Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • musto gece cekimlerinde biliyorsun en profesyonel makinlarda bile titresime bagli noise ve kaymalar olabiliyor burda onemli olan gece cekimlerinde tripod kullanmak veya otomatik zamanlayiciyi kullanmak yada gece cekiminde de benim yaptigim gibi otomatik modda cekim yapmak bence sadece gece cekimim kriter olmasin derimm
  • musta o verdigin adresi inceledim dostum fotolar gercegi yansitmiyor kendi makinam olan v 705 in fotolarina baktim alakasi yok ceken kisi cok dikkatli davranmamis ve bence o resimlere bakilarak karar verilmez diye dusunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

musta o verdigin adresi inceledim dostum fotolar gercegi yansitmiyor kendi makinam olan v 705 in fotolarina baktim alakasi yok ceken kisi cok dikkatli davranmamis ve bence o resimlere bakilarak karar verilmez diye dusunuyorum

kullanıcın güzel çekemesinden kaynaklandığını düşünüyordum bide forumdaki arkadaslarda varsa görmek istedim
  • bir tane gece resmi buldum gerçekten çok güzel çekilmiş

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • Arkadaşlar KODAK EASYSHARE C743 nasıl bie fotoğraf makinesi kullanıcılar varsa aranızda artıları eksileri nelerdir BEn canon a530 alıcam ama bunuda bi öğrenmek istedim
  • Ama yanlış anlaşılmasın Ben Canoncuyum Canoncu kalıcam Amacım sadee bilgi edinmek
  • dostum kodak c743 kullanmiyorum ama kodakci biri olarak sana bu makina ve senin almayi dusundugunden farkli yanlarini yazayim bir kere bu iki makina arasinda pksel farki var c743 7,1 mp iken a530 5 mp ayrica kodak c743 sadece 145 gr iken a530 212 gr lcd ekran kodakta hem daha buyuk hemde daha fazla cozunurluge sahip c 743 un genis acili lensi canona gore daha avantajli ve bana gore en buyuk fark video kalitesinde ortaya cikyior a530 un 20 fps hizdaki videosu kodakin saniyede 30 fps cekimine gore cok geride kalir ayrica saniyoru canon bukadar dezavantajina gore daha pahali kodak c743 ten umarim yardimci olmusumdur genede karar senin canon buyuk marka ama bu iki makina arasindaki kiyaslamaya gore karainyanlis gibime geliyor kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

Ama yanlış anlaşılmasın Ben Canoncuyum Canoncu kalıcam Amacım sadee bilgi edinmek

• quote:

Arkadaşlar KODAK EASYSHARE C743 nasıl bie fotoğraf makinesi kullanıcılar varsa aranızda artıları eksileri nelerdir BEn canon a530 alıcam ama bunuda bi öğrenmek istedim

canon kalitesi tartışılmaz ben mesela canon almayı düşünüyordum boyutları buyuk olduğu için bana uygun olmadığını düşündüm ben her zaman cebimde taşımak istiyorum bide canon turkiyede aşırı pahalı alabilirsen yurt dışından al
  • Görünümü Beni Tatmin ediyor ama a530'u yabana atmayın sony hakkında hiç bir bilgim yok a530 u 3,4 haftadır araştırıyorum Şimsi sony'nin fiyatı,görünümü,inceliği,hafifliği beni Yine Bİ Uçuruma sürüklüyor Ben Yine Ne varsa Canon'da var diyip Geçmekten başka bi seçeneğim yok En son seçenek Alıcağım zaman satış elemanından Birazdaha bilgi alırım sony hakkında Son kararı ozaman vericem.

