vizor olmamasi cokmu onemli bu kadar tamda bugun alcaktim v705 i simdi papaz oldu kafam yaw
Vizör olayına kafanızı takmayın, üç yıldır bir kez bile kullanmadım, lcd ekran en az 115.000 pixel ise hiç sorun çekmezsiniz, plaj da bile, olabilecek tek sorun lcd ekranın bozulması, bu durumda da tamir veya yeni makine. Sonuç olarak arzuladığım makinede vizör varsa iyiydir, ama yoksa istediğim makineyi almama engel olmaz.
Sağlıcakla,
yoo öle bişi yokkk . mesela aşırı ışıklı alanlarda LCD ekrandan göremez de vizörden bakarsın ... Birde ekran kırılırsa ( allah korusun ) kullanılmak için yapılmış... benim 4600 ın ekranı kırıldı da vizöre ihtiyaç duydum =(
anladim dostum ama bu optik vizor olayinin fotograf kalitesi ile alakasi yok herhalde benim icin bu onemli yoksa yaniliyormuyum?
Arkadaşım gerçekten çok kaliteli markalar var. sony, kodak, canon gibi . ben kodak kullandım ve süper bir makinaydı üstelik 2. el aldım 105 ytl den harika bir görüntüsü ve renk derinliği vardı çözünürlük ise mükemmel ötesi idi.
Bence kodak harika bir marka ve uygun modelleride mevcuttur
Benim makina suya girdi tabii ayrı mesele
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
anladim dostum ama bu optik vizor olayinin fotograf kalitesi ile alakasi yok herhalde benim icin bu onemli yoksa yaniliyormuyum?
tabiki yanılmıyorsun.vizörün fotoğraf kalitesi ile ilgisi fok merak etme.vizör denilen şey hani makinanın üzerinde bakmaya yarayan küçük yer varya lcd ekran olmadan nereden bakıyorsak orası işte...güneşli havalarda lcd ekrandan pek birşey gözükmüyor o zaman visörden bakarsın foto çekmek için. benim 5mp kodak 7530 da var vizör mesela....kullandığım olmuştu deniz kenarında ve telefonun şarjı az olduğu zaman.lcd ekranı kapatıp vizörden baktığım oluştur...
c 743 işe yaramazmı arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: mekale
c 743 işe yaramazmı arkadaşlar
tabiki yarar...ben 7530 dan bile çok memnunum..çok çok iyi kaliteli resimler ve video lar sunuyor...ama şahis fikrim şu an yeni bir makine alacak olsam ki alacam en az 5x optik zoom lu olmasını yeğlerim.(makine alma sebebim 7530 u abime bırakacam.))
kodak quicktime mov çekiyomuş videolar..bu mpeg4 ile aynımıdır...bazı sitelerde quicktime mov(mpeg4 sıkıştırma ) yazıyorda kafam karıştı da
quote:
Orjinalden alıntı: mekale
kodak quicktime mov çekiyomuş videolar..bu mpeg4 ile aynımıdır...bazı sitelerde quicktime mov(mpeg4 sıkıştırma ) yazıyorda kafam karıştı da
kafanı karıştırmasın.güzel video çekiyor....daha alt modeline göre söylüyorum birde...
evet arkadaslar gercekten faydali bir topik oldu bende bu vizor olayina kafa takmistim pazartesi hemen gidip v 705 veya c875 i aliyorum yeter artik iyice kafam karismisti sonucta cok buyuk paralar donmuyor ortada bahsedilen miktar 150 euro civari bisey daha dusunmeyecem ve pazartesi gidip makinai alicam
quote:
evet arkadaslar gercekten faydali bir topik oldu bende bu vizor olayina kafa takmistim pazartesi hemen gidip v 705 veya c875 i aliyorum yeter artik iyice kafam karismisti sonucta cok buyuk paralar donmuyor ortada bahsedilen miktar 150 euro civari bisey daha dusunmeyecem ve pazartesi gidip makinai alicam
budur olay.....150 euro çok çok uygun bir rakam zaten ve eminim çok memnun kalacaksın ve ben hala bekliyor olacağım senin v705 yada c875 ile ilgili görüşlerini
quote:
Orjinalden alıntı: SerdaR^73
quote:
budur olay.....150 euro çok çok uygun bir rakam zaten ve eminim çok memnun kalacaksın ve ben hala bekliyor olacağım senin v705 yada c875 ile ilgili görüşlerini
Kodak kullanan veya kullanmayı düşünen arkadaşlara... Kodak DX 7590'ım vardı. Çektiğim resimlerin çoğuwww.savsatli.azbuz.com'da... Arada, filmli makinelerle çekilip, tarayıcı marifetiyle bilgisayara aktarılmış resimler de var, onlar kendini belli ediyor. Makinenin, renkleri, kullanım rahatlığı bana göre çok iyiydi. Hala onunla çektiğim fotoğrafların renk ve netlik kalitesini arıyorum. Herhalde yeni makinemi kullanmayı tam öğrenemedim(Belki de züğürt tesellisi). Bu arada yeni makinem Sony H5... Makineni niye sattın derseniz. Manuel ayarlarının (özellikle netlikte) olmayışı, video çekiminin 12 fps olması, karanlıkta çekim yaparken, pilot ışığının olmaması nedenleriyle satmak zorunda kaldım. Karanlıkta fotoğraf çekeceksiniz, tamam flaş patlayacak ama ne kendi netleyebiliyordu, ne de bana manuel netlik yapma şansı tanıyordu. Bu konuların dışında bence mükemmeldi. Shneider Krouznah objektifini anlatmaya da zaten gerek yok,
ARKADAŞLAR KODAK Z650 HAKKINDA YORUMLARINIZ NE OLUR VEYA BAŞKA BİR MAKİNA TAVSİYE EDERMİSİNİZ . TŞK.
BENCE KODAK KULLANAN HERKES BU TOPIKTE BULUSSUN GUZEL OLUYOR
quote:
BENCE KODAK KULLANAN HERKES BU TOPIKTE BULUSSUN GUZEL OLUYOR
katılıyorum...böylelikle kodak makinalar hakkında daha fazla bilgiye sahip olabiliriz...
O ZAMAN KONUNUN ADINI DEĞİŞTİRİN BENCE
tamam degistiriyorum birazdan beyler ama ne olsun yeni isim sizde fikr beyan edin
asında kodakla ilgili bir topic varmıydı daha önce diye düşüyorum ama bence bir arama yaptırıp ismi öyle deiştirseydin..yoksa topic ismi güzel oldu böyle..
arama yaptim ama bisey cikmadi kodak ile ilgili bir suru ayri ayri acilmis topik var ama ana topik yok ama oldu simdi
quote:
asında kodakla ilgili bir topic varmıydı daha önce diye düşüyorum ama bence bir arama yaptırıp ismi öyle deiştirseydin..yoksa topic ismi güzel oldu böyle..
quote:
arama yaptim ama bisey cikmadi kodak ile ilgili bir suru ayri ayri acilmis topik var ama ana topik yok ama oldu simdi
quote:
tamam o zaman.demekki ben o parça parça olan topicleri görmüşüm..böyle iyi oldu..hayırlı olsun bakalım..inşallah yeni modellerden birinin ilk incelemesinide senden alacaz....