Şimdi Ara

Kodiaq vs 3008 Tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
10.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kodiaq daha heybetli ancak 3008 ise daha teknolojik iç tasarım olarak ama bana sorarsan pejo algısı çok kötü

yani o güzel ve hoş teknoloji iç tasarım 3 yıl sonra dökülür yada ses yapar algısı var direksiyon derisi atar sagı solu oynar vs vs gibi bunları iyi değerlendirip almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraladi

almış olduğun nicke istifaden pek bir şey yazmak istemiyorum lakin artık o aklınızda ki önyargıyı kaldırın orta segment markalarda artık üst segmentler gibi araba üretebiliyor,iyi forumlar
    Nkim istifa mı etmiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    hocam aynı durumdan dolayı bizde kodiaqa yöneldik 4x2 prestige paket+sunroof+metalik boya+yan ayak basamağı+boya,hassas yerleri koruma vb.dahil(+ olarak 3 gün önce eklenen 4.700 tl'lik kur farkı zammı) ile listede 204 bin yazan arabayı 230 bine aldık siparişi verdik bir kaç arkadaş sayesinde 1 hafta kadar kısa bir süre içinde arabaya kavuştuk.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:44:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musetea

...
    Nargile kafe önündeki valenin zevkine göre mi araç seçeceğiz.

İyiymiş.

• kodiaq mı 5008 mi deseniz dizel üstünlüğüyle 5008 derdim ancak burada heybeti ve genişliğiyle kodiaq kesinlikle önde, 3008 daha iyi değil ama daha sportif, daha ekonomik ve daha şık, eğer geniş hacim ve heybetli duruş önemli değilse 3008 tercih edilebilir.Şunu söyliyeyim bahsettiğiniz araç 2016 kasımda 120 bin tl idi, sadece ötv ve kurla açıklanmayacak bir fiyat artışı var yaklaşık 80 bin tl lik zammın önemli bir kısmı da peugeot kazığı bence, illaki peugeot istiyorsanız temiz 2. el çok daha uyguna bulursunuz, cünkü alanlar 120 bine aldı, siz 200 bin vermeye hazırsanız size 140 a verirler 20 bin tl kar koyarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klaudio -- 7 Nisan 2018; 21:25:14 >
  • tekerlekli buzdolabı yerine tabiki içi dışı özgün ve modern ve de dizel bir 3008 yakışır. 172 bin liraya bayilerin lansman içni satın aldığı ve şu an sattığı 2 3 bin kmdeki 5008 allure dizel eat6 araçları da bir düşünün derim.

• onuraladi O kullanıcısına yanıt
    iyi yapmışsınız hocam kazasız belasız kullanın uzun yıllar, görünüş tasarım teknolojik olarak hiç biri 3008 e yaklaşamaz segmentının en iyisi o konuda ve iyi düşünülerek tasarlanmış bir araç telefonlar için kablosuz sarj vs vs modern olan ne varsa koymuşlar araca ancak 3 yıl sonra o kalite ne kadar devam edicek meçhul pejoda
  • Kalite işçilik ve hdi avantajı ile 3008 önde bir araç

Kodiaq kasa ağır ve yakıt yüksek performans kalite işçilik vasat maalesef

Reelde 110 bin ederi

• kodiaq gerçekten çok büyük bir araç otobüs gibi mübarek. canlı gördüğümde bu ne ya diye dönüp bakmıştım, test aracıydı.
  • bende karoq ve 3008 arasında kalmıştım karoq aldım inşallah pişan olmam ama pegout 3008 çok yakışıklı bi araç ben herkezin sevdiği o küçük dreksiyonu hiç sevmedim ve yükseklik ayarı çok kısıtlı ben yukarda kullamayı seviyorum fakat drekyonu yukarı ayarlamak pek mümkün deil konsola takılıyo ve aradaki fiyat farkına deymiyeciğini düşündüğüm için hayalet ekranlı donanımlı karoq tercih ettim

• Yakıt farkı 3008

• 308 kusursuz bir araç.Ah paramız olaydı

• allah gönlüne göre versin,
    araç görüntü ve donanım olarak kusursuz duruyo ama forumda alan arkadaşlardan çokca şikayet var hatta bi kaçı servis evimiz oldu diodu sıkıntıları giderildiyse gerçekten güzel araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkandoygun -- 20 Kasım 2018; 1:22:15 >
  • Her ne kadar sınıf farkı da olsa ben 3008 tercih ederdim.

Çok analize gerek yok bir kere ikisinin içine oturunca kararınız kesinleşir. 200bin TL verip fabia ile hemen hemen aynı konsolu olan aracı almam. 3008'in içi ciddi manada premium olmuş
  • raceangel kullanıcısına yanıt
    tabi buda biraz zevk meselesi ben ikisninde tasarımı çok beğendim 3008 in koltukları daha kaliteli duruyodu donanım olarak gt veya aluer alınca aradaki fark çok ama o paketleri almak içinde 70 bin gibi fazla rakam ödemek gerekiyo, o rakamlara çıkınca da 3008 mantıklı gelmio 2. el premium seçenekler çoğalıyo

• gurkandoygun G kullanıcısına yanıt
    Yeni aracınız hayırlı olsun.

Karoq ile Skoda hedefi 12 den vurmuş olabilir çünkü Kodiaq her ne kadar devasa iç hacmine sahip olsa da ben sürüşünü keyfisiz bulmuştum, gene oldukça ferah bir kabine ve gayet yüksek kaliteye sahip ancak biraz daha kompakt olan Karoq u denemedim ancak tüketim/sürüş ve performans dengesi olarak daha iyi olacağına da eminim.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

tüketim karmada 5.5 lt civarında aşağı yukarı değişio performans benim beklentimi karşıladı ilk gaz tepkisi biraz antal gibi ama ben düz vites golf aracımdan otomatiğe geçtim kıyaslamam ikisi arasında otomatik olmasından kaynaklanıo olabiliiir konforu güzel ses yalıtımı başarılı daha yeni araç trim sesi vs yok şuan için memnunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

allure/elegance pack ise 3008 tartışmasız alınır.
    3008’i cezbeden en büyük özelliği arabaya dışardan baktığında değil içerden baktığında

Keyifli bir iç tasarımı var, fiyatlar böyle olmasa yollarda çok daha fazla gözükürdü.

Yakın zamanda 3008 alamayan kişiler rifterle yetinecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i-Cockpit işi bitiriyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.