Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
35
Favori
73.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    devlet ile hükümeti ayıramayanlara anlatamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence böyle bir konu firma içinde duyulmaması ve bunun bugüne kadar dışarı sızmaması mümkün değil bu firmada personelin nerdeyse % 90 asgari ücretle çalışıyor işe giren çıkan çok fazla restorat kısmındakı bilmez ama arka planda et tedariği ile uğraşanlar bunu bilir ve bu mümkün değil dışarı sızmaması on onbeş kişi değil yüzlerce insan çalışıyor.

kaldıki domuz eti bedava değil şu an zaten yaban domuzlarını avlamakta yasak burda sanki başka dümen var bir çok sorunun karşılığı yok

• Okuduğunu anlamayan yada tersinden anlayan yüzde 100 akp'lidir hiç şaşmaz..la adama sorarlar o zaman.. madem böyle bir durum vardı da,6 ay neyi kimi beklediniz bakanlık olarak açıklama için?

• Bugün hazır 300/100 indirim de verilmişken Migros Yemek'ten 800 gr. Yusuf kıyma alarak destek verdim kendilerine. Malum parti ne diyorsa tersini yapmak faydalıdır.

• Migros yemekteki sepet indirimi 10 defa kullanılabiliyomuş. Dün köfte siparişi vermiştim bugün kıyma siparişi verecem. Hergün veririm. Dondurucuyu doldurayım fırsat bulmuşken..

Dün aldığım köfteyide ailecek keyifle yedik gayet lezzetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Ekim 2024; 14:32:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

ekrem coşkun ve köfteci yusuf fakir insanlar değillerdi zaten zenginlikten gelmelerdi

sürümden kazanarak sermayelerini büyüttükçe büyüttüler

yani bu adamlar köfte döner satarak zengin olmuş değiller

bunlara kızılacak konu o kadar para kazanıpta neden asgari ücretle adam çalıştırıyosun olmalıydı

tamam adam kazandığını dağıtcak değil ama en azın 1,5 asgari ücret verebilirlerdi çalışanlarına

buı tarz insanlara üzülmem yapılanı onaylamamda o yüzden avukatlığına soyunmayın milyon dolarlık adamları

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Belki numune kirletildi. Yine de bilimsel olarak bakınca 0.1% gibi bir rakam kalibrasyon veya ölçüm hatası gibi duruyor.

• dr_jivego kullanıcısına yanıt

Yaban domuzunun avlanması serbest

avcılık belgesi olan bir kişi bir haftada 9 adet domuz avlayabilir

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Bu olaya özgü değil aslında. Tarım bakanlığının eksikliği uzun yıllardır senede bir falan yayınlanıyordu bu listeler. Bu hafta değiştirdiler. Siteye girin günlük olarak firmalar ekleniyor. Olması gerekende oydu

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Köfteci Yusuf Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Ohhh afiyet şeker olsun hocam, bende kampanyayı desteklemek ve tarafımı göstermek için Yusuf Bey'den sipariş vermek istiyorum ama dediğiniz uygulama ile köfteci yusufu bulamıyorum, sadece etrafımdaki bazı işletmeler çıkıyor migros yemek uygulamasında, yardımcı olabilir misiniz acaba ilk defa kullanıyorum uygulamayı ?

• Safımız belli olsun. Kavurma kıyma ve köfte aldım.

Köfteci Yusuf Ana Konu

• fatmucu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

Etrafta Migros Yemek ile anlaşmalı bir Köfteci Yusuf varsa, adres bilgisini girince sistem otomatik o restoranı da göstermeli hocam. Arama kısmında Yusuf yazıp da bulamıyorsan semtinde anlaşmaları yoktur büyük ihtimalle.

• Sadece Ankara'daki iki şube değil, dün açıklananlar Bursa şubeleri. Ankara'dakiler mahkeme yasağı nedeniyle bakanlık tarafından açıklanamadı.

Hadi sadece Ankara olsa kumpas filan belki diyebilirdim ama Bursa Şubelerinden de çıktığına göre bilinçli yapılmış. Etler merkezi gidiyor.

• glory34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler üstad, çıkmayınca yemeksepeti üzerinden baktım orda da 100TL indirim var ama yemeksepeti uygulaması çok kötü ve kurye arkadaşları köle olarak çalıştırdıkları, artık istedikleri zaman çalışma saatlerini bırakamadıkları ve gelirlerini ciddi anlamda düşürdüğünü duyduğumdan dolayı onlarında batmasını istediğim için bir daha kullanmayacağım.

Gelelim Köfteci Yusuf Bey'e, 1KG Yusuf Köfte, 1KG Dana Kıyma söyledim, kampanyada benimde safım belli olsun ve hepimize afiyet olsun

• Yusuf'uda kuyuya atan kardeşleri değil miydi.

• Antor kullanıcısına yanıt

Merhaba.Önce o 0,1 yüzde anlamında değil.Onu öğrenmenizi dilerim.Ben ne yazssam boş ancak farklı tarihlerde merkezden alınan numunelerde domuz eti saptanmış.Asıl vahim durum bakanlığın veya önceki bakanın 8 ay saklaması bu durumu.Bu konuda ölümcül derecede hassas kişiler var.Onların durumu ne olacak.Ancak bu topraklar milyonlarca bukalemunla dolu ve geleme ağam gidene paşam düsturu özümsemiş kişiler ezici çoğunlukta.Naçizane tavsiyem öğrenin ne 0,1.Gıda dedektifi fazlası ile yetkin bu konu ve benzerlerinde.

• yıllardır gittiğimiz ürünleri aldığımız markanın komploya kurban gittiğini görüyorum. otoyollarda olsun diğer şubelerde olsun piyasayı hizaya getiren fahiş fiyatlara bir nebze engel olabilen bir oluşumdan bahsediyoruz aslında. son zamanlarda hizmet kalitesi düştüğü gözlemlenen şubeler yok değil ama binde bir oranında domuz eti iki şubeye atfedilip ( kim bilir hangi hizmetsiz restorantların ayağına bastı ki ) büyük bir operasyona hedef oldu. bugün bende sipariş geçecem

• Yeneksepeti epeydir kupon vermiyordu Yusuf için ,300-100 var şu anda

• Köfteci Yusufyoutube
    KÖFTECİ YUSUF A.Ş. - Yusuf AKKAŞ'tan Açıklama
    https://www.youtube.com/watch?si=nNW0RHNda-1sYk1p&v=jykrMrDC2c4&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.