Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
36
Favori
77.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sürüler halinde onlarca domuz mevcut dağlarda tepelerde. dom dom kurşunu fiyatına bağlı kilosu 1tl ye bile gelmiyordur.

• domiz oğlu domiz yusuf kayıplarda , yarın çıkar biraz kattık ki tat gelsin der

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    3 milyon ton et tüketimi var Türkiye'de yıllık kırmızı etin yarısı demek üretimi çok nihayetinde pahali olsa neden kullansin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    onu yukarda biri salladı, domuz üretimi ineğin binde 1i kadar

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 milyon ton ile ilgili farklı yerlerde okudum sizin 10 da 1 dediğiniz durum ile ilgili bir veri de yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Köfteci Yusuf Ana Konu

• Bir çökemediler şu köfteciye, yollarda kamyoncu lokantası kalmadı, birilerinin dikkatini çok çekti demek ki…

0,01 domuz karıştırsa ne olur karıştırmasa ne olur (kârlılık, maliyet açısından) kaldı ki az bir üretim yok gören duyan çalışan olmuyor mu bunu? Madem böyle bir tespit var böyle ciddi bir konuyu aylardır neden beklettiler?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    He ya köfteci yusuf da et tedariğini avlanarak sağlıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çürümüşlük paçalardan akıyor. Denetim üzerinden 6-7 ay geçmiş ve bu denetim sümenaltı edilmiş. Birileri bir şekilde bu denetim tutanağına ulaşmış ve yayınlanmış. Bu seferde bize çökecekler o nedenle karalama yapıyorlar diye yaygara koparıyorlar. Bu kadar güvensiz bir ortamda herkesin işi çok zor. Her zaman derim şu ülkede en zor yaşamı Dürüst olanlar tercih ediyor. Dürüst esnaf, dürüst memur, dürüst sivil bu toplumda hiçbir şekilde kendine yer bulamıyor. Yazıklar olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köfteleri felaketti, resmen kıkırdktan başkabir şey yemiyordunuz. Ama çiğ kıymasını beğeniyordum, demek ki içine farklı türden et katmışlar. Gerçi bu ülkede hiçbir şey şaşırtmaz bizi.

• 01halil kullanıcısına yanıt
    10da 1 değil, binde 1.
    ki ne kadar domuz eti üretiliyor bilgisi de net yok.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de avlanabilecek domuz sayısı 80 bin. ortalama her bir hayvan 250 kg olsa, toplamda 20 milyon kg eder.
    Köfteci Yusuf 'un yıllık kullandığı et 36.5 milyon kg. adamlar avlanmaya kalksa ülkedeki bütün domuzların 6 ayda bitmesi gerekirdi.

özetle, sıkan sıkana ....

köfteci yusuf
    Türkiye'nin tek köfte fabrikasında kadınlar her gün 100 ton köfte hazırlıyor
    https://kofteciyusuf.com/turkiyenin-tek-kofte-fabrikasinda-kadinlar-her-gun-100-ton-kofte-hazirliyor.html

Köfteci Yusuf Ana Konu

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    İhtimal dahilinde.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

Tağşiş hakkında. Şunu anlamanızı isterim; tağşiş ekonomik kazanç için yapılır. Şayet bakanlık DNA bazında baktı ise köftecide çıkan domuz, avcılık yapan bir çalışanın elinden bile bulaşı olarak çıkabilir. Bu, etin domuz eti içerdiği anlamına gelmez. Bu sebeple mahkeme bitmeden firma isminin açıklanması, haksızlığa sebep olma potansiyeli içerir.

Ayrıca domuz eti ülkemizde ucuz bir et değildir. Tavuk daha makul bir ekonomik kazanç kaynağıdır.

Avrupa’da uygulandığı gibi, bizim de konuyu ele almamız gerekir. Firmayı bilmiyorum ama bir marka yaratmak çok zor ve meşakkatli bir iş. Yanlış metodlara dayanarak yapılan ifşalar sonucunda haksız bir iflas kimseye fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Firma gerçekten domuz eti kattıysa ifşa doğrudur.

Bunun dışında firma süreci yönetemedi bugüne kadar söylentiler çıktığında en azından bir açıklama yapılmalıydı dedikodular aldı başını gitti daha bugün açıklama yapıldı oda yetersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Ekim 2024; 13:40:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkanbey

Tağşiş hakkında. Şunu anlamanızı isterim; tağşiş ekonomik kazanç için yapılır. Şayet bakanlık DNA bazında baktı ise köftecide çıkan domuz, avcılık yapan bir çalışanın elinden bile bulaşı olarak çıkabilir. Bu, etin domuz eti içerdiği anlamına gelmez. Bu sebeple mahkeme bitmeden firma isminin açıklanması, haksızlığa sebep olma potansiyeli içerir.

Ayrıca domuz eti ülkemizde ucuz bir et değildir. Tavuk daha makul bir ekonomik kazanç kaynağıdır.

Avrupa’da uygulandığı gibi, bizim de konuyu ele almamız gerekir. Firmayı bilmiyorum ama bir marka yaratmak çok zor ve meşakkatli bir iş. Yanlış metodlara dayanarak yapılan ifşalar sonucunda haksız bir iflas kimseye fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Firma gerçekten domuz eti kattıysa ifşa doğrudur.

Bunun dışında firma süreci yönetemedi bugüne kadar söylentiler çıktığında en azından bir açıklama yapılmalıydı dedikodular aldı başını gitti daha bugün açıklama yapıldı oda yetersiz.

Burda bahsedilen yasal domuz çiftliklerinden alınan damuz etleri değil. Tarlaları perişan eden yaban domuzları.

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    verdiği cevapta tutarsızlık var, şahit numune (yarısı sana yarısı devlet görevlisine) almadılarsa niye şikayet etmedin o anda ? niye izin verdin eti alıp gitmesine ?

hadi aldı gitti, baktı içinde domuz var, 29 Şubat'ta numune aldığı ürün için 18 Mart'ta (18 gün sonra yani) sana bildiriyor, bana hızlı söylemedi diyorsun, yav hızlı ya da geç ne farkeder, o pohu yemişsin işte ??

reizin adamları kesin çökmeye çalışıyor onu anladık da , çıkıp dese ki sadece şu kesimhanede şu şahıs kasıtlı olarak hile bulaştırdı desen (kamera kaydıyla), yine olurdu da , kalkıp "bana geç döndüler" demen, çok saçma.

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

Çok bozuk bir Türkçeyle yazılmış. İlkokul öğrencisi yazsa daha iyi yazardı, eveleyip gevelemişler.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.