Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
35
Favori
73.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıymayı ve köfteyi 1 kg değilde 500 gr + 300 gr alırsanız daha ucuza gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froster2006 kullanıcısına yanıt

Ben basit adamım, ortada pixelleri kafam kadar olmuş bir fotoğraftan başkası yoktu. İşin uzmanı da değilim orada 0.1% görmüşsem bana yüzde gibi gelir. Sağol açtım baktım test hassasiyeti/çözünürlüğü demekmiş. 2 defa öğrenmemi dileyeceğine test hassasiyeti desen anlardım neyse açıkçası benim çok salladığım bir durum da değil.

Bu memlekette radyoaktif ürün yiyip içmiş insanlar var kimyasalı ayrı mesele. Domuz etine ölümcül derecede hassas insanlar tanıyorum, adamlar sadece kendileri kestikleri hayvanı tüketiyorlar. Ben sakatat v.s katıldığını bildiğim için dışarda kıyma içeren ürünleri tüketmiyorum.

Domuz eti dediğimiz şey Türkiye'de normal etin 4 katı fiyatta satılan bir ürün. Yaban domuzu desen Türkiye'de toplam sayısı ne kadardır. Avlandığı coğrafyadan köfteci yusuf tesislerine yakalanmadan nasıl gönderilmiş. Yaban domuzu hakikaten bütün bu risk ve lojistik ile normal etten ucuza gelir mi ? Bütün bunlar büyük soru işareti bende.

Bulunduğum bölgede 10 yıldan fazladır köfteci yusuf var. Her yıl bir skandal çıkartılır. Bu yıl skandal erken çıktı genelde bahar aylarında çıkardı.

Sanki hiçbir yerde MSG yememiş halkımıza köfteci yusuf patates kızartması baharatında MSG olduğu söylendiğinde kıyamet kopmuştu. Köfteci'de patates baharatını bırakıp çarşıda tavuk döner ve bilimum yiyecekte MSG yi afiyetle tüketmeye devam ettiler =)

Gerçekten bilenlere soruyorum, pişmiş üründe sıcaklıkta protein parçalanmıyor mu ? DNA kırılmıyor mu ? Pişmiş et numunesi gerçekten sağlıklı mı ?

Yapı denetimlerde de beton numunelerine neler olduğunu az çok bilenler var. Aynı şey yusufun numunelerine de yapılmış olabilir mi ?

• ElectroTech E kullanıcısına yanıt

Bursa şubesi değil aynı şeyleri yazıp durmayın. Bursa Yenişehir üretim yeri.

• ehiamico kullanıcısına yanıt
    Son çıkan haberler bir yana, etleri yağ içinde yüzüyor. İnsanı köfteden tiknsindiren cinsten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • halen kumpas kuruldu diyen varmı adamlara imtiyaz et bile verdiler daha ne yapacak akp

Köfteci Yusuf Ana Konu
    Köfteci Yusuf Ana Konuankahaber.net
    CHP'li Öztürkmen'den "AKP'ye yakın 11 firma ESK aracılığıyla et vurgunu yaptı" iddiası: "Vatandaşımızı pahalı ete mahkum eden bu büyük vurgunun peşindeyiz"
    https://ankahaber.net/haber/detay/chpli_ozturkmenden_akpye_yakin_11_firma_esk_araciligiyla_et_vurgunu_yapti_iddiasi_vatandasimizi_pahali_ete_mahkum_eden_bu_buyuk_vurgunun_pesindeyiz_182106
  • Keşke domuzdan korktukları kadar, kul hakkı yemekten korksaydı şu millet..zira en büyük günahlardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Ekim 2024; 17:1:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domuz eti haram 😁
    Köfteci Yusuf Ana Konu

• Köfteci Yusuf’ta domuz eti çıktığına inanmıyorum.
    Ortalığı ayağa kaldıranlar önce kendilerine baksın.

Domuz eti var diye yaygara kopartanlar, kul hakkı yerken, yalan konuşurken, dürüst olmak yerine karaktersiz davranırken hiç bir sorun yok değil mi?

• dr_jivego kullanıcısına yanıt
    Sedat Peker çökmeye çalıştı deniliyor Köfteci Yusuf'a...

ülke Sedat Peker müptelası dolu.

orda çalışanlar arasindan birini bulup onlarda böyle birşey yapmış olabilir belki.

bu adam gerizekalı değil 1000kg ürüne 1kg domuz eti karıştırsın. ne kârı olacak ?

300kg 400kg olsa hadi neyse .

adam aldığı etin kg si ni pazarlikla 30 lira aşağı çekse kat kat daha fazla kâr eder.

hangi akli dengesi yerinde olmayan insan böyle bir riske girer ne kârı olacak ???

adama besbelli ketenpere yapılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruel53 kullanıcısına yanıt

kaç kilo karıştığına nasıl kanaat getirdin ?

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

hocam resmi acıklama yapıldı bununla alakalı. Binde bir oranında diye.

• Ben komplo olduğunu düşünüyorum. Yıllar önce devlet içindeki mafyavari tipler çökmeye çalıştı alamadı. Şimdi de bu yolu deniyor. Adamın günlük kaç trilyon cirosu var. 12 bin çalışan. Onlarca şube. 3 kuruş kâr ediyim diye, bu riski göze alır mi, bu aptallık olurdu, aptal bir insan restoran sektöründe bu kadar büyüyebilir miydi

öyle bir açıklama yok. kafanızdan uydurmuşsunuz.

• Son yillarda artan kira ve personel giderleri yuzunden bir cok kaliteli tesis bile kalitesini dusurdu. Ayrica bildiginiz kasaplar disinda market ve genel satis alanlarinda hep ithal et satiyorlar. Buyuk restoranlar ithal et kullaniyor. Yani ne gelirse onu isliyordur diye dusunuyorum. Maalesef des dustu kel gorundu artik. Bir sure sonra eski duzene gececez gene anlik sok yasaniyor sadece

O oran testin hata oranı yani %0,1 yanılma ihtimali var

koftede etin büyük oranı domuz deniyor.

ustelik domuz bakım gerektirmeyen deli gibi de çoğalan bir hayvan. Tesis kurulursa dana etinden çok daha ucuza mal edilebiliyor.

• Köfteler yağlı olabilir, zaten piyasadaki en kaliteli köfte diyemem. Domuz etine karşı hassasiyetim var tüketmem. Olan biteni akıl ve mantıkla değerlendirdiğimde köfteci yusuf’u destekliyor, tamamen çökme girişimi olarak görüyorum. Uzun zamandır gitmedim, destek için gitme vakti gelmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakanlığa olan güvenim maalesef sarsıldığı için bende köfteci yusuf'da domuz eti olduğuna inanmıyorum. Sanırım müşterisi olmaya devam edicem ara sıra

Çorbaları özellikle başarılıydı. Güzel bir frenchising markası bence karalamaya çalışıyorlar araştırırsanız geçmişte var bişiler ..

• lastik gibi köfte domuz olması normal hergün et yemeyen bilemez evde köfte yapın aynı mı görün

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

Sinir alan makineyle kıymanı çift çektir, sodayla yoğur aşağı yukarı böyle lastik gibi oluyor. İnegöl köfteside lastik gibi onlarda mı domuz eti ?

• Antor kullanıcısına yanıt
    dışarı bi kez yedim asla yemem Türk diyince uzak dur alavere dalavere

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.