Geç kalma bekliyoruz kürekle vuramasak bile komutana başka araç gereçle vuracaz artık |
KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (1079. sayfa)
-
-
Kalmam her zaman kuregimiz kazmamiz hazir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@Cun8Tr ali emre emrah topla savaş başlıyor.
-
Küreği elime alsam iyi olacak galiba
-
Kürek kurtarmaz gibi seni abi , dikkat et serhat bilenmiş
-
Sonunda beklenen gün geldi, akşam açılış münasebeti ile girişler kalabalık, kaynak bol olur dikkat edelim Biz ekiple emanetleri çıkardık, yaşımızı başımızı almış şekilde geliyoruz adres verin
-
Tüm dedeler olacak gençler pestil eder bizi
-
Tam yazdığımda bildirimini gördüm Gökhan ali xboxta artık kalan tayfa kemal abi dahil meydandayız, cephede karşıma çıkma kaçarım ona göre
-
Kemal abiye bir gözlük alalım önce sonra cephede kim kimi yakalarsa artık emrahtan hepimiz kaçalım ama
-
Kemal abi taktilsel beynimiz, ben ile emre ameleyiz, emrahı salıyoruz zaten üstünden doğmak için kullanıyoruz onu, çünkü maşallah kolay ölmüyor
-
Alinin yokluğuna sevindim mi üzüldüm mü bilemedim malum haritalarda büyük araki bulasın onu sonra
-
goldumuzu aldık yarın kanlu cumada kapısırız :) ps5 de gruplar belli olmuyor, davet atın görünce yoksa fena küreklerim :)
-
serhat da o işler
-
Bu gece 12 de açılıyor mu..yoksa yarın mı? yarına kalırsa benim girişim 1 hafta sonraya kalır.
-
Öyle yok kaçmak gel vuracaz kafana
-
Bu gece 12 de açılıyor, ben sürüne sürüne yarın geceye zor yetişirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adaş kayıp almadın adama 1 bf
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Portal kurup server sifresiyle cross acip xbox ps oynariz gibi ha, ne diyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Çizdirdik olm göZü... görüşte sıkıntı yok çok şükür. TV alamadım onu da alsam uçanı kaçanı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X