Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
36
Favori
77.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

El altından başkasının hocam o firma o yüzden :)

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Geçen hafta kısır yapmak için Migros’ tan 45₺’ ye almıştım…

Köfteci Yusuf Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Özel çiftlikte yetişiyorsa daha pahalı olur ancak dağda bayırda gezen domuzsa maliyetsiz et.

• Son bombadan sonra hala buradan alış veriş yapan var mı yahuu ?

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

%0.1 katılmış diye kesin bir şey yok hocam. Rapordaki Lod/Loq kısmı numuneden tespit edilebilecek oranı gösteriyor. Yani %0.1’in altındaysa laboratuvar tespit edemezdi, tespit edildiğine göre %0.1’in üstünde ama bu %1 de olabilir %100’de, onunla alakalı bir şey belirtmemişler.

• gothamcity kullanıcısına yanıt
    Yusuf gibi dev işletmeler sürdürülebilirliğini korumak için ısı kontrollü zincir lojistik firmaları ve dev çiftlik kesimhaneler ile kurumsal çalışmak zorundadır.

Dağda gezen kaçak bayır domuzu avcıları ile çalışmak fiyat hem de arz olarak stabil olmadığından yusufun işine gelmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Köfteci Yusuf'a hayatımda 4 kere gitmemişimdir(1'i şubeler açmadan önce Susurluk'ta, İstanbul'da 1 ya da 2 kez gittim) Günde tonlarca döner, köfte, sucuk satan bir işletmenin domuz etine tenezzül etmesi ahmakça geliyor. şahsen pek dini hassasiyetim yoktur ama Türkiye'de domuz çiftliği bildiğim kadarıyla yok, domuz etini nereden kaç ton buldu da ürünlerine kattı, kaç lira kar etti? yapmamıştır diyemiyorum ama gerçekten şunun hiç bir anlamı yok.

Ben de birilerinin çökmeye çalıştığı fikrine daha yakınım.

• Rasim işin içindeyse vardır bir bit yeniği

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    Firari fetöcü ekonomist Turhan Bozkurt bile işin içinde :)
    Köfteci Yusuf Ana Konu

• Köfteci Yusuf neden böyle bir saçmalığa böyle bir riske girsin ki? Zaten, servetine servet katmış, dünyalığını yapmış, kurumsal bir işletme. Her türlü kar ediyor. Cirosu yüksek bir işletme. Bu işte başla bir iş var. Ya tedarikçilerden birisi üzerinden sabotaj yapıldı, ya içeride personel satın alınıp sabotaj yapıldı. Muhtemelen, uzun zamandır Köfteci Yusuf'a çökmek isteyenler var ve bileğini bükemeyince bu kalleşçe oyuna başvurdular.

Yani, deli gibi para kazanan, kurumsallaşmış bir restoran zinciri neden ürünlerinde hile yapmaya ihtiyaç duysun ki? Neden? Nusret ve Günaydın gibi zincir restoranların hile yapması gibi absürt bir durum.

Kesinlikle bu işte başka bir iş var.

Dalganızı geçin bakalım. Bir gün işletme kurup dikkat çekecek kadar büyüdüğünde mafyanın ne kadar kötüleşebileceğini ne kadar çirkefleşeceğini ve bu kenelerden kurtulmak için kimi nereye şikayet edeceğinizi bilemediğinizde anlarsınız.

Köfteci Yusuf'da domuz eti çıkmışmışta, bilmem neymişte. Adam zaten krallar gibi iş yapıyor, darphane gibi para basıyor. Ne diye domuz eti gibi bir saçmalığa bulaşsın. 7 sülalesine yetecek serveti yapmış zaten.

Türkiye'de domuz etinin dana etinden pahalı olma veya kafa kafaya olma ihtimali var. Yani, hiç getirisi olacak bir hile değil domuz eti karıştırmak. Hatta, işletmeyi zarara bile sokabilir. Ayrıca, Köfteci Yusuf kendi besi çiftliğini kurmuş profesyoneller tarafından yönetilen bir işletme. Ne diye bu saçmalıklara girsin ki? Zaten, markalaşmasını fazlasıyla tamamlamış. Yayılacağı kadar yayılmış.

