< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köfteci Yusuf Ana Konu (13. sayfa)
-
-
Bizim köfteciden bahsediyorsan o ayrı hocam. Bizim köfteci zaten açıklandı. Adı açıklanmayan firma hala belirsiz ama yüzde 90 Köfteci Yusuf.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Köfteci yusuf kimindi? (el altından)
-
Üretim videosu görmeden inanmam(eski olucak)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Domuz eti, İslam dini açısından haram olarak kabul edilir ve Müslümanlar tarafından yenmez. Ancak, bazı diğer dinler veya kültürler domuz etini tüketir. Domuz eti genellikle dana etine göre daha ucuzdur. Bunun nedeni, domuzların daha hızlı büyümesi ve beslenme maliyetlerinin daha düşük olmasıdır. Fakat ülkeden ülkeye ve bölgeden bölgeye fiyat farkı olabilir. Müslüman ülkelerde domuz eti satışı sınırlı ya da yasak olabilir.
Kimsenin değil
Yusuf un
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TR de politika geregi az bir kesim yedigi icin pahali satiliyor sanirim zaten macro migros gibi marketlerde metroda falan var yalniz. Tr de uretilmişler pahali olabilir ancak ithal ise ucuz olmasi lazim.
Biz domuz yiyoruz yurtdisinda hep ucuz oluyor danaya göre. 30% en az.
indirimikovala.....
Özledik
senin araştırıp da yazdığın o dandik facebook sayfası mı ? hahahahahaha
iyi güldürdün emmi
-
Hala bu firmadan yiyen var mı yav? Daha ne yapması lazım bırakmanız için? Aklamaya çalışanları gördükçe gülüyorum yazık cidden.
Domuz inekten daha kolay üreyen daha hızlı büyüyen bi hayvan. O yüzden baya ucuza geliyor.
Bu arada ben de 1-2 kere köftesini yiyip beğenmemiştim. En son sucuğunu aldım leş gibiydi daha da almadım. Artık ekmek bile almam burdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 9 Ekim 2024; 14:23:0 >
Köfteci yusuf'a kumpas var. Eminim ama kanıtlayamam.
Çökemediler şimdi de ayağını kaydırmaya çalışıyorlar.
Adam salak mı bir dünya şubesi var, denetleme var domuz etine bulaşsın.
Kesin tedarikçilerinden biri sattı bu eti bunlara.
-
- Köfteci Yusuf, tedarik değil kendi çitfliğini işlettiğini söyledi devamlı.
- Madem kumpas var. "O firma biz değiliz" desin ve kumpası boşa çıkarsın.
Bu kadar. Bitti gitti.
-
Domuz etini anlamayan salaktır
O kadar bariz ki ancak bilerek katılır hata ile olmaz
-
en son çiğ hamburger köftesini aldım,leş gibi kokuyordu yiyemedik..belki o da domuzdu..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Domuz eti Türkiye de daha pahalı değil mi ? Türkiye sınırları içerisin de etten daha ucuz domuz eti görmedim duymadım. Gören varsa aydınlatsın.
Köfteci yusuf F/P satış yapan bir marka. Kıymaya tavuk eti yada etten daha ucuz bir şey koymuş olsa anlarım.
Yusufun asla franchise bayilik vermeyen sadece kendi şubesini açan dik kafalı bi adam olduğunu duymuştum. Ya çökmeye çalılıyorlar yada operasyon düzenliyorlar.
Domuz eti malum toplumumuz da çok hassas bir yere dokunuyor. At , Eşek, köpek , kedi eti olunca bu kadar gündemde kalmıyor.
Not : buara da smoked bacon a bayılırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 9 Ekim 2024; 16:7:16 >
Avukatı açıklama yaptı biz değili diye.
-
''Gazete Pencere Köfteci Yusuf'un avukatı Ali Uslu'ya iddiaları sordu ancak net bir yanıt alamadı. Avukat Ali Uslu, Gazete Pencere’ye yaptığı açıklamada konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirtti. ''
-
ben yaptı diye görmüştüm pardon ;)
-
Şu raporu sorgulayacak bir yer olsa keşke. Ortada çok fazla kirli bilgi var.
-
t24İşte belgesi: Köfteci Yusuf’la ilgili domuz eti tespiti, şubat ve mart aylarındaki iki raporla yapılmışhttps://t24.com.tr/haber/iste-belgesi-kofteci-yusuf-la-ilgili-domuz-eti-tespiti-subat-ve-mart-aylarindaki-iki-raporla-yapilmis,1188743
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X