Şimdi Ara

Kodiak ve Tiguan iki beyaz yan yana (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
13.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim almanla amerikanla hiçbir sıkıntım yok,hatta hepsine saygı duyuyorum dünyaya kattıkları için.
    Oy için laf kalabalığı yapıpta,diyanet işleri başkanından tut en tepeye kadar s650ye binenlere söyle sen bunları.
    İsviçre bankalarında milyar dolarları olanlara söyle,hani avrupa kötü ya o açıdan söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 4 Mayıs 2017; 23:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Benim almanla amerikanla hiçbir sıkıntım yok,hatta hepsine saygı duyuyorum dünyaya kattıkları için.
    Oy için laf kalabalığı yapıpta,diyanet işleri başkanından tut en tepeye kadar s650ye binenlere söyle sen bunları.
    İsviçre bankalarında milyar dolarları olanlara söyle,hani avrupa kötü ya o açıdan söylüyorum.

Ben onlarada söz gelince söylüyorum orasını boşver bi. Sen emeğini o adamlara teslim et sakın birşey üretmeye çalışma bu örümcek kafalı zihniyet yüzünden cumhuriyet tarihinde hiçbir gelişme olmadı bu ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece ben mi tiguanı çok çirkin buluyorum önden ve arkadan gerçekten kötü bir tasarımı var sadece akşam üzeri led paket olanlar eh işte. Kodiaq daha iri ve hoş olmuş birde full paket değil sanırım full olan daha iyidir görünüm olarak

• Son dönemde vw'nin ürettiği passat ve tiguan model olarak çok hoşuma gidiyor. eski kasaları hiç ilgimi çekmezdi
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Amac o zaten ;)

• Araci detaylica inceledim ve 2.0 tdi olanini kullandim. Tiguan, Ateca, Tucson vs. gibi araclarla kiyaslanmasi yanlis olur. Tasarim anlaminda gercekten cok basarili bence. Fotodaki arac baz paket oldugu icin biraz basit duruyor ama ust paketler daha buyuk jantlar, full led farlar ve krom cam detaylariyla cok şık duruyor. Malzeme kalitesi ve iscilik D segmentine yakisir nitelikte. Tek eksisi prestige paket haricinde diger paketlerde arka kapi ustlerinin Tiguan gibi sert olmasi. Prestige de yumusak plastik var.Geriye kalan yerler kaliteli gercekten. Klima butonlari bile piyano siyahiyla kaplanmis. Ayni ayrinti makyajli octavia da da var. Bu ayrinti Vw modellerinde yok mesela. En baz modelde bile donanim yuksek. 8" cam tasarim ekran standart aracta. Otomatik vites topuzunda eskiye gonderme yapilmis ve kare formlu topuz kullanilmis. Sahane duruyor. Arka diz mesafesi Superb den iyi. Arka koltuklari en geriye alinca inanilmaz bir diz mesafesi oluyor. Bu sinifta bir arac düşünenler icin bu arac nimet. Zaten bayilerde arac yok. Kapanin elinde kaldi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.