Sony DSC-S650 Kullanan arkadaşkar Bİr kaç GÜnüm kaldı makine alıcam lütfen yardımcı olun
  • dostumben tam anlamadim sen canon alcam demisin simdi sony diyorsun
    quote:

Görünümü Beni Tatmin ediyor ama a530'u yabana atmayın sony hakkında hiç bir bilgim yok a530 u 3,4 haftadır araştırıyorum Şimsi sony'nin fiyatı,görünümü,inceliği,hafifliği beni Yine Bİ Uçuruma sürüklüyor Ben Yine Ne varsa Canon'da var diyip Geçmekten başka bi seçeneğim yok En son seçenek Alıcağım zaman satış elemanından Birazdaha bilgi alırım sony hakkında Son kararı ozaman vericem.

Sony DSC-S650 Kullanan arkadaşkar Bİr kaç GÜnüm kaldı makine alıcam lütfen yardımcı olun

• bendede 30 yıllık analog çekim yapan yani 36 pozluk makine var bende aranıza gelebilirmiyim marka kodak ya
  • @AlanyaTuning,
    sana fikir vermesi açısından c743 le ilk makro denememdem foto ekliyorum.tabi benim bu işlerde acemi olduğumu da ekleyeyim.yalnız yegoadam'ın da dediği gibi video çekimi mükemmel.çektiğim videoyu 72 ekran televizyonda seyrettiğimde hayretler içinde kaldım.görüntü da ne bir dağılma ne de kareleşme var.dijital uydu görüntüsünden en ufak bir farkı yok.üstelik bu makinenin 300 ytl civarında olduğunu hatırlatmakta fayda var.foto ları da inceleyip az çok fikir edinirsin artık arkadaşım.bu arada bir arkadaşımda DSC-S650 var.o da benimkine hayran.ne derece doğru bilmiyorum ama sony nin o seride kaliteli lens kullanmadığını söylüyorlar.(fotolar büyüklük dolayısıyla 640*480 çözünürlüğe indirgenmiştir)

http://img133.imageshack.us/img133/7909/cadillaceldorado2to0.jpg
    http://img133.imageshack.us/img133/3513/cadillaceldorado3mh5.jpg

• 2 öğretmen arkadaşım kodak c 743 aldı.Şiddetle bana tavsiye ettiler.Fotoğraf makinasıda almak istiyordum.Ancak serde bakalım bu işler nasıl oluyor merakı olmasaydı alacaktım.Forumu dolaştıkça 15-20 gündür ikilemleri yaşıyorum.Ama döndüm dolaştım yine Kodak a geldim.
    birkaç yerde konuyu açtım ama kimse oralı olmadı.
    Arkadaşlar Türkçe menü önemli mi.Kurcalamak,uğraşmak işime hiç gelmez.
    Kodakta manuel ayarlar var mı.Kompaktlarda bu önemli mi.
    c serisi ile v serisi arasındaki farklar nelerdir.
    şimdi özellikler sitelerde belirtiliyor ama eksiklikler arızalar veya kalite düşüklüğünden hiç bahsedilmez.sadece sayılar verilir.Mesela video çekim var dr ama süresini belirtmez.Bunu kullanmadan nasıl anlayacağız.Benim gibi konuya yabancılarda yada rantı olanlar çok iyi,çok iyi makina der.Neyse..Bu seriler arasındaki farklar belki yukarılarda kısmen belirtiliyor ama derli toplu olması açısından
    uzman arkadaşlardan tekrar rica ediyorum.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimnenasıl -- 20 Mart 2007; 23:22:42 >

• @serkan73,
    Çektiğin makrolar çok iyi ama ben kafamı canon dan alamıyorum daha öncede dediğim gibi son kararı alıcağım gün vericem kararımı satış elemanınada sorarım biraz
  • Yurtdışından Kodak Z710 aldım ve oldukçada iyi fiyata aldım..Bazı arkadaşlarımız video çekimi kötü düşük çözünürlükte çekiyor demişler ama ben şunu savunuyorum Fotoğraf Makinesi ile Fotoğraf çekilir....

