güncelleme var yapınız :) |
KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (1086. sayfa)
-
-
Vay arkadaş
-
Uğraşcan tabi Adminim diye geziyorsun 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam Kodamanlar!
Alper ile birlikte Portal üzerinden bir server oluşturalım dedik ve bir takım ayarlamalar yapıp 100 kişilik (50 vs 50) bir haritalar serisi oluşturduk. Old School BF havası için de klasik kurallara riayet göstermeye çalıştık, örneğin ne kadar futuristic gadget ve karakter varsa kapattık. Binanın tepesine, oraya buraya saçma sapan yerlere olmadık zamanda araç çağrılmasını engellemek için de araç çağırmayı iptal ettik. Armor plate'i de saf dışı ettik.
Bunlar gibi bir takım düzenlemeler uyguladık klasik BF atmosferi için. Haritalar örneğin 125 kişilik large haritalar değil, regular 64 kişilik küçük (normal eski boyut) haritalar. Biz 100 kişi olarak ayalardık toplam oyuncu sayısını, ama düşürebiliriz. Kuralları, içeriği hep birlikte isteğe göre düzeltir, zamanla şekil verebiliriz.
Doldurabiliyorsak, ilgileniyorsanız bir gün belirleyip buluşalım, ne dersiniz?
Kapattığımız Karakterler:
Sundance
Angel
Irish
Dozer
Palk
Casper
Rao
Kapattığımız Gadget'lar:
Grappling Hook
Ballistic Shield
Cyberwarfare Suite
Grenade Belt
Sentry Gun
Fortification System
EMG-X Scanner
Armor Plate
Kapattığımız Araçlar
Hovercraft
Bolte
Aktif Haritalar:
Caspian Border
Orbital
Breakaway
Arica Harbor
Manifest
Battle of Bulge
Hourglass
Discarded
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mai Martı -- 18 Aralık 2021; 17:32:30 >
-
Selam hocam. Güzel düşünmüşsünüz ama maalesef cross gen denen çapraz eşleşme olayı biz kodamanlar için sıkıntı oldu. Forumdaki arkadaşların bir kısmı x box diğer kısmıda ps de kaldı. Biz dahil bir çok kişi pc cilerle oynamamak için çapraz eşleşme ayarını kapatıyor. Böyle olunca da aynı oyunlara giremiyoruz. İleriki zamanlarda bi güncelleme gelir pc cilerden sıyrılıp konsolcular kendi aramızda toplanabilirsek bu tarz şeyler yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_hector -- 19 Aralık 2021; 12:57:0 > -
Cross play açık yapıp şifre konulamıyor mı servera?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mai Martı -- 20 Aralık 2021; 18:22:18 > -
Hocam server şifreli olursa o kadar adamı bulmak zor olur bence.
-
https://www.youtube.com/watch?v=m4stURB52bo&feature=youtu.be
Yaşlı kurt geri döndü
Selam beyler ben Onbaşı_Seyit belki hatırlayanlarınız çıkar :D nasılsınız nasıl gidiyor aklıma geldi bu topluluk bf1 zamanı önden yer ayırtırdık ne günlerdi
-
Eski tadı yok bf nin arada giriyoruz biraz oynayıp çıkıyoruz hem yaşlandık hemde oyun biraz olmamış ;)
Beyler türk server var, bilen bilir themadturk. oyun ne kadar ölü densede arkadaş çok güzel bir server kurmuş sırf piyade savaşı, biz eski tayfa girip baya zevk aldık, eski günleri hatırlattı. Tek sıkıntısı crossplayi açık, benim için önemli bir faktördü ama denediğimde cidden eski günleri hatırlatan savaş ortamını gördüm. Burada güzel zamanlar geçirdik, tekrar birbirinizi küreklemek isterseniz cuma akşamları 20:00 de açıyor serveri bence bir şanş verin.
Buralar yine hep dutluk oldu
-
Zalim oyun utansin
Şu başlığı görünce dayanamadım yazmak istedim. Ne güzel günlerdi ya 2016-2017 yıllarında her akşam kodamanlarla oyun atmak. Herkese selam olsun
Dün ben yazacaktım. En son 2022 de yine biz yazmışız. :))
-
Yine biz yazalım...
-
Çok ayıp ama , heycanladık durduk yere
sakin ol sampion
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X