devlet 80 milyon kişinin verilerini koruyamadı kolayı var herkesin tc nosu değiştirilsin neden yapmıyorlar anlamıç değilim madem koruyamadın değiştir tc noları neyi bekliyosun |
Köfteci Yusuf Ana Konu (20. sayfa)
-
-
TC no değiştirince ne olacak? Yenilerini de çalacaklar. Bakış açınızı değiştirmeniz gerek. Verileri koruyamadıktan sonra istersen ayda bir rastgele yeni numara versin. Her ay yeniden çalınacak ne de olsa.
Yusuf efendi de gıda güvenliğini sağlayamıyorsa büyük sıkıntı. Umarım dediğiniz gibi değildir olay. Kolaya kaçıp çok kazanmak için domuz katmıştır danaya. Tıpkı devletin verileri çaldırmayıp bilerek satması gibi. Satıyorsa sıkıntı daha az. Çaldırıyorsa, koruyamıyorsa sıkıntı büyük. İnisiyatif elinde değil demektir. Gerçek dünyada en kötü senaryo budur.
-
Gün, Köfteci Yusuf'a sahip çıkma günü. İşletmeye çökmek istediler ama Yusuf'un bileğini bükemediler. Nasıl bir operasyon çeksekte bu adamı biat ettirsek diye düşündüler. Kura kura bu saçma kumpası kurdular. Türkiye'nin en büyük restoran zinciri neden bu saçmalığa girsin? Neden?
Çevremde bu saçmalığa inanan 1 kişi bile yok.
Gün, Köfteci Yusuf'a sahip çıkma günü. Alın çoluğunuzu çocuğunu gidin abi.
Zamanında dönerci Ekrem Coşkun'u da çekemediler ve türlü söylentiler ile adamın malını karalayıp şubelerinin %90 ının kapanmasına sebep oldular. Şimdi 1 porsiyon döneri 300 liradan aşağı yiyemiyoruz. Bu söylentilerden sonra Köfteci Yusuf'da şubelerini azaltmak zorunda kalırsa 1 porsiyon köfteyi kim bilir kaç paraya iteler diğer köfteciler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara ve bursa numune alınma tarihleri aynı zamana denk geliyor.
Bu da numunelerin tesadüfi değil, bir ihbar dahilinde ya, da plan dahilinde olduğunu gösteriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malum parti ve onun kurumları ne diyorsa yalandır, asla itimat edilmez. Bu yüzden Köfteci Yusuf haklı olabilir bu konuda. Ama yine de burası Türkiye ve baştan aşağı çürüme var.
Keşke bağımsız bir kurum denetimi olsaydı da sonucu şeffaf bir şekilde öğrenebilseydik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin tckn bilgini bilince neye sahip oluyorum?
Bir tckn değişimi kolay mı sanıyorsunuz? (Değiştirdim gitti oh ne ala memleket)
Ankara ve Bursadan numune alınma değil. Bursa şirket merkezi Ankara şube adresi yani sadece bir şubede tespit edilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 11 Ekim 2024; 8:4:54 >
Yarın ordayım 🖐✌️
Değiştik diyelim aynı gün tekrar çalınmayacağına sizi bu kadar emin olduran şey nedir
Bu akşam ben de köfteci yusuf saflarındayım
Numune alınış tarihleri farklı
Gıda Dedektifinden Köfteci Yusuf açıklamaları.
