< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köfteci Yusuf Ana Konu (19. sayfa)
-
-
selam arkadaşlar bu köfteci yusufun bir ara ülkücüler malına çökecekti bunun devamı olmasın
-
Bu pembe olanlar pahalı kilosu 1500 ü buluyormuş içinden çıkan yaban domuzu etiymiş 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köfteci Yusuf’un domuz etini kullandığını düşünmüyorum..
Bence bunun üstüne bir oyun oynanıyor
Adam daha bugün yazmasını bilmiyor fakat kamuoyu açıklaması yazıyor.. Çok enteresan bir firmaymış bu Yusuf..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başından beridir firma süreci yönetemedi yönetim kadrosu iç işleyişinde sorun olduğu belli.
Şimdi de iki Bursa şubesindende domuz çıkmış.Ankara ile beraber 4 de 4 oluyor.Demek ki tüm Türkiye'ye domuzu yedirmişler.
Alakası yok firmanın tek üretim merkezi Bursa olduğu için öyle görünüyor 2 satır da Ankara numuneleri.
Zaten firma da ona atıfta bulunmuş şubelere değilde genel merkeze iletilmiş tutanaklar diye.
Normalde diğer ifşa edilen firmalara bakarsanız İl/İlçe numune alınan yeri yazar ama ne hikmetse Köfteci Yusufta farklı yapılmış.
Son 3-4 saatir twitterda popüler haber hesapları avcılar şurda burda yaban domuzu avladı vs. haberlerini paylaşıma soktu.
Bu olanlar tesafüf değil birileri parayı bastırmış firmaya sistematik karalama kampanyası düzenliyor gibime geliyor firma da süreci yöntemiyor...
Yönetimini acilen değiştirmeli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Ekim 2024; 23:34:35 >
bende inanmıyorum ama gel gör ki ben gibi milyonlarca insanın canı çekmez artık
çamur at izi kalsın olayı
bundan para istediler vermedi inat etti sonuç bu. mafya mafya diyolar ya işte mafya denen şey budur
gidersin bi tane borç kumar batağında birini bulursun ayarlarsın 300 bin lira örnek indirirsin adama
al şunu git karışıma ekle
sonra denetlemecileri ayarlayıp gönderirsin rapor alcaksın ya kamuoyuna göstermek için
al sana sonuç milyonlarca lira zarar
ayıkla şimdi pirincin taşını ayıklayabilirsen
-
yazık. şimdi orada ekmek yiyen bir sürü çalışan vardı aileleri evleri hiç olmadı bu.. ben buna üzülüyorum
-
Konuyla ilgili net bir fikrim yoktu, Köfteci Yusuf'un, farklı platformlarda ve neredeyse aynı yanlış argümanlarla savunulduğunu görene kadar.
Doğru bir argümanın yaygın olması, doğaldır ve sadece aklın yolunun bir olduğuna işaret eder. Yanlış bir argümanın yaygınlığı ise, şebeke varlığının delilidir. Mesela bir sınavda bir sınıftaki pek çok öğrenci, bir soruyu doğru cevaplamışsa, bu normal kabul edilir, ancak pek çok öğrenci, yanlış cevaplardan bir tanesini vermişlerse, başarısız bir kopya girişimi olarak kabul edilir.
Yanlışlara gelirsek; Cola Turka gibi batırılmak istenmesi denmiş ki Cola Turka batmadı, hak ettiğinden çok daha yüksek fiyata yabancılara satıldı, yeni patronları, Cola Turka'nın pazarlamadan ibaret başarısını akıl edemedikleri için, normal burjuvalar gibi ürün kalitesinden girmeye çalıştılar, olmadı tabii.
Domuz eti fiyatı, çiftlik üretimleri bile pahalı değildir, Türkiye'de domuz etinin en yüksek fiyatı, 84,75 ₺ olmuştur, pastırması bile şu an, online satışta 400 ₺. İç piyasaya gizlice domuz eti sunmakla suçlanan domuz çiftliği sahiplerinin, çiftlik domuz etinin kilosu danadan pahalı, yaban domuzu ise 60 ₺ diye açıklamaları, hem savunma pozisyonunda olmaları, hem fiyat anlamında saçma olması nedeniyle ciddiye alınamaz.
Koskoca şirket böyle şeylere tenezzül etmez diyenler de var, bankalarımız bile yasadışı ve gayrimeşru olarak sigorta kakalarken hem de.
Özetle, bu savunma biçimini gördükçe, Köfteci Yusuf'un masum olmadığına kanaat getirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yıllardır faaliyet gösteren koca işletmeden alınan toplamda 700Gr'lık numuneye, testi yapanlara ve bu testi yapan kuruma güvenen ya salaktır ya da gerizekalıdır.