Bugüne kadar 3 değişik makine kullandım ve bu makinelerin video çekimini taş çatlasın 3 defa kullanmışımdır oda meraktan, Fotoğraf makinesi olarak Kodak'ı tercih ediyorum çünkü renkli chip özelliği beni çok cezbediyor hakikaten çok canlı ve çok kaliteli fotoğraflar çekiyor Z710 dan da aşırı derecede memnunum fotoğraf çekmeyi seven ve göz zevkine düşkün kullanıcılar için oldukça kaliteli bir makine şu an Türkiyede satış fiyatı yüksek sanırım ama yurtdışında daha uygun fiyata sahip olabiliyorsunuz...

Kodak'ın beni cezbeden en güzel özelliğide Türkçe menü kullanması, makinenin her özelliğini bilerek kullanmak bana ayrı bir zevk veriyor Z710 benden iyi not aldı hele hele 10x zoom özelliği ayrı bir güzellik..

Herkesin yorumu farklı olabilir ama ben Z710 u sizlere tavsiye edebilirim fotoğraf konusunda hemen hemen her isteğinize cevap verecektir...Saygılarla

• kardes hayirli olsun aramiza hosgeldin fotolarini bekliyoruz
  • bende c875 aldım 1 ay oldu ilk sayfada resimler gönderdim bence bu fiyata bu kalite bence süper aynı özellikler başka markada en az 600 ytl kodak kalitesi bambaşka
  • meraba arkadaşlar bende geçen hafta v705 ve v570 arasında baya bi gidip geldim sonunda megapikselin sadece foto. boyutunu büyütmeye yaradığını anladım ve v570ide yanında dock 3 printerı hediye olarak veren Gold bilgisayar internet sitesinden peşin 460ytl'ye aldım en uygun fiyat ordaydı:)

Makina hakkındaki ilk izlenimlerim:
    öncelikle makinanın görüntüsü dizaynı çok hoş, karizma yani:) joystickle menüleri geziyosunuz benim çok hoşuma gitti kolay kullanımı var,üstündeki tuşlar mavi neon ışıklandırmalı,v705te nedense koymadıkları dock2 masa üstü ünitesi yanında geliyor bununla makinayı masa üstüne şık bi şekilde yerleştirebiliyorsunuz ve bununla tek tuşla bilgisayara aktarım yapabiliyor resimleri slayt olarak izleyebiliyorsunuz bu arada da pili şarj edebiliyorsunuz, türkçe menüsü başarılı, çift lens çok hoş geniş geniş fotolar çekebiliyosunuz, benim çok hoşuma giden bi özellikte 3 foto çekip bunları makinada birleşritebiliyosnuz(Panaromik foto), pili ilk seferde tam performans vermedi fakat 3. 4. şarjda kendini buldu ve şimdi çoğu flaşlı olmasına rağmen 160-170 foto çekiyorum arada resimleri inceliyorum menüyü karıştırıyorum,dahili bellek az 15 tane falan foto alıyo onun için bi tanede kingston sd kart aldım sorun yok:), yedek pilini araştırdım 25-30 ytl arası, çektiğim ilk fotolarda tatmin edici sonuçlar aldım,birçok önceden tanımlı çekim modu var (22tane +1 tanede sizin manuel yapılandırdığınız özel mod.) ,video çekimleride gayet başarılı ben foto. makinesinde foto çekilir diyorum ama gerekirse video çekimleride işimi fazlasıyla görür. daha önce dijital fotoğraf makinası kullanmadım onun için çokta objektif bi inceleme yapamdım ama benim çok hoşuma gitti bu alet aşadaki fotoyuda bahçede çektim ilk fotolarımdan :) bu arada ilk defa foto ekliyorum upload sitesinden 1024*768'i seçtim yanlış olduysa kusura bakmayın

• herkese selam ; arkadaşlar kodakın v610 modeli hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim vatan bilgisayarda 602 ytl 12 taksite şimdiden teşekkürler
    makinanın özellikleri
    Teknik Özellikler :
    STANDART ÖZELLİKLERİ
    CCD çözünürlüğü

