Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (1088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.758
Cevap
81
Favori
577.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu favorilerimdeydi ne yazılmış diye bakacaktım ki hiç aklımdan geçmeyecek olmuş. Şok oldum son zamanlarda klana katılmış biri olarak azda olsa oynama fırsatımız olmuştu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Gule güle kaptan Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Yıl her gece mesajını atardı, beyler serverı boş bırakmayın diye. Duyduğumda çok üzüldüm. Bugün çok güzel arkadaşlıklarım varsa şerif abinin kurduğu bu güzel grup sayesinde. Rabbim rahmeti ile muamele etsin, ailesine ve kodamanlara sabır versin...

• Allah rahmet eğlesin, çok üzüldüm. İlk grubuna girdiğim anı dün gibi hatırlıyorum. Kurduğu kocamanlar sayesinde çok iyi dostluklar edindim. Hala o kodamankar zamanındaji keyifli zamanları bulamıyorum. nurlar içinde yatsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haberi duyduğumda çok üzüldüm. Şerif abiyle oyunun beta zamanlarında tanışmıştık. Sonra oyunu ilk çıktığı gibi alamamıştım ama 3-4 ay sonra alıp tekrar oynamaya başlamıştık. Sayesinde buradaki insanlarla çok güzel arkadaşliklar kurduk. Allah rahmet eylesin.

• Bugün çok sevdiğimiz Şerif abi, namıdiğer Dramkow’un kalp krizi nedeniyle vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Şerif abi ile Battlefield 1’in çıkışıyla tanışmıştım. Onun kurucusu olduğu KODAMANLAR grubu, hayatımızın bir parçası, hatta bir nevi ikinci ailemiz olmuştu. Her gece dükkânı kapattıktan sonra eve gitmek için heyecan duymama sebep olan, Kodamanlar serverına adım atar atmaz yüzümde bir tebessüm oluşturan insandı o. Şerif abi sadece bir oyun grubu kurmamıştı, dostlukların temellerini atmış, hayatlarımızı güzelleştirmişti.

Ses kanallarına tek tek girip hâl hatır sorması, herkesi önemseyen yapısı, birleştirici kişiliğiyle hepimize örnek oldu. Oyunun en hararetli zamanlarında neşeli bir şekilde “Beyler, kazanıyor muyuz?” diye sorar, bizlere moral verirdi. Onun sayesinde bir sürü güzel dostluklar kurduk, aylarca kahkahalarla dolu geceler geçirdik. Grupta bir sorun olduğunda her zaman yapıcı oldu, iyilik dışında hiçbir şey görmedik kendisinden.

Bugün bile onun vesile olduğu dostluklar sayesinde birlikte oyun oynuyoruz. Şerif abi, geride sadece güzel anılar ve iyilikle dolu bir miras bıraktı. Onun yokluğu, içimizde büyük bir boşluk yaratsa da, kendisini hep güzel anılarla ve şükranla hatırlayacağız.

Dramkow’umuz, Şerif abimiz… Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun. Seni tanımış olmak bizim için büyük bir onurdu.

Başımız sağ olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Güzel abim benim. Onun sayesinde çok değerli arkadaşlıklar kuruldu. Mekanı cennet olsun. Hep kalbimizdesin.

• BF1 Döneminde bu konuyu çok takip ederdim. Arkdaş çok iyi oyuncuydu muhtemel çokta iyi insandı çünkü iletişiminden bu anlaşılıyor.

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum

• Allah rahmet etsin, mekani cennet olsun, çok kaliteli bir insandı, hayat kısa hepimiz faniyiz oyüzden kimseyi kırmadan anın tadını çıkarmak lazım.

• Onbasi_Seyit psn id si ile bf1 zamanı kodamanlar serverında oynardım. Dramkow abimizin mekanı cennet, yattığı yer nur olsun.

• Hepimizin başı sağolsun. Dile kolay, 8 yıldan fazla zaman olmuş. Bizi bir araya getiren abimiz aramızdan ayrıldı... hâlâ gerçek değilmiş gibi geliyor, inanamıyorum. Allah rahmet etsin, ailesine sabırlar versin.

• basi sagolsun herkesin. hepimiz onun sayesinde tanistik, guzel arkadasliklara sebebiyet verdi. yakinlarina sabirlar dilerim.

• Forumda boyle bir olusum bir daha olur mu bilmiyorum ama cok zor bence ama olsa bile bi Serif abi gibi olur mu kesinlikle olamaz...Gercekten o babacan davranislari ile kimseyi kirmak istemeyen cok iyi biriydi...ayni squadta olmasak bile butun chatlere girip herkese hal hatır sorup iyi oyunlar dileyip ayrılırdi , bindigi tanki patlamak icin defalarca öldüğümü bilirim, suratima kurek yemediğim oyunu sansli sayardım burdaki herkesle bir cok anısı vardir elbette Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun yakınlarına başsağlığı dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 11 Ocak 2025; 22:4:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayesinde güzel dostluklar edindiğim güzel insan, mekanın cennet olsun ışıklar içinde uyu. Senin sayende yüzlerce insan tanıştı seni hep çok iyi hatırlayacağız

• Ah be abim çok üzdün bizi bu ani gidişinle, senin için ne yazsak az ne söylesek yetmez ki :( iyi ki seni tanıdım iyi ki hayatima girdin.. Mekanın cennet olsun insallah bize bıraktığın bu arkadaş topluluğu için binlerce kez teşekkürler. Nurlar içinde yat abim …

• Yıllar sonra buraya gelip böyle bir mesaj atmayı hiç düşünemezdim bütün kavgalarımızı tatlıya bağlayan güzel kalpli kaliteli babacan bi insandı şerif abi çok üzüldüm mekanı cennet olsun ailesine ve yakınlarına baş sağlığına diliyorum

• şöyle bi hatıra kalmıştı şerif abiden:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbkn91 -- 12 Ocak 2025; 9:13:52 >
  • Ozbkn91 kullanıcısına yanıt
    Vay be sanki o bıçağı şerif abime değil de kendime saplamış gibiyim şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ozbkn91 kullanıcısına yanıt

Bende üzerine bir şarjör boşaltmışım. üzdü...

Şuan tanıdığım değerli dostlarımla tanışmama vesile olan kişidir. Sayesinde çok keyifli zamanlar geçirdik.

Işıklar içinde uyu güzel insan...

• 
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.