Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kodakin butun modelleri diger markalara gore cok uygun arkadaslar z 710 540 a gayet iyi bence
  • kodak c875 almaya karar verdim. 743 ile aralarında lens, optik zoom, azda olsa boyut farkı, MP olayıvb. farklılıklar var. özellikle 875 in lens leri ünlü alman firmasına ait. 743 ün lesleri kodak lenslerini kullanıyor.
    sadece lens yüzünden 743 yerine 875 alacağım... doğrumu yapıyorum?

c875 fiyatı : 380 YTL hediyesiz
    c743 fiyatı : 310 YTL + 1 GB hafıza kartı + taşıma çantası

kendi 1 GB lık hafıza kartım var. 20 YTL ye aldım. kodak taşıma çantası 15 YTL. yanında ki hediyeler cok önemli değil benim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avanoss

kodak c875 almaya karar verdim. 743 ile aralarında lens, optik zoom, azda olsa boyut farkı, MP olayıvb. farklılıklar var. özellikle 875 in lens leri ünlü alman firmasına ait. 743 ün lesleri kodak lenslerini kullanıyor.
    sadece lens yüzünden 743 yerine 875 alacağım... doğrumu yapıyorum?

c875 fiyatı : 380 YTL hediyesiz
    c743 fiyatı : 310 YTL + 1 GB hafıza kartı + taşıma çantası

kendi 1 GB lık hafıza kartım var. 20 YTL ye aldım. kodak taşıma çantası 15 YTL. yanında ki hediyeler cok önemli değil benim için.

çok doğru yapıyorsun kanımca, az daha koyup c875 almak daha mantıklı
  • bende 875 den yanayim dostum c serisinin en kibari
  • cenkay02 dostum.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
    senden bir ricam daha olacak buraya yakından çekilmiş bir kaç (insan hayvan artık ne olursa) poz ekleyebilirsen bide yakından performansını görmüş oluruz.
    bide printerin içinde kaçlık kağıt var.
    bide kamera olarak da iş görür değilmi.
    bayagı bi çok oldu ama dediğim gibi ilk kez alacağım ve değiştirmeden uzun süre kullanmak istiyorum.
    şimdiden teşekkürler.
  • aklıma takıldı... kodak alırsam ki almayı kafaya koydum. c875 modeli olacak ama birde sony nin w35 modeli var. bu ikisini her yönden kıyaslacak bi arkadas yardım ederse cok sevinirim. w35 ile fiyat farkı cok az.

şimdi aklımdaki sorun sony w35 mi kodak c875 mi?
  • dostum sony kalitesini herkes bilir ben bundan 3 ay once sony w30 almaya gittim satici bana o ara kodak modllerinide tavsiye etti zaten ilk makinam kodak cx 7525 idi ve az cok kodak kalitesini biliyordum vev karar degistirip kodak v 705 aldim iyikide almisim v 803 cikti ama yari fiyatindan daha ucuz kaodakin butun makinalari kaliteli olmakla beraber bazi modelleri yok satiyor v 705 suan almanyada yok satiyor nedeni acik yukarilari okursan gorebilirsin c 875 e gelince bence c serisinin krali bu makina ve fiyati cok uygun 2 gb lik kart caktinmi al sana mukemmel bir canavar w 35 e gelince sony malesef bu w serilerinde basarisiz oldu ozellikle w 30 almayi dusunurken forumdaki bir cok w 30 kullanicisina sordum hep sorun vardi gunduz cekimlerine noiseler cok oluoyr gece ekimleri ise berbat denecek kadar kotu tripod kullanmak sart
    bana soruyorsan kodaki gozun kapali al derim
    quote:

Orjinalden alıntı: avanoss

aklıma takıldı... kodak alırsam ki almayı kafaya koydum. c875 modeli olacak ama birde sony nin w35 modeli var. bu ikisini her yönden kıyaslacak bi arkadas yardım ederse cok sevinirim. w35 ile fiyat farkı cok az.

şimdi aklımdaki sorun sony w35 mi kodak c875 mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

cenkay02 dostum.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
    senden bir ricam daha olacak buraya yakından çekilmiş bir kaç (insan hayvan artık ne olursa) poz ekleyebilirsen bide yakından performansını görmüş oluruz.
    bide printerin içinde kaçlık kağıt var.
    bide kamera olarak da iş görür değilmi.
    bayagı bi çok oldu ama dediğim gibi ilk kez alacağım ve değiştirmeden uzun süre kullanmak istiyorum.
    şimdiden teşekkürler.

Printer ın içinde ilk olarak on adet kağıt + tonerini veriyo ve ek olarak iki adet daha şarj edilebilir pil veriyo, ancak bu pili şarj etmek için pili önce makineye takıyosun sonra printera makineyi takıp o şekilde şarj ediyosun. kamera çekimine gelince; quick time da çalıştırıyor. ben beğendim ama şu var fotoğraf makinesi fotoğraf amaçlıdır, kamera ise video çekim amaçlıdır. yani hiç bir video kamera da asla fotoğraf makinesi kalitesinde görüntü vermez. ama z 710 un görüntü kalitesi iyi. fotoğraf ta (yakın çekim olanları) 2-3 gün içerisinde yollarım. saygılar görüşmek üzere

