Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***

buradan anladığıma göre türkiyeye göndermiyorlar bu ürünü birde ingilizce bilen arkadaşlar tercüme ederse iyi olur kanımca
  • başka sitelerde var ör. ebay orda makinalar çok ucuz garanti sorunu oluyor vergi işide şansına kalmış kiminde alıyolar kiminde almıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfagvn -- 28 Mart 2007; 14:29:30 >
  • Aranıza yeni katıldım.C 743 almayı düşünüyordum.Ama V705 ve C875 tavsiye etmişsiniz.Bu kez ikilemede kaldım. Bu üç makinadan hangisini tavsiye edersiniz.Fotoğraf kalitesi ve video çekimleri yönünden.Bir de Z 710 var.Optik zoomu yüksek.Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.
  • Bugun 350 YTL 5 taksit dogubanktan garantili c 875 aldım yine kodakçı oldum :)
    Yalnız ilk denemem biraz başarısız oldu sanırım iş yerinde florasan ışığı altında pencere olmayan yerde yaptığım cekim sanki karanlık cıktı yani birebir ortamı yansıtmıyor :( ayarlar otomatikteydi acaba neden yoksa bir sorun mu var??
  • kodak c 653

kullanıyorum çektiğim videoları pc ye transver ediyorum fakat mov formatında. mov formatını avi veya mpg formatına %100 ve sınırsız çevirecek bir program tavsiyeniz.denediğim bir kaç program %50 çeviriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugrsn

*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***

buradan anladığıma göre türkiyeye göndermiyorlar bu ürünü birde ingilizce bilen arkadaşlar tercüme ederse iyi olur kanımca

bu ürün seçtiğiniz bölgeye gönderilemiyor, ya adres bilgileri değiştirin yada siparişinizden bu ürünü siliniz sonra orda herhalde ürünün adeti sıfır olunca update butonuna tıklayın diyor tercümesi böyle. Parantez içindede coğrafi sınırlara bakınız diyor
    saygılarımla aliburak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 28 Mart 2007; 20:44:33 >

• makinada hazır çekim modları var cok işe yarıyor
    5X optik mükemmel
    Ayrıca yarı profesyonel bir ürün isteyen manuel seçeneği kullanabilir klavuzda hersey mevcut
    çok şık zarif
    kesinlikle kaba değil ve hafif
    fotograflar üzerinde oynama yapılabiliyor ve tek tuşla beğenmediğiniz fotoları düzeltiyor,kırpma yapabiliyor
    histogram sayesinde en iyi ışığı sağlayabiliyorsunuz
    panoramik foto secenegi var
    video kalitesi yeterli 1GB 30 DK tv kalitesi
    yakın çekimi tam anlamıyla denemedim ama iyi görünüyor ben daha ayarlarını öğrenme asamasındayım
    türkçe menü güzel
    tuşlar biraz düzensiz olduğu için tam ergonomik değil
    fofo kalitesi mükemmel üstü
    kendinize özel ayarlar oluşturup sonradan secebiliyor kaydedebiliyorsunuz
    lensi ünlü Alman firmasına ait kodak lensten kat kat üstündür
    video cekerken zoom var ama zoom sesi duyulması iyi değil ve odak esnasında bulanma var gerçi bu coğunda boyledir
    bunu sony veya canon çıkarsaydı inanın fiyatı enaz 750 YTL olurdu kısacası fiyat-performans ürünü
    kısacası ben 10 üzerinden 8 veriyorum bu ürüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 28 Mart 2007; 23:39:30 >

• arkadaslar fotolari eklerken boyutlarini 800 X 600 YAPIN YOKSA SAYFA acilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

Bugun 350 YTL 5 taksit dogubanktan garantili c 875 aldım yine kodakçı oldum :)
    Yalnız ilk denemem biraz başarısız oldu sanırım iş yerinde florasan ışığı altında pencere olmayan yerde yaptığım cekim sanki karanlık cıktı yani birebir ortamı yansıtmıyor :( ayarlar otomatikteydi acaba neden yoksa bir sorun mu var??

scn ayarından kapalı ortam var onu seç
    manual ayarlarda hiç ışık olmayan odada çektim
    http://img132.imageshack.us/img132/5545/0000080hw8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfagvn -- 29 Mart 2007; 9:32:05 >

