Şimdi Ara

Kodiak ve Tiguan iki beyaz yan yana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
13.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bayide yan yana gördüğüm kodiak ve tiguanın fotoğraflarını paylaşıyorum.

Fotoğrafta pek belli olmasada Kodiak'ın yanında Tiguan oyuncak gibi kalmıştı(Kodiak D, Tiguan C sınıfı). Kodiak'ın tasarımı benim çok daha hoşuma gitti.Araçta Touereg havası var.

Aslına günümüz fiyatlarına bakarsak, D sınıfı bir suv için 110 başlangıç fiyatı normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 3 Mayıs 2017; 0:25:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kodiaq mı Tiguan mı: Geniş Aile SUV Karşılaştırması

Ailen için geniş ve güvenilir bir SUV arıyorsanız, Skoda Kodiaq ve Volkswagen Tiguan en iyi seçenekler arasında yer alıyor. İşte bu iki popüler modelin karşılaştırması:

Boyut ve Alan

Hem Kodiaq hem de Tiguan, yedi koltuklu geniş iç mekanlara sahip. Ancak Kodiaq, Tiguan'dan biraz daha büyük, bu nedenle üçüncü koltuk sırasındaki yolcular için daha fazla diz ve baş mesafesi sunuyor.

Motor Seçenekleri

Kodiaq, 150 beygir gücünden 245 beygir gücüne kadar çeşitli motor seçenekleriyle geliyor. Tiguan ise 150 beygir gücünden 320 beygir gücüne kadar daha geniş bir motor yelpazesi sunuyor.

Özellikler

Her iki model de kör nokta izleme, adaptif hız sabitleyici ve otomatik acil frenleme gibi gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmış. Kodiaq, Tiguan'da bulunmayan standart üç bölgeli klima kontrolüne sahipken, Tiguan, Kodiaq'ta olmayan açılır panoramik tavan sunuyor.

Fiyat

Kodiaq, benzer donanım seviyelerine sahip Tiguan'dan genellikle daha uygun fiyatlıdır. Bununla birlikte, Tiguan'ın daha güçlü motor seçenekleri için daha yüksek bir fiyat ödemeniz gerekebilir.

Sonuç

Hem Skoda Kodiaq hem de Volkswagen Tiguan, aileler için mükemmel seçenekler olan geniş ve güvenilir SUV'lardır. Kodiaq daha fazla alan ve daha uygun fiyat sunarken, Tiguan daha güçlü motor seçenekleri ve daha geniş bir özellik yelpazesi ile öne çıkıyor.

Son karar, özel ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olarak {kodiaq mı tiguan mı} sorusunun cevabını belirleyecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cidden önü çok çirkin ( Kodiak ).
  • Kodiaq'ın tasarımı çok önde kalıyor ikisi arasında. Tabi bana göre, tasarım göreceli bir kavram.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tiguanın tasarımını daha çok beğeniyorum. ama tasarım olarak sıralarsam

seat ateca > tiguan > kodiaq
  • resimleri büyütünce boynum kırıldı. keşke içinide çekseydin hocam 5 inch ekran koymamışlardır umarım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

resimleri büyütünce boynum kırıldı. keşke içinide çekseydin hocam 5 inch ekran koymamışlardır umarım ?

Bayi kapalı olduğu için içini çekemedim sadece dıştan inceledik maalesef. Camdan çekmek de pek güzel olmaz. Şunu söyleyebilirim içi gayet elit duruyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 3 Mayıs 2017; 0:36:11 >
  • Kodiaq ucube bir tasarıma sahip bence.Farlar iğrenç,ön ızgarası siyah plastik çok sade bari krom falan ile kaplansaydı.Satarsa sadece kasası için satar.Yıl olmuş 2017 artık daha heyecan verici,tutkulu,insanı kendisine aşık eden tasarımlar bekliyorum.Size tavsiyem yeni koleosu bekleyin.

• Tiguan her anlamda daha hoş ama bu saatten sonra vw alanın ben aklını sorgularım.( Almanyanın ülkemize karşı tutumu) skoda da vw nin zaten onu alanı da öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HY Gaming -- 3 Mayıs 2017; 0:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Kodiaq ucube bir tasarıma sahip bence.Farlar iğrenç,ön ızgarası siyah plastik çok sade bari krom falan ile kaplansaydı.Satarsa sadece kasası için satar.Yıl olmuş 2017 artık daha heyecan verici,tutkulu,insanı kendisine aşık eden tasarımlar bekliyorum.Size tavsiyem yeni koleosu bekleyin.

Ön ızgara konusunda size katılıyorum. Ben zaten yeni superb aldım, kodiaka meraktan bakıyorum.
  • Al birini vur ötekine... :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodiak o jantlarla ameleline izlenimi veriyor. Büyük jantlarla görmek gerek.
  • Kodiaq baz donanım gibi duruyor, ama yine de hoşuma gitti. Üst donanımlar daha da güzel durur.

• Bi tucson değiller illa vagsa bence ateca

• Eldivenle bile sevilmez bunlar.
  • neden bütün skodaların önü aynı? kendini bmw falan mı zannetmeye başladı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

resimleri büyütünce boynum kırıldı. keşke içinide çekseydin hocam 5 inch ekran koymamışlardır umarım ?

Hocam 8 inç ekran var, resim eklemeye çalışıyorum ama problem var galiba olmuyor.

• Kodiak içi de çok hoş 108 bin baz donanım da bile büyük ekran var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Mayıs 2017; 14:1:51 >
  • Baz donanım kodiakta anahtarsız çalıştırmada var

• Evet baz donanımda anahtarsız çalıştırma, çift bölgeli dijital klima, yağmur-far sensörü, kararan dikiz aynası, 8 inç ekran, led arka farlar, ayak bölümü aydınlatması, ışıklı makyaj aynaları, hız sabitleme ve sınırlama, ön-arka park sensörü gibi güzel donanımlar var, kesinlikle boş değil yani araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Mayıs 2017; 1:16:44 >
  • kodiaq fiyatlar belli mi? skoda sitesi boş

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.