(etkin piksel) 6,36 MP (2934 × 2171)
    Görüntü çözünürlüğü

(kaydedilen piksel) 6,1 MP (2848 x 2144)
    Fotoğraf kalitesi

6.0 MP: en iyi (2832 × 2128), 76 cm x 102 cm (30 inç × 40 inç) baskılar için
    5,3 MP: en iyi 3:2 (2832 × 1888), 10 × 15 cm (4 × 6 inç) boyuta kadar baskılar için optimum oran
    4,0 MP: daha iyi (2304 × 1728), 50 x 75 cm (20 x 30 inç) boyuta kadar baskılar için
    3,1 MP: iyi (2048 x 1536), 28 x 26 cm (11 x 14 inç) boyuta kadar baskılar için
    1,1 MP: e-posta (1200 x 900), küçük baskılar

Durağan formatı

JPEG/EXIF v 2,21
    Objektif

çift objektif teknolojisi; 10X optik zoom
    38–114 mm (35 mm eşdeğeri) f/3,9–f/4,4
    130–380 mm (35 mm eşdeğeri) f/4,8

Gelişmiş dijital zoom

4X gelişmiş dijital zoom, toplam zoom aralığı 40X
    Açıklık

f/3,9–f/7,1 genişaçıda, f/4,8–f/8,0 teleobjektifte

Obtüratör hızı

8–1/1200 sn
    LCD

yüksek çözünürlüklü (230K piksel) 7,1 cm (2,8 inç) iç/dış mekan
    YARATICI PERFORMANS DENETİMLERİ
    Çekim modları

auto (otomatik), portrait (portre), panorama left-right (soldan sağa panorama), panorama right-left (sağdan sola panorama), sport (spor), landscape (manzara), close-up (yakın çekim), night portrait (gece portre çekimi), night landscape (gece manzarası), snow (kar), beach (plaj), text (metin), fireworks (havai fişek), flower (çiçek), manner/museum (sessizlik/müze), self-portrait (kendi portreniz), party (parti), children (çocuk), backlight (fon ışığı), panning shot (pan çekimi), candlelight (mum ışığı), sunset (gün batımı), custom (özel)
    Renk modları

high color (yüksek renk), natural color (doğal renk), low color (düşük renk), sepia (sepya), black and white (siyah/beyaz)
    Arka arkaya çekim modu

her kalite modunda 1,6 fps, maksimum 8 fotoğraf
    Tıkla ve çek

0,3 sn.

Çekimden çekime

1,1 sn.
    Video modu

sürekli MPEG-4 sıkıştırılmış video ve ses kaydı ve gösterimi
    Video çözünürlüğü

30 fps'de VGA (640 × 480 piksel), 30 fps'de VGA uzun, 30 fps'de QVGA (320 × 240 piksel)
    Video uzunluğu

hafıza kapasitesine bağlı olarak kesintisiz, maksimum 80 dakika
    Video özellikleri

Video çekimi sırasında, dijital görüntü sabitleme ve otomatik odaklama özellikli 10X zoom; videodan görüntü ve küçük resim baskısı, fotoğraf makinesi üzerinde video düzenleme
    Video formatı

QUICKTIME MOV
    Otomatik odak

TTL-AF, multi-zone AF (çok bölgeli AF), center spot AF (merkez nokta AF)
    Otomatik odak denetimi

tekli AF, sürekli AF
    Odak mesafesi

genişaçı: 0,6 m (2 ft) – sonsuz
    makro geniş açı: 0,05–0,7 m
    teleobjektif: 1,6 m (5,2 ft)–sonsuz
    makro teleobjektif: 0,7–1,7 m (2,3–5,6 ft)

Duyarlık

ISO eşdeğeri 64-400 (otomatik) ve 80, 100, 200, 400, 800 (manuel)
    Beyaz dengesi

auto (otomatik), daylight (gün ışığı), tungsten, fluorescent (floresan), open shade (açık gölge)
    Pozometre

otomatik: TTL-AE; seçime bağlı: multi-pattern (çoklu model), centre-weighted (merkez ağırlık), centre spot (merkez nokta)
    Poz düzeltme

