< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Köfteci Yusuf Ana Konu (10. sayfa)
-
-
Kıyma için harika fiyat. Bilgi için teşekkürler, keşke kuşbaşına da benzer bir indirim gelse ve yemek kartları geçerli olsa ama bu da iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çiğ ürünlerde kdv oranı değiştiği için geçmiyor diyor firma, marketler nasıl yapıyor o zaman?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Eylül 2024; 10:45:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıymayı Getirden alırsanız
ACIKTIRAN100TL kodu ile kıyma 290 TL oluyor
-
ben kuşbaşı stoklamistim 5 kg . ancak bu arkadaşlar gramajı fazla gelsin diye etin kanı akmadan hayvanı dondurup satıyorlar olsa gerek eti dondurucudan çıkardığım gibi koyu renkli 300 gram kan akıyor. etin 300 gramı azalıyor. bence ucuz etin yahnisi diye bir laf var bilinen yerden almak lazım. kavurması ve kuzu etleri fena değil ama
Migros yemekte mi var göremedim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soya mi katkısız diye tiklim tiklim oluyor emin misiniz adi köfteci öyle olsa ne satacakti?
Hocam iceride çalışandan biliyorum
Soya var.
bana da tam tersi 500 gr aldığım kıyma 600e yakın geliyor. genellememek lazım kiya.
-
Peki hocam ne yenilebilir geçenlerde gittim kalabalık olunca hemen mi getirdiklerinden köfte kırmızıydi ici 😐
sucuk da istedim o güzeldi dana demi bunlar bildiğim kadarıyla kendi hayvan üretip kesiyorlar
Sucuk yumurta, tostta kullanmak için alınır mi?
Fiyatlar gayet makul piyasada kişiye özel yerlere göre uygun olunca yeniyor ama hijyen konusunda sınıfta kalir
masadan kalkan olunca doğru düzgün silmiyorlar yağ içinde yemek kokusu bile duruyordu önceki kalkan kişilerin 😔
Paylaşım için teşekkürler hocam.
Daha önce kullanılmış diye hata verdi.
et yiyebilirsiniz hocam. sossuz tavuk.
kendisinin çiftlikleri var evet et konusunda
köfte içine alınan malzemeyi gizlediği için en kolay hile yapılacak gıda sucuk ile birlikte.
o yüzden zaaten makul fiyatları.
sucuğunu bende alıyorum arada ama sucuk zaten başlı başına zararlı malum.
bildiğiniz tanıdığınız kasaptan gözünüzün önünde yaptırmıyorsanız hepsi en iyisi bile nitrit katıyor içine
kötüleri söylemiyorum bol kanatlı parçaları falan.
yusufun özelliği zaten hızlı ve fiyatının makul olması yoksa kalite olarak orta kalite ürünleri.
yoğunluktan dolayı da temizlik arka planda kalabiliyor tabi çalışanın dikkatine kalmış birşey.
ben köfte harici alıyorum et kıyma bazen sucuk çocuklara hamburger köftesi alıyorum bak o sadece kıymadan olduğundan.
edit: köftenin içinin kırmızılığı etin iyi pişmesinden de olabiliyor. İyi pişen etin rengide öyle olur.Çiğlikten değil hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artçı -- 13 Eylül 2024; 16:55:23 >
-
Yıllar önce Bursa’da yemiştim köftesini çok lezzetliydi sonra şubeleşmeye başladı artık o lezzet yok fiyatı ucuz mu ucuz o kadar ucuz arayana hitap edebilir o kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GETİR sürekli bu kod kullanılmıştır. diyor ben de bu tür şeylerde . yine alamadım.
-
Ben iki hesaptan ayrı ayrı aldım
Birinde bu kodu kullandım, diğerinde hesaba tanımlı kod vardı onla aldım
Yusuf tan geçen antirkot pisittirdim sert ve lezzetli gelmedi
Dün kasabimdan aldim iki parça muazzam lezzetli ve yumuşacık ti
Yusuf artık eski Yusuf değil
yazdığımı anla sonra cvp yaz.
kasabının ''kasabın'' olması için hayli düzenli müşteri olmak gerkiyor yalnız. o da para yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 14 Eylül 2024; 22:49:1 > -
Getir Çarşıda "MAÇKEYFİ" koduyla kıymanın kilosu 290 liraya geliyor.
Merhaba,
Köfteci Yusuf'tan hangi uygulamayı kullanırsak indirimli sipariş verebiliriz?(Migrosyemek ve Getir'de uygun kod bulamadım)
Saygılarımla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X