Şimdi Ara

Kol ve göğüslerimin büyümesi için Gainer mı Whey protein tozu mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kişiden kişiye değişiyor işte isteyen istediği şekilde alır proteininini bana mesela kimse 10-15 yumurta akı yediremez de içiremez de veya lor peyniri tuzsuz tuzsuz bazısı da protein tozunun yapaylığından kıllanır kendi tercihi ama yeni başlayan yol gösterilmesini isteyen bir arkadaşın başlığının altında reklam yapmayalım lütfen(lafım sana değil).Kendi yolunu kendi seçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Magnetic Monopole arada benim de sinirimi bozuyor ama abicim sen harbi gerizekalısın ya bak kanıtlamaya çalıştığın şeye yanlış örnek veriyorsun ben 170 liraya 1.3 kg protein tozu aldım bunun tavuktan yumurtadan farkı yok diyemezsin ama zararı da var fazla protein tozu da ürik asiti artırır , sivilce çıkarır , alerji ihtimali doğurur , böbrek taşı yapar zorlarsak eğer karaciğer yetmezliği , siroz yani çoğu zararsız olan bişey yok protein tozunun avantajı kolay tüketilmesi , diğer kaynaklara göre uzun süre bozulmaması , ben spora aç giderim mesela midem boşken şekerim düşebiliyor bunu da engelliyor , bcaaların kas yıkımını azaltması ve en önemlisi whey proteininin kolay kana karışması.

çok bilmiş seni.Sen 4 gün bir uza kendine gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 13 Eylül 2014; 12:55:13 >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Yazık yazık!Profilimini değiştiriğimi kanıtlayamazsın çünkü ilk aldığımdan beri değiştirmedim , gerek duymadım yani kendi iq'nu yüksek sanıyosun bu özgüven nerden anlayamadım ama psikologlarımız iq testi yapabiliyorlar.Ha seni sokakta görsem yanıma köpek bile etmem bundan eminim , bilmiyorum profil değiştirme fikri senin eserin uyguladın mı uygulamadın mı bana müzevir ya*ra yemiş gibi atlamak yakışmaz senin gibi , ama tekrar diyorum kim pohpohladı seni bu kadar da kendini zeki sanıyorsun hayret 6 yıl üniversite hayatımda veya sonraki bölümünde ben senin gibi bir psikopat ruh hastası görmedim insan egosu inanılmaz ancak bu kadarını ben görmedim , birsürü insan gördüm ama kendini bu kadar zeki sanan aptal hiç görmedim , gördüğüm zeki insanların hiçbirisi de ne zekalarıyla övünüyordu ne diğer insanlara bu konuda bir dürtüde bulunuyorlardı çünkü zekilerdi.Tekrar söylüyorum , yazık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperTime -- 13 Eylül 2014; 13:06:37 >

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    sana yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 13 Eylül 2014; 12:58:34 >
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    zekana kurban.Protein değerlerini hesaplarken aldığın yağlarıda hesaplasaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

zekana kurban.Protein değerlerini hesaplarken aldığın yağlarıda hesaplasaydın

Bu protein tozunun daha pahalı olduğu gerçeğini değiştiriyo mu ? Nope.

Sadece izole proteinle besleniyosun sanırım. Tavuk göğüsündeki yağdan bile kaçtığına göre.
    Yediğin herşeyde yağ olduğuna göre?Ki sen kilolarca tavuktan bahsediyorsun.O zaman boşuna konuşmaya gerek yok

Ha ayrıca senin günde normal beslenerek alacağın max. bcaa 2.5 gram civarıdır.Optimumda 5 gr. var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 13 Eylül 2014; 18:45:39 >
    170 gr tavuk gogusunde 6.6gr bcaa var.protein tozunun yeri ayri yumurtanin tavugun etin yeri ayrı.

http://www.bodybuilding.com/fun/ask-the-macro-manager-what-are-the-best-bcaa-food-sources.html
    Besinlerin bcaa değerlerine bidaha bak istersen. Günde yarım kilo et yiyorum bak bakalım kaç g bcaa alıyomuşum. Daha sütü peyniri ve bitkisel proteinleri saymıyorum.