-
Adamlar zaten paraya para demiyor. Böyle bir şeyi yapar mı ? Kendi kendine kurşun sıkar mı ? Bu kadar mı akılları yok... Bunlar bilmiyorlar mı böyle bir şey gerçek olmasa bile karalanabileceklerini. Öyle de oldu alın size her şeye sazan gibi atlayan yüzbinlerce insan...
Hayır yani ne amaçla yapacaklar. Hadi beyler bir değişiklik yapalım ülkeye domuz eti yedirelim çok sıkıldık bir değişiklik olsun mu dediler toplantılarında ne yani çok komik bunu bilerek yapabileceklerine inanmak.
Sosyal medyada da hacı hoca tipler saldırıyor ya hemen gıcık oluyorum. He vuralım atalım hepsini kapatalım bütün hepsini di mi.
Yahu tek geçerli sebep söyleyin. Böyle bir şeye ne ihtiyaçları var hayır ne de gerek var çok mantıksız. Bedava da olsa böyle bir şey yapmaz mantıklı bir insan.
İşin içinde kesinlikle bir şeyler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 11 Ekim 2024; 0:31:54 > -
Ben komplo olduğunu düşünüyorum yarın gideyim orada alışveriş de yapılıyormuş neler alalım tavsiye edersiniz köfte sos vb.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kaynak ne abi? Ben mevzuyu anlamadim. Tarim Bakanligina ne güvenicem abi ben kendi adima konusuyorum. Ulkeyi yonetenlerin neyi doğru ki bu doğru olsun. Adamin yaptigi piyasaya çokmek için, dümenden rapor mapor film cevirmişlerdir. Bu ulkede herhangi bir belgenin resmi idare tarsfindan ilamina zerre itibar etmiyorum hele hele bu sözde halk hayrına olacak şekilde bir paylaşım ise. Tum bunlar kendi hayal dunyamdaki olaylardir. Başkalari sevgili saygin kurumlarimiza güvenebilirler aman devletimize zeval vermesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 11 Ekim 2024; 1:31:16 >
Bu senaryoda suçlu gene işletme oluyor. Gıda güvenliğini sağlayamamış demektir. Nasıl ki X site, banka verileri kaybedince hırsıza değil koruyamayana yükleniyor suç, bu yazdığınız senaryoda da işletme suçludur.
Bakın tüm kimlik verilerimiz dünyada. Sıfır hat alıyorum, hat açılır açılmaz garip ülkelerden mesajlar yağıyor. Biz burada devleti mi suçluyoruz koruyamadı diye yoksa hırsızlar çalmış mı diyoruz? Hırsız bu çalar, sen güvenliği sağlamak zorundasın diyoruz değil mi? Yok ben sağlayamıyorum diyorsan o işe girmeyeceksin.
Bir işi yapmak değil mesele, onu koruyabilmek, güvenli hale getirebilmek. Yoksa nükleer enerjiyi de herkes silaha çevirebilir. Sonuçta alt tarafı çekirdeği bozacaksın. Peki kontrol edemezsen ne olur? Elinde patlar.
Köfteci Yusuf da ister bilerek ister bilmeyerek domuz yedirmiş insanlara. Bilerek yedirdiyse bence daha iyi. Diğer türlü gıda zincirini koruyamıyorsa et ve diğer ürünlerinde kim bilir neler yediriyor insanlara diye düşünmemek elde değil. Domuz çok masum kalıyor bu durumda.
-
Geçmişte de bu firmaya çökme muhabbetleri dönüyordu sanki Sedat Peker'in video çektiği zamanlarda. En son Cumhurbaşkanı'na ulaşıp ondan yardım istemişti sanki sahibi. Ben öyle hatırlıyorum. Videolarda adı geçiyordu.
Seneler sonra ne oldu bilmiyorum. TR'de bildiğim domuz eti normal etten daha pahalı ve niş bir üretim. Mantıklı gelmiyor bana. Muhtemelen koruma ve himaye için bir yerlere yapması gereken ödemeleri kesmiş olabilirler dediğiniz gibi. Ya da piyasada yeni bir köfteci dönerci zincir zıplatacaklar. Arkasında ağır abiler olabilir. O girmeden önce hakim oyuncuyu yıpratmaya çalışıyor olabilirler. Öte yandan yukarıdaki arkadaşın dediği de doğru.
Taa Mart'ta ortaya çıkmış rapor. Gizlilik mahkeme falan uğraşacağına adam gibi bir halkla ilişkiler süreci yönet. Gelir 6-7 ay sonra patlatırlar o raporu sonra. Türk mahkemelerinin bu gizlilik kararlarını bu kadar rahat vermesi çok garip. Kamu yararının önde tutulması lazım.
-
Çıkan haberler
“ domuz eti skandalını ortaya çıkaran analiz raporundaki %0,1 yani binde 1 ifadesi, söz konusu ürünlerde tespit edilen domuz eti oranı değildir.”
Köftenin büyük oranı domuzmuş deniyor. Yemeyen yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X