Şimdi Ara

Kodiak ve Tiguan iki beyaz yan yana (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
13.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Koyarlarmış diyelim o vakit, satış temsilcisinin yalancısıyım. 1.6 dizel manuel özel siparişle gelebilir dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

SUV araçlarda 6 ileri ıslak kavrama kullanıyor Vw, sanırım 1.6 Dizelle şanzımanın uyumu yok sanıyorum ki ne Ateca, ne Tiguan ne de Kodiaq'ta Dizel Otomatik yok.

ondan olduğunu sanmam. o ağır kasa, o yüksek rüzgar direnci ve o lastiklerle fazla ağır kanlı kalıyor olabilir o dizel motor. cr-v'deki gibi bir dizel motor olsaydı ellerinde kullanırlardı muhtemelen.
  • Baz paket ilgimi cekti, donanim yeterli.. 110bin tl sinifina gore uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Das Auto grubunun en alınası donanımlı (baz versiyon için) ve güzel aracı. Takdire şayan gerçekten. 1997-2002 yılları arasındaki vw ler gibi doldurmuşlar içini ve çok da iyi yapmışlar. Param olsa alırdım. Manuel olmak kaydıyla.

• Kodiaq 1.4 tsi 125 hp Ambition ( en düşük paket ) biraz önce inceledim .

Araç Q7 çakması , biraz fazla iri ,genişlik ve ferahlık olarak ideal . Büyük bagaj isteyenlerin tercihleri arasında olacaktır baya geniş bagaj var . Malzeme kalitesi fena değil , bir çok malzeme Superble aynı ama bazı kısımlar Superbden daha sert .

Start tuşu mevcut, ekran 8'' ama daha büyük görünüyor , ön konsol çok şık . Gösterge bir çok kişinin sıkıldığı klasik vag göstergesi . İncelediğim araç baz olduğu için koltuk kılıfları dandik .

Orta konsol biraz aşağıda kalıyor , Kolçak o koca arabaya çok küçük . Torpidonun üst kısmıda açılabiliyor. Zaten Skoda küçük gözler ve ufak detaylara çok yer veriyor.

Kapı açıldığında başka araca sürttüğünde her iki araçta zarar görmesin diye koruyucu çıkıyor. İlk defa gördüm belki daha önce bazı araçlarda kullanılmıştır .

Dış tasarımı ben oldukça beğendim ancak bilerek makyaja bırakılan bazı noktalar olduğunu düşünüyorum . Özellikle o ufacık sis farlarının 2 kat kadar daha uzaması ve biraz keskinleştirilmesi gerek. Birde aşağısı çok boş kalmış Oraya biraz dekor gerek bana göre ..

1.4 tsi 125 motor pek sevdiğim bir motor değil ancak 1.4 150 act alınabilir , bana göre en az yakan benzinlidir .

150hp Act nin yakıt tüketimini bilmiyorum ancak tahminim aynı motoru kullanan Superbden 2 lt daha fazla yakar diye düşünüyorum . Benim kullanımım ve güzergahımda 8 LT , İstanbul trafiğinde en az 9-10 Lt . Eğer bu aracı alır biraz da performanslı kullanıyım derseniz 13 LT leri rahat görür diye düşünüyorum

( Kullanmadım tahminim )

Tabi ki bayii de düp takılıyomu diye soranlar var :D. Takılmıyor, takılamaz . 1.6 dizeli olmadığı ve düp takılamadığı için birçok müşteri tercihini Tucson ve Sportage den yana kullanacaklardır aynı segment olmasalarda ...

• ymetu kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun en dolusu tahminen 235 bin vardır başlangıç fiyatı 76 bin vardır

• Kodiak vw'den çok skoda gibi duruyor diyecektim ki *facepalm*

• Aşırı tipsiz duruyor, tiguan çok daha güzel bir fiziki yapıya sahip. Alabilecek param yok ama olsaydı da kesinlikle tercihim arasında olmazdı.

• Basta duster sandim kodiaki

• Merak ediyorum özellikle Vag grubu her markasıyla her segmentte farklı farklı bulunuyor demekki satıyor.Örnek tiguan ile bulunduğu segmente atecayı sokuyor vs vs.

Adamlar işi biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

SUV araçlarda 6 ileri ıslak kavrama kullanıyor Vw, sanırım 1.6 Dizelle şanzımanın uyumu yok sanıyorum ki ne Ateca, ne Tiguan ne de Kodiaq'ta Dizel Otomatik yok.

ondan olduğunu sanmam. o ağır kasa, o yüksek rüzgar direnci ve o lastiklerle fazla ağır kanlı kalıyor olabilir o dizel motor. cr-v'deki gibi bir dizel motor olsaydı ellerinde kullanırlardı muhtemelen.

Ama hali hazırda dizel manuel olarak satışta hem Ateca hem de Tiguan. Dizel otomatik yanılmıyorsam eski kasa Tiguan ve Yeti'de vardı fakat 7 ileri kuru kavrama vardı onlarda.

• Tiguan yine o embesil bakisini ilk fotografta atmis.Cakma duster

• Halojen farınıza tüküreyim

• Benzin manuel ve o tasarım ile 110 bin lira. 110 bine ne araçlar var
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    Ne araçlar var ? Gerçekten merak ettim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojaverok

Ne araçlar var ? Gerçekten merak ettim .

buyur hem de otomatik vites alel aclele baktım
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-compass-2014-model-beyaz-ici-taba-8.000-km-de-powertech-430884215/detay
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    2. elde dediğiniz gibi çok fazla seçenek var 110-120 bin arası . Gönderdiğiniz araç ilginçmiş yılda 2000 km yapmış sadece .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojaverok

2. elde dediğiniz gibi çok fazla seçenek var 110-120 bin arası . Gönderdiğiniz araç ilginçmiş yılda 2000 km yapmış sadece .

Km teyid etmek zor değil hocam hele bu şekilde sıfıra yakın araçlarda. 100 küsür bin lira verip bakıma girmeyen aracı zaten almam bakıma da girmişse servisten km bilgisi kolay şekilde öğrenilir. Bu tarz araçlar bazen evin 2. aracı, bayan aracı vs olabiliyor. 2. el ama düşük km de ve kodiaq ile kıyaslanamaz.
  • Sonunda geldi demek ki ülkeye. Bundan sonra bence millet ya Ateca alır biraz fazla parası olan Kodiaq alır. Tiguan satmaz artık ülkede.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Ama hali hazırda dizel manuel olarak satışta hem Ateca hem de Tiguan. Dizel otomatik yanılmıyorsam eski kasa Tiguan ve Yeti'de vardı fakat 7 ileri kuru kavrama vardı onlarda.

zayıf dizel motorlara otomatik koymuyorlar genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 3 Mayıs 2017; 22:36:45 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.