Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha önce, DX 7590 kullandım. Video kalitesi iyiydi ama saniyedeki görüntü (fram) sayısı 12, yani çok düşüktü.
    Makinenin bir kaç eksiği daha vardı ve sattım. P712'ye de çok baktım. Sonra Sony H5 aldım.

Burada yazan arkadaşlar, Kodak'ın renk konusundaki üstünlüğünden bahsediyorlar, haklılar.

Eğer makineyi hala almadıysan, Z710 veya Z612'yii tavsiye

ederim.

http://www.mascom.com.tr/digicam/kodak/z710.asp

http://www.mascom.com.tr/digicam/kodak/z612.asp

quote:

Orjinalden alıntı: bayramkaradag

arakadaşlar özür dilerim ama Kodak EasyShare P712 7.1MP makinanın özellikleri hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim..
    fotoğraf çekmeye yeni merak saldım.
    1000 ytl ye kadar bir fotoğraf makinası arıyorum doğa resmi çekip 70-100 cm ebatında resim basabileceğim bir makina arıyorum...
    Kodak EasyShare P712 7.1MP işimi görürmü şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şavşatlı -- 23 Mart 2007; 14:26:20 >

• dostum v 610 yerine v 705 i tavsiye ederim ikiside cok guzel ama v 705 biraz daha hafif ve kibar 610 daki optik zoom 10 x olunca goruntu kalitesi azcik dusmus onun icin v 705 i al derim ama illa 610 alcaksan az daha bekle dusecek fiyatlari
    quote:

Orjinalden alıntı: ugrsn

herkese selam ; arkadaşlar kodakın v610 modeli hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim vatan bilgisayarda 602 ytl 12 taksite şimdiden teşekkürler
    makinanın özellikleri
    Teknik Özellikler :
    STANDART ÖZELLİKLERİ
    CCD çözünürlüğü

(etkin piksel) 6,36 MP (2934 × 2171)
    Görüntü çözünürlüğü

(kaydedilen piksel) 6,1 MP (2848 x 2144)
    Fotoğraf kalitesi

6.0 MP: en iyi (2832 × 2128), 76 cm x 102 cm (30 inç × 40 inç) baskılar için
    5,3 MP: en iyi 3:2 (2832 × 1888), 10 × 15 cm (4 × 6 inç) boyuta kadar baskılar için optimum oran
    4,0 MP: daha iyi (2304 × 1728), 50 x 75 cm (20 x 30 inç) boyuta kadar baskılar için
    3,1 MP: iyi (2048 x 1536), 28 x 26 cm (11 x 14 inç) boyuta kadar baskılar için
    1,1 MP: e-posta (1200 x 900), küçük baskılar

Durağan formatı

JPEG/EXIF v 2,21
    Objektif

çift objektif teknolojisi; 10X optik zoom
    38–114 mm (35 mm eşdeğeri) f/3,9–f/4,4
    130–380 mm (35 mm eşdeğeri) f/4,8

Gelişmiş dijital zoom

4X gelişmiş dijital zoom, toplam zoom aralığı 40X
    Açıklık

f/3,9–f/7,1 genişaçıda, f/4,8–f/8,0 teleobjektifte

Obtüratör hızı

8–1/1200 sn
    LCD

yüksek çözünürlüklü (230K piksel) 7,1 cm (2,8 inç) iç/dış mekan
    YARATICI PERFORMANS DENETİMLERİ
    Çekim modları

auto (otomatik), portrait (portre), panorama left-right (soldan sağa panorama), panorama right-left (sağdan sola panorama), sport (spor), landscape (manzara), close-up (yakın çekim), night portrait (gece portre çekimi), night landscape (gece manzarası), snow (kar), beach (plaj), text (metin), fireworks (havai fişek), flower (çiçek), manner/museum (sessizlik/müze), self-portrait (kendi portreniz), party (parti), children (çocuk), backlight (fon ışığı), panning shot (pan çekimi), candlelight (mum ışığı), sunset (gün batımı), custom (özel)
    Renk modları

high color (yüksek renk), natural color (doğal renk), low color (düşük renk), sepia (sepya), black and white (siyah/beyaz)
    Arka arkaya çekim modu

her kalite modunda 1,6 fps, maksimum 8 fotoğraf
    Tıkla ve çek

0,3 sn.