Valla onu bunu bilmem, aynı iftiraları zincir dönerci Ekrem Çoşkun'a da ata ata adamın şubelerini bir bir zarar ettirip kapattırdınız. Şimdi 1 tabak döneri 300 liraya yiyoruz. Sırada Yaprak Döner'mi var? İftira sırası kimde?

• İftarda oruç açacağız diye birde sıraya girip 1 saat sıra bekliyorduk. Hesabı ödemeye gidince kasada ki görevli Allah bereket versin diyordu… vay amk 😁😁😁

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt

165TL'ye şişe kola dahil ÇİFT burger etli hamburger. Nasıl normal değil mi? Köfteci Yusuf Ana Konu 

• Avrupadan bile pahalı olduk bari biraz kaliteli yapın be!Ödenen para artiyor kalite ve porsiyonlar küçülüyor diye şikayet ediyorduk!Megersem bunlar sahtekarlığı nirvanaya çikarmış

• birilerinin operasyon çektiği belli. hile yapmak isteyen sakatat, tavuk artığı falan katar. o kadar çalışanı, kasabı olan firma. tonlarca domuzu yüklenip kesip biçip köftelere karıştıracak öyle mi? illa patlardı.

köfteci yusufa gübre atanlar mahalle kasabından hakiki domuz eti yiyebilirler. taze, barut kokusu üzerinde.

• 8-9 sene önce bir kere köftesini yemiştim çok ağır gelmişti kokusu tadı, dönerini de pek beğenmemiştim ama o gün bu gündür yol üstünde durup bazen kahvaltı tabağı bazen piliç inciğimi yerim çorbamı içerim canım çekerse tatlımı da yerim f/p bir işletme olarak görürüm. 2018'den beri bu firmayla ilgili çok dümen dönüyor kamuoyunun önünde, özellikle akplilerin en leşleri bile gece gündüz karalıyorsa kesin bir operasyon vardır. Sedat peker reisle çökemediler şimdi arpalıkları azalınca başka türlü çökmeye niyetlenmişler gibi görünüyor. Çünkü domuz eti kullanması akıl kârı değil.

• en azindan sakadat veya essek at karistirmamis 🐽 eti protein ve besin degeri acisindan cok daha faydali alkol alip namaz kilmiyorsaniz cok da sikinti olmaz bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLAHS kullanıcısına yanıt

Kıymayı 300 lira yapsın yıkarlar orayı

İşin şakası bu işte bu tuhaflık var. Ya franchise verdiği biri ya da tedarikçisi

Adamın 200 küsur şubesi var Sadece Ankarada 2 yerde çıkmış

Adam diğer şubelerde niye kullanmasın öyle olsa.

• akkdag A kullanıcısına yanıt

80-100 arası domuz çiftliği var kurulu bılgınıze

• Hayatımda hiç buradan alışveriş yapmadım. Yeri gelir domuz eti de yiyebilirim. Hiç yemedim ama dini/felsefi olarak bir önyargım yok. Sadece kültürel olarak mesafeliyim. Yarın birgün yurtdışına gidersem deneyeceğim.

Öte yandan bu kadar büyük bir şirketin böyle bir şeyi bilinçi yapmadığını düşünüyorum. Yapmışsa bile. Kaldı ki bu şirket etini kendi kesmiyordur herhalde anlaşmıştır bir aracı ile. Etleri o sağlıyordur. Bu zincirde arkadaşlar daha ucuz bir et ile etleri değiştirip dağıtmış olabilir. Sonuç olarak onlara giren çıkan yok. Marka değeri Köfteci Yusuf'un güme gitti. Yine de bana çok büyük bir karalama kampanyası / iletişim hatası gibi geliyor bunlar.

• Reklamın iyisi kötüsü olmaz bi indirim yapsalar da hamburger köftesi alsam

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.