Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (1087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.760
Cevap
81
Favori
578.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır 10. Yıl şerefine tekrar bf1 i indirip toplanıcaz diye kafamda kuruyorum , yeni oyunlar cacık hep

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LuffyBey kullanıcısına yanıt

Olur neden olmasın

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aichera kullanıcısına yanıt

valla ya :) 2042 hayal kırıklıgından sonra. ben pc aldım age of 4 atıyorum orada kuralım kodamanlar klanı bari :)

• Aha reisemle aichera whatsappta konusmazlar, buraya mesaj atmislar. Kodamanlar sevildiginizi bilin 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamun aleyküm

• aydnksvl kullanıcısına yanıt
    Ve aleykum selam kardesim

• İyi akşamlar beyler bu konu neden cansız bu kadar. Belki canlanır diye bir ss atmak istiyorum.ekleyecek var ise psn:papadoc-jr

• Merhaba millet bf1 yada 5 oynayan var mı aramızda halen? Bende eski kodamanlardanım oynayan eklesin birlikte girelim...

Psn id: SpecialForcesTR_

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar eskiden hep dutluktu.

• aydnksvl kullanıcısına yanıt

Asıl şimdi dutluk oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize uygun gibi :)

Mirlivayoutube
    Ölüm Makinesi 78 Kill Delta Force Hawk Ops PC Test Oynanış
    https://www.youtube.com/watch?si=h3R8mTLfea09Vcll&v=u2KF6W37h4k&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

Bize uygun gibi :)

https://www.youtube.com/watch?si=h3R8mTLfea09Vcll&v=u2KF6W37h4k&feature=youtu.be
    Oyun daha pc de arkadasin aksani beni benden aldi ama.

• jackfragsyoutube
    Battlefield 1 is an Epic game that no one thought could work, but it beat all expectations. 8 years later, they just updated the game. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.
    https://www.youtube.com/watch?v=8w_O91W30fo
  • Bu grubu kuran, bizleri bir araya getirip güzel günler geçirmemize vesile olan güzel insan Şerif abimizi "dramkow" maalesef geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu kaybettik arkadaşlar. Sözün bittiği yerdeyiz. Başımız sağolsun. Hep iyi hatıralarda olacaksın Şerif abi...
    https://canakkalegundem.net/2025/01/09/belediye-meclis-uyesi-serif-engin-hayatini-kaybetti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 11 Ocak 2025; 14:10:48 >
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt

Nurlar içinde uyu Şerif abim.. Hemşom.. Canım abim..

Az küreğini yemedik.. Bayraktan bayrağa az koşturtmadın bizi.. Bayraklar düşünce chatteki kızmaların hala kulağımda..

Komutan Dramkow. Saygılar sevgiler hemşom.

Seni çok özleyeceğiz.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 11 Ocak 2025; 11:52:48 >
  • Vay be çok naif adamdı sırf ona medic olmak için peşinde olduğum oyunlar vardı üzüldüm mekanı cennet olsun

• Aaaa çok üzüldüm, inanılır gibi değil. Bf1 de neler geçti, neler yaşadık akşamları, ne güzel zamanlardı. Genç sayılan yaş. Işıklar içinde uyusun, ruhu şad olsun.

• Cok cok uzuldum kelimeler kifayetsiz kalıyor sevilen bir insandi isiklar icinde uyusun…seni çok özleyeceğiz

• uzun zamandır görüşemiyorduk, belki yeni oyunla tekrar toparlanırız umudum vardı ama olmadı maalesef. ışıklar içinde uyusun

• 
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.