Ayrıca ayrıyetten bcaa da alabilirsin supplement olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 13 Eylül 2014; 20:02:19 >
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt
    bunun doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum diğer kaynaklarda farklı değerler belirtilmiş ki 1 yumurtada 6.3 gram protein yok.Olsa bile sarısında 2.7 gram protein yok
  • quote:

bunun doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum diğer kaynaklarda farklı değerler belirtilmiş ki 1 yumurtada 6.3 gram protein yok.Olsa bile sarısında 2.7 gram protein yok

var 70-75gramlık L yumurtalarda 6-6.5gr protein var.buda amino asit profili yumurtanın. 100gr tavukta 20-22 gr arası protein var içinde bcaa olmaması saçma olur zaten aminoasit profili boş sadece protein olacak hali yok. benim gorusum protein tozlarini abartmaya gerek yok protein açığınız varsa kullanırsınız bu kadar.ben kullanıyor muyum ? kullanıyorum ancak birşey beklediğim yok bazen tavuk et pişiremiyorum 2ton balığı 2 shake geri kalan protein ihtiyacımıda yumurta ve bitkisel proteinlerden karşılıyorum

_Alanine:368 mg
    _Arginine:411 mg
    _Aspartic Asit:665 mg
    _Choline(kolin):125 mg
    _Cystine:136 mg
    _Glutamic Asit:838 mg
    _Glycine:216 mg
    _Histidine:155 mg
    _Isoleucine:336 mg
    _Leucine:544 mg
    _Lysine:457 mg
    _Methionine:190 mg
    _Phenylalanine:341 mg
    _Proline:257 mg
    _Serinen:486 mg
    _Threonine:278 mg
    _Tryptophane:83,5 mg
    _Tyrosine:250 mg
    _Valine:430 mg

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Besinlerin bcaa değerlerine bidaha bak istersen. Günde yarım kilo et yiyorum bak bakalım kaç g bcaa alıyomuşum. Daha sütü peyniri ve bitkisel proteinleri saymıyorum.

Ayrıca ayrıyetten bcaa da alabilirsin supplement olarak.

Cevap bekliyorum mr. matematik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 13 Eylül 2014; 21:19:28 >
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt
    2 ton balığı yiyorsunda civayı hesaba katmıyormusun?Zararlı bunların fazlası

Tekrar söylüyorum o kadar protein yok yamurtada hadi olduda büyük bir yumurta aldın diyelim sayısında 2.7 gram protein yok.Neredeyse beyazıyla aynı seviyede olması imkansız
    sana cevap vermiyorum çünkü ekonomiklekten bahsederken gelmişsin supplement olarak bcaa alabilirsin diyorsun bende diyorumki optimumda var zaten.

Sen koysana bi 100 gr tavukta kaç gr bcaa olduğunu bi göreyim merak ettim
  • quote:

sana cevap vermiyorum çünkü ekonomiklekten bahsederken gelmişsin supplement olarak bcaa alabilirsin diyorsun bende diyorumki optimumda var zaten.

Sen koysana bi 100 gr tavukta kaç gr bcaa olduğunu bi göreyim merak ettim

Arkadaş ekonomiklikten bahsetmedim. Protein tozu diğer kaynaklara oranla pahalıdır dedim.

Üstüne gelip bana diyosun ki maksimum 2.5 g bcaa alabilirsin besinlerden. Hadi hesapla. Bak diğer yediklerimi saymıyorum sadece günlük yediğim yarım kilo etteki bcaa miktarını söyle bana diyorum.

Ayrıca direk bcaa supplementi almakla proteinin içindeki bcaa bir olmaz. Antrenman sırasında protein tozu mu içiceksin tavuk mu yiyeceksin ? En iyi ihtimalle yarım saat sonra işe yarıcak aldığın şey. Oysaki intra workout ürünler çok hızlı bir şekilde etki eder.

bende senden bekliyorum tavuktaki bcaa değerini madeki doğal besinlerde fazlaca var bcaa göster
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.