Çekimden çekime

1,1 sn.
    Video modu

sürekli MPEG-4 sıkıştırılmış video ve ses kaydı ve gösterimi
    Video çözünürlüğü

30 fps'de VGA (640 × 480 piksel), 30 fps'de VGA uzun, 30 fps'de QVGA (320 × 240 piksel)
    Video uzunluğu

hafıza kapasitesine bağlı olarak kesintisiz, maksimum 80 dakika
    Video özellikleri

Video çekimi sırasında, dijital görüntü sabitleme ve otomatik odaklama özellikli 10X zoom; videodan görüntü ve küçük resim baskısı, fotoğraf makinesi üzerinde video düzenleme
    Video formatı

QUICKTIME MOV
    Otomatik odak

TTL-AF, multi-zone AF (çok bölgeli AF), center spot AF (merkez nokta AF)
    Otomatik odak denetimi

tekli AF, sürekli AF
    Odak mesafesi

genişaçı: 0,6 m (2 ft) – sonsuz
    makro geniş açı: 0,05–0,7 m
    teleobjektif: 1,6 m (5,2 ft)–sonsuz
    makro teleobjektif: 0,7–1,7 m (2,3–5,6 ft)

Duyarlık

ISO eşdeğeri 64-400 (otomatik) ve 80, 100, 200, 400, 800 (manuel)
    Beyaz dengesi

auto (otomatik), daylight (gün ışığı), tungsten, fluorescent (floresan), open shade (açık gölge)
    Pozometre

otomatik: TTL-AE; seçime bağlı: multi-pattern (çoklu model), centre-weighted (merkez ağırlık), centre spot (merkez nokta)
    Poz düzeltme

0,3 EV'lik adımlarla ±2,0 EV
    Uzun süreli pozlama

0,5 sn – 8 sn.
    KOLAY KULLANIM ÖZELLİKLERİ
    Histogram ekran

canlı görüntüleme ve inceleme modlarında görüntüleme
    Dahili flaş

auto (otomatik), off (kapalı), fill (doldurma), digital red-eye reduction (dijital kırmızı göz azaltma)
    Flaş etki mesafesi

0,6–3,4 m (2,0–11,2 ft) genişaçıda, ISO 280
    0,6–3,3 m (2,0–10,8 ft) teleobjektifte, ISO 400

İnceleme seçenekleri

Pan ile 1X-8X magnify (1-8 kat büyütme), fast scroll (hızlı kaydırma), multi-up (çoklu görünüm), slide show (slayt gösterisi), album (albüm), picture info (fotoğraf bilgisi), erase (silme), protect (koruma), crop (kırpma), copy (kopyalama), image storage (fotoğraf depolama), Share/print (Paylaş/bas), sıralı görüntüleme, Favorites (Sık Kullanılanlar)
    Düzenleme

seçilebilir kırmızı göz azaltma, KODAK PERFECT TOUCH teknolojisi, fotoğraf makinesi üzerinde kırpma, bulanık görüntü algılama, panoramik görüntü birleştirme modu

evet
    Seçtikleriniz

fotoğraf makinesi üzerinde fotoğraf saklama
    İşlev düğmeleri

güç, deklanşör, fotoğraf, sahne, movie (film), Favorites (Sık kullanılanlar), review (inceleme), delete (sil), menü, Share (Paylaş) ve flaş
    Ses

özelleştirilebilir ses temaları: default (varsayılan), jazz lounge (caz), secret agent (gizli ajan)
    Otomatik fotoğraf döndürme

evet
    Otomatik yönlendirme

evet
    Yazılım

KODAK EASYSHARE Yazılımı ile çalışır
    Depolama

32 MB dahili bellek*, SD/MMC kartı genişletme yuvası
    Otomatik zamanlayıcı

10 saniye, 2 saniye, 2 çekim
    DİĞER ÖZELLİKLER
    BLUETOOTH Kablosuz Teknolojisi özelliği

BLUETOOTH 2.0 EDR
    BLUETOOTH Kablosuz Teknolojisi aktarım yöntemi

nesne yayınlama protokolü
    BLUETOOTH Kablosuz Teknolojisi aktarım hızı

3 Mbps'e kadar
    Dock uyumluluğu

İsteğe bağlı KODAK EASYSHARE Photo Printer 500, KODAK EASYSHARE Printer Dock Plus 3 Serisi, KODAK EASYSHARE Photo Frame Dock 2 ve KODAK EASYSHARE Camera Dock 3 Serisi ile birlikte kullanılabilir**
    IMAGELINK Baskı Sistemi ile uyumludur

evet
    PICTBRIDGE özellikli

evet
    G/Ç arabirimi

A/V çıkışı (NTSC veya PAL, kullanıcı seçimine bağlı), özel KODAK Camera Dock/Printer Dock arabirimi, dijital (USB 2.0) konektör
    Güç kaynağı

