Şimdi Ara

Köklü üyeler ile telegram Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beni geçen seneden bilenler bilir. Geçen seneden ya da 2 senelik mezun farketmez arkadaşların olduğu bir telegram grubu kurmak istiyorum. Forumun hali malumunuz. Tam bir rezalet. Bu gruba katılmayı düşünen varsa pmden ulaşsınlar. Sadece fikir alışverişi ve dersten ziyade kafa dağıtmak için sohbette ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar mahmut bu kadar komik değil. hahaha. ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. hahaha. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. hahaha. sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...
  • üslü üyeler ile olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

üslü üyeler ile olmaz mı
    hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar mahmut bu kadar komik değil. hahaha. ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. hahaha. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. hahaha. sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...

• Neden köklü üyelerle?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_house_

Neden köklü üyelerle?
    En üstteki arkadaş durumu özetliyor

• Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam

hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar mahmut bu kadar komik değil. hahaha. ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. hahaha. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. hahaha. sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...

Alıntıları Göster
    ben güldüm hakkını yeme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telegram grubu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler muhabetten anlayan kafa adamların olduğu ağırlıklı olarak mezunların olduğu sağlam bir grup olacak
    Up

• Ben de köklü üye sayılırım kimse tanımaz ama. Alır mısınız ki?
    Yerleştim ama çözebilirsem soru çözerim. Sohbet ederiz, kafa dağıtırız filan. Bence güzel olur. Sorun olmazsa gelebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubleonursuz -- 18 Kasım 2019; 22:59:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Up

• Yukarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.