< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraladi -- 28 Mart 2018; 23:22:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraladi -- 28 Mart 2018; 23:22:39 > |
allure/elegance pack ise 3008 tartışmasız alınır.
|
Nargile kafe önündeki valenin zevkine göre mi araç seçeceğiz.
İyiymiş. |
Hem yok çekecekler, hem benzinli, hemde muhtemelen buzdolabı beyazı bir skoda almak yerine tabi ki 3008.
|
Tamam araciniz hayırlı olsun ama Bu çakma SUVlere binenler trafikte herkesin onlara yol verdiğini veya vereceğini nerden çıkarıyor yani millet sizin sikodaniz büyük diye size yol mu veriyor şimdi
Bugün Kagithaneye inen Talatpaşa caddesi üzerinde ( tek iniş tek çıkış, sağlı sollu parklar, girenler çıkanlar vs yol hep bi hengame) bir tane devasa Range sürekli sol seride çıkmaya çalışıp milletin önüne atlıyor. Benim arabamda A sınıfı ufacık birşey yani. Taksiyi fln geçti trafiği karıştıra karıştıra arkama geldi benim önünde büyük bi kamyonet var . Tam beni geçecekti önüne kıracakken karşıdan dolmuş geldi ben de sokmadım araya öyle burnu hafif bizim şeritte arkası karşıda öyle sığır gibi kaldı koca Arabasıyla. Bekledi bekledi trafiği kilitleyip geriye taktı taksinin de arkasına girdi sokmadım araya. Yani konu dışı olabilir ama tek özelliği yerden yüksek olan arabalarınızla kimseden yol almaya trafikte öncelik almaya kalkmayın derim. |
Hocam bu forumdaki arkadaşlar mazotla çalışan televizyon çıksa evdekileri çöpe atıp onu alırlar. Boşverin sizin içinize hangisi siniyorsa onu alın
|
Sen bu şirketleri ne sanıyorsun ? Vag ve PSA avrupayı domine eden 2 firma bence sen buraya yorum yapmadan önce biraz kültürlen
|
Dizel avantajı ile 3008.
|
Segmentleri farklı iki araç. Cok yol yapmıyorsanız tartışmasız Kodiaq derim ben. Donanım anlamında da Kodiaq prestige pakette oldukca dolu. 360 kamera, kör nokta uyarısı, 4 koltuk ısıtma vs.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:38:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanjiro Kamado -- 30 Mart 2018; 1:0:55 > |
|