KODAK Li-Ion Şarj Edilebilir Dijital Fotoğraf Makinesi Pili KLIC-5001
    Objektif koruması

dahili objektif kapağı
    Üçayak

6,3 cm (1/4 inç) standart
    Ağırlık

Pilsiz: 160 g (5,6 oz)

Boyutlar

E × Y × D: 111 × 55,5 × 23,2 mm (4,4 × 2,2 × 0,9 inç)

GARANTİ
    Garanti

iki yıl
    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
    Windows

WINDOWS 2000 SP1 veya XP işletim sistemi
    INTERNET EXPLORER 6.0 veya üzeri
    Macintosh

PowerMac veya PowerBook G3, G4, G5; iMac; eMac veya iBook bilgisayar
    MACINTOSH OS X 10.3 veya üzeri
    SAFARI 1.1 veya üzeri
    Donanım

600 MHz veya üzeri işlemci
    128 MB RAM
    200 MB kullanılabilir sabit disk alanı
    CD-ROM sürücüsü
    Boş USB portu
    Renkli monitör, 1024x768 ekran çözünürlüğü, binlerce renk, minimum
    AMBALAJIN İÇİNDEKİLER
    Paket İçeriği

KODAK EASYSHARE V610 Çift Objektifli Dijital Fotoğraf Makinesi
    KODAK Li-Ion Şarj Edilebilir Dijital Fotoğraf Makinesi Pili KLIC-5001
    USB ve ses/video kabloları ve USB/AV dock konnektör adaptör
    Pili fotoğraf makinesi üzerinde şarj etmek için güç kablosuna sahip 5V AC adaptör
    Taşıma askısı
    Fotoğraf makinesi kılıfı
    KODAK EASYSHARE Yazılımı
    Başlangıç Seti
    İsteğe bağlı KODAK EASYSHARE Photo Frame Dock 2 için özel fotoğraf makinesi eki
    İsteğe bağlı KODAK EASYSHARE fotoğraf makinesi ve Printer Dock ürünleri için özel fotoğraf makinesi eki

• saol yegoadam hayır illa v610 gibi bi saplantım yok hatta c875 de kafamdaki makinalardandı incelediğim internet sitelerinde v705 modeli yoktu birde c875i incelerken göremedim diğer makinalada iso 800/1000 gibi oranlar yazıyodu bu konuda bilgi verirseniz ii olur sanırım c875 benim için en uygunu 390 ytl civarı fiyatı
  • arkadaşlar merhaba sorulmuş ama tam cevaplar bulamadım c743 modelini kullananlar varmı acaba nasıl bir makinadır resim koyabilirmisiniz çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugrsn

saol yegoadam hayır illa v610 gibi bi saplantım yok hatta c875 de kafamdaki makinalardandı incelediğim internet sitelerinde v705 modeli yoktu birde c875i incelerken göremedim diğer makinalada iso 800/1000 gibi oranlar yazıyodu bu konuda bilgi verirseniz ii olur sanırım c875 benim için en uygunu 390 ytl civarı fiyatı

bende senin gibi düşündüm ve c875 siparişi verdim gelince resim eklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin2030

arkadaşlar merhaba sorulmuş ama tam cevaplar bulamadım c743 modelini kullananlar varmı acaba nasıl bir makinadır resim koyabilirmisiniz çok teşekkürler