Gıda Dedektifiyoutube00:00 Açılış ve Köfteci Yusuf’a ait analiz raporlarının açıklanması 03:00 Köfteci Yusuf'un kamuoyu açıklaması 07:37 Analiz raporundaki %0,1 değerinin anlamı 09:24 Tarım Bakanlığı’na yönelik bir gazetecinin şaibeli açıklamaları 11:30 Tarım Bakanlığı’nın basın duyurusu 13:26 Kapanış Gıda gündemini yakından takip etmek ve tüm içeriklerimize ulaşmak için Gıda Dedektifi Mobil uygulamasını AppStore ve Google Play'den ücretsiz indirebilirsiniz: http://www.onelink.to/gidadedektifi İçeriklerimizi geliştirmemize yardımcı olmak ve Youtube kanalımıza düzenli katkı sağlamak için Gıda Dedektifi'ne Katıl: https://www.youtube.com/channel/UCLMlZMw7vP9JlA76nIeTkdQ/join İşbirliği, talep ve düşünceleriniz için: info@gidadedektifi.comhttps://www.youtube.com/watch?si=p8ZGuOaHcez1BOOi&v=R-NDFvtAS9s&feature=youtu.be -
köfteci yuzarsife boykotçular tarafından kumpas kurulduğunu düşünmekle birlikte bakanlığa inanmak zorundayım. zaten hayatımda ilk ve son kez 2 ay önce köfte ekmek yemiştim, bundan sonra da tercih etmem. özellikle bu gıda ****** gibi hesaplar boykotlarına uymayan firmaları ağır şekilde hedef gösteriyor, objektif olamıyorlar ideolojilerinden dolayı
bakın ne buldum
x (formerly twitter)Ercan Faraş (@ercanfaras) on Xhttps://x.com/ercanfaras/status/1844060086013935644
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 11 Ekim 2024; 9:14:10 > -
Domuz etinin ucuz olduğuna inandığınız kaynağınız nedir? Nerede mesela 84,75 TL Pastırması nerde 400 tl kaynak gösterir misiniz?
Ülkemizde maalesef her olayda olduğu gibi bu olayda da yaklaşımlar 180 derece zıt birbirine. Yusuf yanlıları ve karşıtları olarak ayrıldı herkes.
Köfteci Yusuf'un ürününde domuz eti bulunduğu artık su götürmez bir gerçek. Ankara'da 2 ayrı şubede 2 farklı tarihte alınan numunede tespit ediliyor. %0,1 dediği şey testin metodu. yani bunun içinde %0,1 bile domuz eti olsa bu test bunu bulur demek. ne kadar oranda domuz eti olduğunu bilmiyoruz ki en az %0,1 olduğu kesin.
Bu tarihe kadar açıklanamama sebebi firmanın bunu mahkemeye verip yürütmeyi durdurması sonucu tarım bakanlığının bunu bildirememesi. İş ayyuka çıkınca Yusuf akıl almaz bir şekilde sustu ve konuyla ilgili hiç bir şey söylemediler. Bu kadar amatör olamaz koskoca firma. Senin 12000 çalışanın var yazık günah.
İşin en çok merak edilen tarafı bu domuz eti nereden karıştı bu etlere. Etler Bursa'daki kendi tesisinde üretilip dağıtılıyor. Ankara dışında başka bi yerde analiz neden yaptırılmadı? Bunlar bir süre soru işareti olarak kalacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 11 Ekim 2024; 10:14:19 >
-
Gidip köfteci Yusuf tan 2 porsiyon döner yiyeim.
-
Ne zaman Yerli bir firma selefi Amerika firmalarına karşı ciddi pazar payına sahip olsa illa başına bir iş geliyor. Kesinlikle bu olaya inanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 11 Ekim 2024; 11:10:4 > -
O kadar uzağa bile gitmeye gerek yok, yol üstündeki dinlenme pardon söğüşleme tesisleri firmaya diş biliyordu yıllarca...
-
off canım çekti gidip yiyelim harbi
-
akpnin yaptığı test sonucu neyse %100 yanlıştır. eğer bunu başka bir kurum söyleseydi inanırdım ama akp test edip domuz eti var diye itibar suikastı yaydıysa kesinlikle doğru yoldayız demektir gidip köfteci yusufa destek için yiyecem hahahaha
-
Hala devlet yalan söylemez, hata yapmaz diyenler var.
Daha iki hafta önce Almanya ile mülteciler konusunda anlaşma yapmadık dediler ama yaptıkları ortaya çıktı. Tabi bu ayrı bir mesele
Ama Köfteci Yusufa kumpas kurulduğuna inanıyorum
Özellikle kendi içinden birilerine para yedirildiğini ve bunun birileri tarafından yaptırıldığını düşünüyorum ve kasten Ankara şubelerine giden sevikayata karıştırıldığını düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X