0,3 EV'lik adımlarla ±2,0 EV
    Uzun süreli pozlama

0,5 sn – 8 sn.
    KOLAY KULLANIM ÖZELLİKLERİ
    Histogram ekran

canlı görüntüleme ve inceleme modlarında görüntüleme
    Dahili flaş

auto (otomatik), off (kapalı), fill (doldurma), digital red-eye reduction (dijital kırmızı göz azaltma)
    Flaş etki mesafesi

0,6–3,4 m (2,0–11,2 ft) genişaçıda, ISO 280
    0,6–3,3 m (2,0–10,8 ft) teleobjektifte, ISO 400

İnceleme seçenekleri

Pan ile 1X-8X magnify (1-8 kat büyütme), fast scroll (hızlı kaydırma), multi-up (çoklu görünüm), slide show (slayt gösterisi), album (albüm), picture info (fotoğraf bilgisi), erase (silme), protect (koruma), crop (kırpma), copy (kopyalama), image storage (fotoğraf depolama), Share/print (Paylaş/bas), sıralı görüntüleme, Favorites (Sık Kullanılanlar)
    Düzenleme

seçilebilir kırmızı göz azaltma, KODAK PERFECT TOUCH teknolojisi, fotoğraf makinesi üzerinde kırpma, bulanık görüntü algılama, panoramik görüntü birleştirme modu

evet
    Seçtikleriniz

fotoğraf makinesi üzerinde fotoğraf saklama
    İşlev düğmeleri

güç, deklanşör, fotoğraf, sahne, movie (film), Favorites (Sık kullanılanlar), review (inceleme), delete (sil), menü, Share (Paylaş) ve flaş
    Ses

özelleştirilebilir ses temaları: default (varsayılan), jazz lounge (caz), secret agent (gizli ajan)
    Otomatik fotoğraf döndürme

evet
    Otomatik yönlendirme

evet
    Yazılım

KODAK EASYSHARE Yazılımı ile çalışır
    Depolama

32 MB dahili bellek*, SD/MMC kartı genişletme yuvası
    Otomatik zamanlayıcı

10 saniye, 2 saniye, 2 çekim
    DİĞER ÖZELLİKLER
    BLUETOOTH Kablosuz Teknolojisi özelliği

BLUETOOTH 2.0 EDR
    BLUETOOTH Kablosuz Teknolojisi aktarım yöntemi

nesne yayınlama protokolü
    BLUETOOTH Kablosuz Teknolojisi aktarım hızı

3 Mbps'e kadar
    Dock uyumluluğu

İsteğe bağlı KODAK EASYSHARE Photo Printer 500, KODAK EASYSHARE Printer Dock Plus 3 Serisi, KODAK EASYSHARE Photo Frame Dock 2 ve KODAK EASYSHARE Camera Dock 3 Serisi ile birlikte kullanılabilir**
    IMAGELINK Baskı Sistemi ile uyumludur

evet
    PICTBRIDGE özellikli

evet
    G/Ç arabirimi

A/V çıkışı (NTSC veya PAL, kullanıcı seçimine bağlı), özel KODAK Camera Dock/Printer Dock arabirimi, dijital (USB 2.0) konektör
    Güç kaynağı

KODAK Li-Ion Şarj Edilebilir Dijital Fotoğraf Makinesi Pili KLIC-5001
    Objektif koruması

dahili objektif kapağı
    Üçayak

6,3 cm (1/4 inç) standart
    Ağırlık

Pilsiz: 160 g (5,6 oz)

Boyutlar

E × Y × D: 111 × 55,5 × 23,2 mm (4,4 × 2,2 × 0,9 inç)

GARANTİ
    Garanti

iki yıl
    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
    Windows

WINDOWS 2000 SP1 veya XP işletim sistemi
    INTERNET EXPLORER 6.0 veya üzeri
    Macintosh

PowerMac veya PowerBook G3, G4, G5; iMac; eMac veya iBook bilgisayar
    MACINTOSH OS X 10.3 veya üzeri
    SAFARI 1.1 veya üzeri
    Donanım