bir önceki mesajımda c743 le ilk makro denemelerimden örnek resim koydum.
  • ARKADAŞLAR BEN BU FORUMDA YENİYİM. 2 HAFTA ÖNCE VATAN BİLGİSAYARDAN Z 710 ALDIM. DOCK3 + 1GB SD KART + ÇANTA + 2ADET ŞARJ EDİLEBİLİR PİL VE ŞARJ ALETİYLE BİRLİKTE 540 YTL 12 TAKSİTE ALDIM FİYAT BANA UYGUN GELDİ. HEDİYELERİ AYRI OLARAK HESAPLATIP ÇIKTIĞIMDA MAKİNE 340 A FALAN GELDİ. MAKİNEDEN ÇOK MEMNUNUM 10 X LE YAKLAŞIK 7-8 KM UZAKTAN ÇEKTİĞİM ATAKULE (ANKARA) FOTOĞRAFLARINI YAKINDA SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM. DİĞER FOTOĞRAFLARIDA. BEN ŞUNU SORMAK İSTİYORUM PASM MODUNU EN DOĞRU ŞEKİLDE KULLANABİLMEM İÇİN NE YAPMAM GEREKİR. BENDE NATİONAL GEOPRAFİC FOTOĞRAF OKULU CD Sİ DE VAR AMA ÇOK DETAY VE BİRAZ KARIŞIK. DENEME YANILMA YÖNTEMİYLEDE ÇOK BAŞARILI OLACAĞIMI SANMIYORUM. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
  • musto11 ilk önce hayırlı olsun inşaallah güzel günlerde kullanmak nasip olur fotoğraflarını bekliyorum , yegoadam fiyatları düşecek demişsin bu v serisi içinmi geçerli yoksa tüm modeller içinmi valla bu işi erteleye erteleye bu vakte kadar geldik en fazla nisan ayına kadar beklerim die düşünüyorum gerçi benim içinde iyi oldu yoksa dh cilerin çoğu canoncu bende canon a550 almayı düşünüyordum teknosa da 450 ytl idi ama kodak c875 hem daha iyi hemde fiyat olarak daha uygun saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrsn -- 24 Mart 2007; 10:23:55 >
  • yaklaşık 7-8 km den çektim. ama daha iyi olabilirdi dediğim gibi, rasgele ayarlanmış şekilde çekim yaptım

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • işte anıtkabir auto modunda çekim yaptım.. 4x le zoomlanmış hali........

• 10x zoomlanmış şekilde atakule (tüm fotoğraflar tripodla çekilmiştir.)

• anıtkabir gündüz..............

• arkadaşlar ben c875 aldım 4 gün önce.. harika bir makina.. kalitesi mükemmel.. video kalitesi ise görünce hayretler uyandırıyor.. süper bir makina, tüm manuel ayarları da mavcut..
    ebay'den aldım, kargo dahil 220ytl tuttu ve 2 günde sorunsuz olarak geldi.
    bu arada hiç kullanılmamış makina, 2.el değil
  • bende kodak c340 var çekim kalitesinden çok memnunum ama gel gelelim pili hiç iyi harcamıyor.çok çabuk pil bitiyo gp marka pil kullanıyorum.makinanın üzerinde önerilen amper 1850 bende 2100,2300 ve 2500 amper serileri var hangisini taktıysam makina pil çok çabuk bitiyo.sorun pildemi makinada mı çözüm olarak ne önerirsiniz??
  • butun kodakcilara aramiza hosgeldiniz diyorum
  • berguney hayırlı olsun.
    Ebaydan çok uyguna almışsın.Bende c875 alıcam.399 ytl teknosada 12 ay vadeli fiyatı.
    Senin aldığın 220ytl ye nakit almak çok daha mantıklı.
    Hangi siteden ne şekide aldığını detaylı bir şekilde anlatabilirmisin?
  • arkadaşlar bende bir z710 almayı düşünüyorum yukardaki resimler gercekten güzel peki su printer dock nasıl bir alet. ve bu printer dock unıtesinde (hediye olan) kağıt ve toner varmı yoksa bizmi alıyoruz ve fiyatı ne kadar. ben ilk kez digital kamera alacağım onun için yardımlarınızı bekliyorum.
    567 ytl iyi bir fiyatmıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

arkadaşlar bende bir z710 almayı düşünüyorum yukardaki resimler gercekten güzel peki su printer dock nasıl bir alet. ve bu printer dock unıtesinde (hediye olan) kağıt ve toner varmı yoksa bizmi alıyoruz ve fiyatı ne kadar. ben ilk kez digital kamera alacağım onun için yardımlarınızı bekliyorum.
    567 ytl iyi bir fiyatmıdır.

arkadaşım dock la şu ana kadar 4 adet fotoğraf çıkarttım. 10*15 ebatında çıkarıyor. ve gerçekten mükemmel kalitede çıkartıyor. benim ilk mesajımda fiyatınıda yazmıştım. vatan bilgisayarda 540 ytl 12 taksitti. yukarıdaki fotoğraflar inan daha iyide çıkabilirdi. yani dediğim gibi pasm modunu çok doğru kullanmayı öğrenince daha iyi fotoğraflar elde edeceğime inanıyorum. 10x zoom özelliği mükemmel. bence kaçırma al derim. şimdiden hayırlı olsun.

• kodakin butun modelleri diger markalara gore cok uygun arkadaslar z 710 540 a gayet iyi bence
  • kodakin butun modelleri diger markalara gore cok uygun arkadaslar z 710 540 a gayet iyi bence
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.