Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
34
Favori
73.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yusufun açıklamasın da tek bir din, kitap, peygamber yok. Gayet net kendini ifade etmiş. Bu bile yeterli domuz eti satmadığına.

Sağlık bakanlığı acilen soruşturulmalı. E-nabızı hangi akla hizmet satabilirler ? Sağlık bakanlığı gibi ciddi bir kurumun mafya ile ilişkisi nasıl olabilir ?

Köfteci Yusuf Ana Konu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cruel53 kullanıcısına yanıt

binde bir oran değil binde bir test hassasiyeti. yanlış biliyorsun

• İzmir Konak'ta büyükçe ve oldukça eski bir kasap. https://www.ragyu.com.tr/

Genel fiyatlar için https://tr.investing.com/commodities/lean-hogs-historical-data

Yaban domuzu 60 ₺, çiftlik domuzu 350 ₺ demek, iktisatın temel alfabesine aykırıdır. Bir malın fiyatı, ona duyulan ihtiyaçla artar, kaynağıyla azalır. Talep görmeyen ve doğada da bolca bulunan bir malın, planlı üretimle değil 6-7 katına, 1 kuruş bile fazlasına satılma ihtimali yoktur. İnsan eliyle üretilip, canlı veya cansız, doğadan toplanan emsalinden daha pahalı olan tek bir mal yoktur, domuzu özel kılan ne?

Ha domuz eti gerçekten varsa da bu şirket politikası olduğunu göstermez tabii, şirketin bir çalışanının veya bir departmanının ya da tedarikçilerinden birinin hatası ya da suçu da olabilir. Kendi çalıştığım birimde elimin altında zamanında alınmış pek çok sahte teknolojik ürün var, satın alanları da satanları da çok yakından tanıyorum, onların da bilmediğine adım gibi eminim, satan şirkete de orijinal diye kakalamışlardır. Zamanında S-Link marka sahte USB hublar vardı, Çinli tedarikçi, S-Link marka sahiplerini kazıklamıştı.

Olayın kendisinden çok, tartışılma biçimi saçma. Bir tarafta sadece iki rapora dayanarak devasa bir ürün hacmi olan koca şirketi şeytan taşlar gibi taşlayanlar var, bir tarafta İsrail ürünleri olduğu iddia edilen ürünlerin boykotuna katılmadığı için oh olsun diyenler var, bir tarafta da, Köfteci Yusuf'u tümü safsata ve yalan olan argümanlarla ilah gibi savunanlar var. Ortaçağ Avrupasında bir ülke gibiyiz şu an.

• Yaşadığım yerde köfteci yusuf olsa şöyle güzel bir alışveriş yapardık Antalya'ya gidecem orada uğrarız artık.

• mkus76 M kullanıcısına yanıt

2 uygulamayı da sürekli kullanınca karışmış yemek sepeti yerine trendyol yazmışım Köfteci Yusuf Ana Konu 

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Kaynak cumh… gazetesinden barış bilmem ne.

ben inandım şahsen

• Köftesini çok beğenmedim daha önce ama yağsız kuşbaşı aldım birkaç kere, bugün de sipariş verdim migros yemekten. fiyatları marketlere göre uygun bir de kupon kullanınca daha uyguna geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır aynı köfte
    Şube sayısı artınca lezzet değişti ama yapısı aynı
    Sözde çıkan üründe köfte değil döner
    İlk defa denetim geçirmiyor
    Sayısız şube var
    2/3 şubede çıkması mantıklı mı
    Bursa Yenişehir de kendi et entegre tesisleri var
    Orada çıksa belki inanırım
    Yaptığınız davranış dinen iftira atmak oluyor
    Ahlekende yanlış
    Köftesi kötü deme hakkınız var
    Bu saygı duyulur
    Şu var bu var demek

• Ayrıca 3 ün 5 in hesabını yapan adam çalışanlarına asgari ücret verir
    Bu adam yıllardır
    Hep asgari ücretten fazla vermiştir

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Hocam şu zihniyete kıymetli vaktinizi harcayıp cevap vermenize bile değmez.

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Tamam

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Başka bir kaynak daha , anladığım kadarı ile veriler değil yazılım satılmış. Tabi TR de adalet çok hızlı olduğundan haberi görmeden erişim engeli gelmiş.

Nerden baksan tutarsızlık.

• x (formerly twitter)
    Ali Deniz Çakır (@alidenizcakir) on X
    https://x.com/alidenizcakir/status/1844727698062524810?s=46&t=GjFFrmeoVb6sEXJY-tQHpQ

• İndirim falan yok mu? Olacak mı sizce? Var mı bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    yazılımı satmak başka, veriyi satmak başka, Cumhuriyet gazetesi ve Barış isimli arkadaş paketlenirse sonra feryat figan etmesin, yalan haber çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köfteci Yusuf Ana KonuGıda Dedektifiyoutube
    00:00 Açılış ve Köfteci Yusuf hakkında tağşiş duyurusu 01:28 Yusuf Akkaş'ın açıklaması hakkında genel değerlendirme 02:59 Köfteci Yusuf kazanacağız dediği davayı kaybetti mi? 03:26 Yusuf Akkaş'ın açıklamasından notlar 08:36 Yusuf Akkaş'ın KDV hakkında tepkileri ve gerçekler 10:50 Yusuf Akkaş'ın domuz eti hakkında açıklamaları 13:34 Köfteci Yusuf'un Bursa'daki şubelerinde domuz eti çıktı mı? 17:36 Eyüboğlu Koleji'nde yüzden fazla öğrenci okul yemeğinden zehirlendi 20:41 Kapanış Gıda gündemini yakından takip etmek ve tüm içeriklerimize ulaşmak için Gıda Dedektifi Mobil uygulamasını AppStore ve Google Play'den ücretsiz indirebilirsiniz: http://www.onelink.to/gidadedektifi İçeriklerimizi geliştirmemize yardımcı olmak ve Youtube kanalımıza düzenli katkı sağlamak için Gıda Dedektifi'ne Katıl: https://www.youtube.com/channel/UCLMlZMw7vP9JlA76nIeTkdQ/join İşbirliği, talep ve düşünceleriniz için: info@gidadedektifi.com
    https://www.youtube.com/watch?v=NmAQ-0VpczQ&t=299s

beni ikna eden bu video oldu kusura kalmasın köfteci.

• Antor kullanıcısına yanıt

Beyfendi afiyet olsun size

Saglicakla kalin.

• Domuz eti neden haram insanlar bunu araştırsa bin yıl ilerleriz.
    Yani milyon tane hayvan var at eşek köpek kedi..... hiç biri haram değil bir domuz haram düşünün bakalım neden?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.