600 MHz veya üzeri işlemci
    128 MB RAM
    200 MB kullanılabilir sabit disk alanı
    CD-ROM sürücüsü
    Boş USB portu
    Renkli monitör, 1024x768 ekran çözünürlüğü, binlerce renk, minimum
    AMBALAJIN İÇİNDEKİLER
    Paket İçeriği

KODAK EASYSHARE V610 Çift Objektifli Dijital Fotoğraf Makinesi
    KODAK Li-Ion Şarj Edilebilir Dijital Fotoğraf Makinesi Pili KLIC-5001
    USB ve ses/video kabloları ve USB/AV dock konnektör adaptör
    Pili fotoğraf makinesi üzerinde şarj etmek için güç kablosuna sahip 5V AC adaptör
    Taşıma askısı
    Fotoğraf makinesi kılıfı
    KODAK EASYSHARE Yazılımı
    Başlangıç Seti
    İsteğe bağlı KODAK EASYSHARE Photo Frame Dock 2 için özel fotoğraf makinesi eki
    İsteğe bağlı KODAK EASYSHARE fotoğraf makinesi ve Printer Dock ürünleri için özel fotoğraf makinesi eki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrsn -- 23 Mart 2007; 0:26:03 >

• oncelikle hayirli olsun dostum bendede v 705 var v 705 in 570 den farki biliyorsun mp linde ama dedigin gibi cok buyuk boyutta cikti almicaksan o kadarda onemli degil birde v 705 de dock 2 unitesi yok evet 570 de varsa cok iyi fotografini cekip eklersen bende almayi dusunuyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: ahiretcell

meraba arkadaşlar bende geçen hafta v705 ve v570 arasında baya bi gidip geldim sonunda megapikselin sadece foto. boyutunu büyütmeye yaradığını anladım ve v570ide yanında dock 3 printerı hediye olarak veren **** internet sitesinden peşin 460ytl'ye aldım en uygun fiyat ordaydı:)

Makina hakkındaki ilk izlenimlerim:
    öncelikle makinanın görüntüsü dizaynı çok hoş, karizma yani:) joystickle menüleri geziyosunuz benim çok hoşuma gitti kolay kullanımı var,üstündeki tuşlar mavi neon ışıklandırmalı,v705te nedense koymadıkları dock2 masa üstü ünitesi yanında geliyor bununla makinayı masa üstüne şık bi şekilde yerleştirebiliyorsunuz ve bununla tek tuşla bilgisayara aktarım yapabiliyor resimleri slayt olarak izleyebiliyorsunuz bu arada da pili şarj edebiliyorsunuz, türkçe menüsü başarılı, çift lens çok hoş geniş geniş fotolar çekebiliyosunuz, benim çok hoşuma giden bi özellikte 3 foto çekip bunları makinada birleşritebiliyosnuz(Panaromik foto), pili ilk seferde tam performans vermedi fakat 3. 4. şarjda kendini buldu ve şimdi çoğu flaşlı olmasına rağmen 160-170 foto çekiyorum arada resimleri inceliyorum menüyü karıştırıyorum,dahili bellek az 15 tane falan foto alıyo onun için bi tanede kingston sd kart aldım sorun yok:), yedek pilini araştırdım 25-30 ytl arası, çektiğim ilk fotolarda tatmin edici sonuçlar aldım,birçok önceden tanımlı çekim modu var (22tane +1 tanede sizin manuel yapılandırdığınız özel mod.) ,video çekimleride gayet başarılı ben foto. makinesinde foto çekilir diyorum ama gerekirse video çekimleride işimi fazlasıyla görür. daha önce dijital fotoğraf makinası kullanmadım onun için çokta objektif bi inceleme yapamdım ama benim çok hoşuma gitti bu alet aşadaki fotoyuda bahçede çektim ilk fotolarımdan :) bu arada ilk defa foto ekliyorum upload sitesinden 1024*768'i seçtim yanlış olduysa kusura bakmayın

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.