Şimdi Ara

Kodiaq vs 3008 Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
10.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki doğru versus bu değil de Kodiak%5008 gibi. Orda da bence yıllık yapılan yol belirler. Ben sadece ve sadece o muhteşem konsol yüzünden 3008 5008 alırdım suv alacak olsam. Millet niye düşünür kararsız kalır anlamıyorum bu yüzden. Öyle böyle değil güzelliği pugların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot 3008 tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraladi

Sen bu şirketleri ne sanıyorsun ? Vag ve PSA avrupayı domine eden 2 firma bence sen buraya yorum yapmadan önce biraz kültürlen

Öncelikle konuyu sizde açarken “ biliyoruz bizde verilmeyeceğini” diye cümle kullanmışsınız benim bunu dememe ne diye içerlendiniz anlamadım.

Vag grubundan kasıt ne? Skoda vag grubunda ne gibi bir sıfatı varki volkswagenin alt markası işte

Psa avrupayı domine nerde ediyorya had bide etsin pejo sonuçta

Kütürlenmesi gereken sizsiniz bence allaha şükür ihtiyacım yok. Ki bu durumla ne ilgisi varsa.

Tabi saygı duyarım aldığınız arabaya ama BENCE bu tür markalara bu kadar para bağlamaması saçma gelir. Şahsi fikrim bağlarsınız bağlamazsınız size kalmış. Kazasız belasız sürüşler diler hayırlı olsun der geçerim. Sadece düşüncemi belirttim.

• JanKlod kullanıcısına yanıt
    O zaman jaguar yada land roverin da ne sıfatı varki de mi ? :D Onlarda TATA nın bir alt markası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraladi -- 30 Mart 2018; 20:34:14 >
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    hocam 5008 donanım olarak 3008 le birebir sadece uzunlukları farklı olduğu için 3008 i kıyaslamaya koyduk.Kodiaqın dıştan havası çok sağlam,cüsseli araç şuanlık tek artısı bu bizim için 1 tane bayiyle iletişime geçtik istediğimiz modeli kısa sürede elimize verebilirlerse kodiaqı alıyoruz
  • quote:

O zaman jaguar yada land roverin da ne sıfatı varki de mi ? :D Onlarda TATA nın bir alt markası

Sen anlamak istemiyosun, boşver. Ne yaparsan yap hayırlı uğurlu olsun.

• Kodiaq çok güzel görünüyor ama 3008 tercih edilmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu forumdaki arkadaşlar mazotla çalışan televizyon çıksa evdekileri çöpe atıp onu alırlar. Boşverin sizin içinize hangisi siniyorsa onu alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Segmentleri farklı iki araç. Cok yol yapmıyorsanız tartışmasız Kodiaq derim ben. Donanım anlamında da Kodiaq prestige pakette oldukca dolu. 360 kamera, kör nokta uyarısı, 4 koltuk ısıtma vs.

• Aynı parayı verecek olduktan sonra 3008 almamak bana göre hata olur.
  • Sırf şu konsol Yeter bence.

Kodiaq vs 3008 Tavsiye

• kodiaq bilmiyorum 3008 guzel lakin ben 5008 e hasta oldum, param olsa dusunmeden alirdim harika yapmislar araci

• otobüs gibi suvu neden almak istiyorsunuz ki? park etmesi bile sorun..ve benzinli!!! 3008 şehir içi 5,4 ya kodiaq??
  • Müşteri gibi telefon edip servis fiyatlarını sorun sonra baya bir can yakıyor. Bir de böyle kıyaslarsınız

• Kesinlikle kodiaq alırdım hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodiaq ile 3008 kiyaslanmaz, kodiaq ile 5008 kiyaslanir.

3008 ile Kodiaq kiyaslanacaksa, hacim ihtiyacıni 3008 karşılıyor ise 3008 geri kalan her konuda üstün, ama CRV varken ,(alınabiliyor mu bilmiyorum) 3008 almak bana mantikli gelmiyor.

• Kodiaq'ın daha geniş ve büyük olması dışında hiçbir artısı yok.

3008 hacim olarak yeterliyse Kodiaq!ı aklına bile getirme derim.
  • quote:

1-fikir almak için konu açmışsın ama agresif tavırlar sergiliyorsun.
    2-bu son cümlene resmen kendi konunu t****mek denir. bu forumdaki saçma yasaklardan biri sebebiyle malesef o kelimeyi yazamadım ama anladın.
  • Birisi d diğeri c suv.

Sırf 3008 demek için yorum yazmış bazıları..

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    almış olduğun nicke istifaden pek bir şey yazmak istemiyorum lakin artık o aklınızda ki önyargıyı kaldırın orta segment markalarda artık üst segmentler gibi araba üretebiliyor,iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.