• hiç ısık almayan ortamda yapılan cekimde sorun olmuyor sanırım ben yanlış ayarlıyorum..Florasan ışığı olan ortamda istediğim renk netliğini yakalayamadım.. sanki gece ışıksız ortamda cekim yapmısım gibi görünüyor yani netlikte bir sorun yok, mükemmel..ama dogal renkler yok bir soğukluk var sanki fotoğrafta
  • evet sonunda bende aileye katılacağım.akşam hepsi burada ya c 735 siparişi verdim.bugün baktım tedarik sürecinde diyor.inşallah problem olmaz.Saygılar.
  • hocam senin yorumun nedir soylediklerimle ilgili ..Sorun mu var acaba c875 te
    quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

arkadaslar fotolari eklerken boyutlarini 800 X 600 YAPIN YOKSA SAYFA acilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 29 Mart 2007; 16:10:33 >
  • c 735 mi
    quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

evet sonunda bende aileye katılacağım.akşam hepsi burada ya c 735 siparişi verdim.bugün baktım tedarik sürecinde diyor.inşallah problem olmaz.Saygılar.
  • kardesim floresan ortami demissin peki o artamda hangi modu kallandin onu bilelim once
    quote:

hocam senin yorumun nedir soylediklerimle ilgili ..Sorun mu var acaba c875 te
    quote:

• ayarlar otomatikti kolay sahne modu diye geçiyor sanırım güneş ısıgı yok odada sadece sarımtırak florasan lambalar vardı görüntü cok net ama renkler soğuk çıktı
    quote:

kardesim floresan ortami demissin peki o artamda hangi modu kallandin onu bilelim once
    quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: earl26

kodak c 653

kullanıyorum çektiğim videoları pc ye transver ediyorum fakat mov formatında. mov formatını avi veya mpg formatına %100 ve sınırsız çevirecek bir program tavsiyeniz.denediğim bir kaç program %50 çeviriyor.

arkadaşlar yok mudur bir önerisi olan?

yok mudur bir önerisi olan arkadaşlar.
  • 1 gb lık kart en ucuz kaça alınabilir??
    istanbul'da
  • kardes otomatik modda cekim yaparken sensor ve algilayicilar ortamdaki isigi vs adi ustunde otomatik algilar yani ayirt edemez los isikmi floresanmi yoksa akkor lambami diye bu tip ortamlarda foto cekerken ozellikle isik yetersiz ise tripod kullanmak lazim yada zamanlayiciyi etkinlestirmek lazim yanliz burada sorun sanirim farkli cunku ozellikle belirtmissin netlik iyi renk iyi degil diye sana tavsiyem makinada herhangi bir yazilimsal veya donanimsal sorun olup olmadigini tesbit etmek icin makinan ile disarda gunes isiginda bol bol resim cekip buraya koyman koymanada gerek yok zira kendinde farkedebilirsin renklerin canliligini baktinki halen bir renk solgunlugu vs var o zaman hic beklemeden makinayi aldigin yere goturup yenisini almalisin veya garantiye yollattirip kontrol ettirmelisin ama boyle bise olcagini ben sanmam cunku kodak her makinasini defalarca test ettikten sonra piyasaya suruyor icin rahat olsun
    quote:

ayarlar otomatikti kolay sahne modu diye geçiyor sanırım güneş ısıgı yok odada sadece sarımtırak florasan lambalar vardı görüntü cok net ama renkler soğuk çıktı
    quote:

kardesim floresan ortami demissin peki o artamda hangi modu kallandin onu bilelim once
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 30 Mart 2007; 9:50:47 >

• kardes 1 gb lik sd kartlar bayag ucuzladi ama bana soruyorsan almisken 2 gb lik al derim markaya gelince tabiki kingston almalisin nerden alcagina gelince internetten alman iyi olacaktir yok internetten ugrasamam diyosan suan istanbulda degil turkiyenin heryerinde nt magazalarinda kartlar en ucuzu 1 ay once heryerde 2 gb lik kingston sd kart 80-90 ytl iken nt magazasindan 44 ytl ye aldim sanirim suan 40 ytl ye dustu cok uygun bende 1 sene once bu fiyata 512 mb lik anca alabilirdik ama kingston sadece hafiza karti ve usb bellek vs ureten bir firma oldugundan piyasayi felc edici fiyatlar sunuyor buda bizim isimize geliyor tabiki
    quote:

1 gb lık kart en ucuz kaça alınabilir??
    istanbul'da

• kardes neden cevirmek istiyorsunki orayi anlayamadim illada cevireceksen forumdaki arama butonunu kullanip yardim al bise bulamaz isen bu program istegini genel yazilim bolumune yazarsan hemen cevap alabilirsin cevirme isini kullanmadigimdan sana yardimci olamicam
    quote:

quote:

kodak c 653

arkadaşlar yok mudur bir önerisi olan?

yok mudur bir önerisi olan arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.