niye v705 aldın onu da merak ettim. tercihini belirleyen şey nedir. v705 7.1 megapixel olmasına rağmen c875 e oranla oldukça pahalı. gerçi çok daha şık bir makina ama. ben yine de senin tercihini belirleyen şeyin ne olduğunu merak ettim.

• tabiki isini gorur dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: bayramkaradag

arakadaşlar özür dilerim ama Kodak EasyShare P712 7.1MP makinanın özellikleri hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim..
    fotoğraf çekmeye yeni merak saldım.
    1000 ytl ye kadar bir fotoğraf makinası arıyorum doğa resmi çekip 70-100 cm ebatında resim basabileceğim bir makina arıyorum...
    Kodak EasyShare P712 7.1MP işimi görürmü şimdiden teşekkürler
  • ben kodak easyshareC653 ALDIM BUGÜN VE ÇOK MEMNUNUM
  • Kodak C360 D.Foto.Makinası kullanıyorum Otomatik mod'da deklanşöre basınca makina kapanıyor. Bu sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim tşk.'ler..
  • çook teşekkür ederim yego adam verdiğin bilgiler çok yardımcı oldu.casio videolarının çok kaliteli olduğunu biliyorum kodak v serisi videoları casio yla karşılaştırılınca nasıl ???????
  • hayirli olsun dostum aramiza hosgeldin fotolari bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: :::_MuR@t_:::

ben kodak easyshareC653 ALDIM BUGÜN VE ÇOK MEMNUNUM
  • bu sorun arada sirada oluyorsa pillerin yeni ve dolu olduguna ve sd kart varsa onda bir sorun olmadigina dikkat et dostum sd karti okuyamaz ise yapabilir karta bir format at eger sorun surekli devam ediyor ise servise danisman en dogru sonuca ulastiracaktir seni
    quote:

Orjinalden alıntı: Varg

Kodak C360 D.Foto.Makinası kullanıyorum Otomatik mod'da deklanşöre basınca makina kapanıyor. Bu sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim tşk.'ler..
  • casio nun videolarini incelemedim ama kodakin bir cok videosunu inceledim ve sonuc mukemmel ayrica kodak ozellikle yeni modllerde mpeg4 yani sikistirilmis formatta video kaydediyor boylece daha az yer kapliyan ben v 705 e 2 gb lik kart aldim 90 dakika video kaydediyor eger 30 degilde 15 fps de cekersem 120 dakikayi asiyor casioda bu ozellik varmi bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: gulfery

çook teşekkür ederim yego adam verdiğin bilgiler çok yardımcı oldu.casio videolarının çok kaliteli olduğunu biliyorum kodak v serisi videoları casio yla karşılaştırılınca nasıl ???????

• c875 gece cekilmiş resimler varsa koyabilirmisiniz
  • simdilik yok bir iki kisi aldi bu forumdan yakinda resimler eklenir birde merakimdan soruyorum neden ozellikle gece resimleri dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: musto11

c875 gece cekilmiş resimler varsa koyabilirmisiniz
  • Arkadaşlar Mart ayı fotoğraf yarışmamız "şehir ve insanlar" a katılımlarınızı bekleriz Bilgi almak isterseniz konu dıoşında üst konuda katılım şartları mevcut ve çok kolay
  • BAKARIZ DOSTUM SAGOLASIN
    quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Arkadaşlar Mart ayı fotoğraf yarışmamız "şehir ve insanlar" a katılımlarınızı bekleriz Bilgi almak isterseniz konu dıoşında üst konuda katılım şartları mevcut ve çok kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

simdilik yok bir iki kisi aldi bu forumdan yakinda resimler eklenir birde merakimdan soruyorum neden ozellikle gece resimleri dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: musto11

c875 gece cekilmiş resimler varsa koyabilirmisiniz

http://www.flickr.com/cameras/kodak/c875_zoom/ burda cekilmiş resimlere baktım gece resımlerı guzel cıkmamıs, arkadaslarda koyarsa bı fıkır sahıbı oluruz. bı makınada gece cekımlerı en onemlı unsur dıye dusunuyorum , şu sıralar makina almayı düşünüyorum karar verme asamasındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfagvn -- 19 Mart 2007; 19:06:30 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.