• cenkya dostum ilgine çok tesekkür ederim. cuma günü bir tane vatan bilgisayardan alacağım 567 ytl ye 12 taksitle aslında 522 ytl ye 9 taksit yapıyorlar ama card finans lazım. neyse çok önemli değil aradaki fark..
    yakın çekim olanlarıda bekliyeceğim.
    ayrıca priner için kağıt fiyatlarına baktım 40 lık olanı 32 ytl..
  • arkadaşlar kodak cx6330 makinamı yeni sattım şimdi kaliteli bir makina arıyorum bircok ürün araştırdım ama kullanıcı yorumları daha önemli benim için..Kodak makina kullandığım için yine kodak almayı planlıyorum kafamda c875 modeli var 350 liraya alınabiliyor piyasada ya da c743 olabilir..Zarif modellerdende V603 var tam olarak ne alacağımı bilemiyorum bütçemde bu civarda zaten..casio canon tamamen vazgeçtim..2GB lık SD kartımıda sorunsuz kullanabileceğim bir digital makina önerebilir misiniz bende tekrar kodak cı olayım :)
  • arkadaşlar bende c875 almaya karar verdim ama malesef çoğu yerde bulamadım siz bu fiyatları nerden aldınız bi kaç tane site var ama güvenilir yerler deil hepsi burada fiyatı 500 küsür
  • esasında kodaak c 875 çok ıyı makına.full manuel kontrol imkanı var.çok canlı ve kalıteli fotograf çekiyor.2.5 inch lcd ekran var.8 MP çözünürluk,histogram özelligi,detay burada:http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9560&pq-locale=tr_TR
  • ben gold da gördüm
  • www.koysepete.com dan aldım peşin fiyatına taksitle resimleri eklicem bence makinanın tek ekisiği lcd ekranı düşük buda benim için fazla önemli değil
  • makinanın türkçe menüsü vardır

2 tane resim koyucam fazla ayarlarını bimiyorum otomatik modda çektim

http://img258.imageshack.us/img258/1405/0000007ty6.jpg

http://img393.imageshack.us/my.php?image=0000008me5.jpg

makinada bir çok ayar var ve full manual kullanılabiliyo manual ayardan fazla anlamadığım için zamanla koyucam

• arkadaşlar kodak v705 amazon.com da 199 dolara satılıyor burdan alış veriş yapmamda yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkürler
  • kardes nasil bir yardim istiyorsun bu fiyat cok iyi ama ebayada bir goz at istrersen v 705 kullaniyorum bende cok memnunum cok hafif ve kaliteli resim cekiyor video kalitesi ise beklentilerin cok ustunde kacirma derim cok uygun fiyat turkiyede halen 550 ytl nin altina dusmedi
    quote:

Orjinalden alıntı: ugrsn

arkadaşlar kodak v705 amazon.com da 199 dolara satılıyor burdan alış veriş yapmamda yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkürler
  • yegoadam öncelikle ilgilendiğin için sağol şimdi sipariş verdiğimizde adrese teslim oluyomu yada gümrükten bizmi alıyoruz ebayde 200 küsüdü fiyat bu fırsat kaçmaz deyip alcam inşaalah kazasız belasız
  • kardes hasta bir kodakci olarak sunu acik yureklilikle soyleyebilirim kodakin kotu resim ceken makinasi suan yok mp ve objektif veya menu yada manuel ayarlari farkli makinalari var burda onemli olan alicagin makinanin epey bir sure seni idare etmesi ben cok dusunup cx 7525 den v 705 e terfi ettim saniyorum en az 5 sene kullanicam bu makianayi cx 7525 de halen kullaniyorum kodak fotografta bir numaradir nedeni ise kodakin sadece fotograf ve fotografcilik ile ugrasmasi ve kendini gelistirmesi kodak makinalarinin fiyati bugun piayasada en ucuzlari ama millet saniyorki kodak ucuz ise yaramaz cok yanlis cunku ben almanyadayim ve burda kodakin fabrikasini ziyaret ettim hayran kaldim ayni fabrikadan cin ede kurmuslar teknoloji ayni ama iscilik cok ucuz oldugundan kodak daha uzun bir sure en yuksek kaliteyi en ucuza sunmaya devam edecege benzer burdan yola cikarak senin alacagin makinalara gelince c 875 c serisinin suan en iyisi ve hafifi rahatlikla alabilirsin ama imkanini zorlayip v serisinden alcam diyorsan v 705 pahali gelebilir v 570 alabilirsin ayni ozellikte nasilsa
    quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

arkadaşlar kodak cx6330 makinamı yeni sattım şimdi kaliteli bir makina arıyorum bircok ürün araştırdım ama kullanıcı yorumları daha önemli benim için..Kodak makina kullandığım için yine kodak almayı planlıyorum kafamda c875 modeli var 350 liraya alınabiliyor piyasada ya da c743 olabilir..Zarif modellerdende V603 var tam olarak ne alacağımı bilemiyorum bütçemde bu civarda zaten..casio canon tamamen vazgeçtim..2GB lık SD kartımıda sorunsuz kullanabileceğim bir digital makina önerebilir misiniz bende tekrar kodak cı olayım :)

• musti resim kalitesi seninde gordugun gibi kodak kalitesinde ama objeleri yerlestirirken biraz daha ozenli olmalisin mesela vazoyu yarim degilde tum alsan daha iyi olurdu ama aceleyle cektigin belli zamanla birbirinden guzel fotolar cekeceginden suphem yok
    quote:

Orjinalden alıntı: musto11

makinanın türkçe menüsü vardır

2 tane resim koyucam fazla ayarlarını bimiyorum otomatik modda çektim

http://img258.imageshack.us/img258/1405/0000007ty6.jpg

http://img393.imageshack.us/my.php?image=0000008me5.jpg

makinada bir çok ayar var ve full manual kullanılabiliyo manual ayardan fazla anlamadığım için zamanla koyucam

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.