Şimdi Ara

Kol ve göğüslerimin büyümesi için Gainer mı Whey protein tozu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kollarımın irileşmesini ve göğüslerimin büyümesini istiyorum. Kilom 67 boyum 178. 1 senedir yapıyorum fitness
    ben protein ağırlıklı whey protein tozu aldım bitirdim fakat istediğim büyüme gerçekleşmedi. benim sorum şu , protein tozu yerine kilo aldırıcı gainer alsam daha fazla mı etkili olur ?
    protein tozu almazsam ,kollarım büyümez mi ?

• protein tozu almazsam ,kollarım büyümez mi ?

ne güzel sıfır bilinç ile yapıyorsunuz
  • Günlük protein miktarını hesapla doğal Beslen. Toza vereceğin paraya, tavuk, yumurta, et vs al. İlla bir şey alacaksan bcca ve glutamin al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AL KANKA GAİNER ALDIM 2 AYDA KOLLARIM 33 CM DEN 65 CM YE ÇIKTI(YAĞSIZ)
  • yemiyosundur hocam bol bol yemek yemen lazım antrenman sonrası içinde 25 gr whey + 2.5 ölçek yaklaşık 60 gr maltodekstrin kullanmanı öneririm. malto gainerdan çok daha ucuz kilosu 20 lira filan gainera boşa para verme.

biceps triceps için fazla hareket yaparsan hacim alamazsın aksine küçülürsün programını yazarsan yardımcı olabiliriz
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    Bak işte niye bana ters gidiyorsun diyorsun Wheye de gerek yok maltodekstrine de.

Dostum günde 100 gram protein ve 2800 kaloriyi tamamla, ondan sonra hala istediğin büyümeyi görmüyorsan steroid kullan. Çünkü bu demektirki istediğin büyüme doğal gerçekleşecek birşey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Bak işte niye bana ters gidiyorsun diyorsun Wheye de gerek yok maltodekstrine de.

Dostum günde 100 gram protein ve 2800 kaloriyi tamamla, ondan sonra hala istediğin büyümeyi görmüyorsan steroid kullan. Çünkü bu demektirki istediğin büyüme doğal gerçekleşecek birşey değil

tercih meselesi valla ben supplement kullanmazsan büyüyemezsin demiyorum ama sen yediğin tavuğun hangi yemlerle nerede nasıl yetiştirildiğini nerede nasıl kesildiğini bilmiyorsun. bence sağlam bi markanın kaliteli bi whey proteini anne sütünden sonraki en saf en temiz proteindir. niye bu kadar karşı olduğunu anlamadım supplemente

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıkıntı burda zaten amerikada avrupada millet tozu etten çok daha ucuz ve hazırlanması kolay diye kullanıyo burda 30 dolarlık ürün 220 liraya satıldığı için protein tozu algısı ister istemez değişiyo.
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    İşte amerikada yaşamıyoruz burda da öyle olsa tabi kalori/protein oranı açısından rahat bir destek ama hiç bir ekstra numarası olmayan birşeye 100 gr protein başına 10 lira vermek koyuyor bana açıkçası.
  • KARDEŞ GAİNER OMUZ VE BACAK KASLARINI BÜYÜTÜR. SAĞ KOL İÇİN BCAA , SOL KOL İÇİN GLUTAMİNE ALMAN LAZIM. GÖĞÜS İÇİN PROTEİN TOZU ALSAN YETERLİ.
  • Birde sırt için Preworkout var onsuz olmaz.

Mode Off.
  • ttyahoss kullanıcısına yanıt
    toza vereceğin para 70 kullanım için 175 dir optimum için söylüyorum daha ucuzda bulunabilir

içinde 23 gram protein vardır.23 gram proteini yağsız bir şekilde nasıl alabiliriz önce bunu hesap etmek gerek ki mümkün değil.Yumurta desen at sarılarını beyazlarını yiyecek yaklaşık 8 yumurta 23 gram civarı yapar 8 yumurtada aşağı yukarı 2 liradır.

70x2=140 yapar.Bu sadece yumurta kısmı bunun tavuk et süt nohut balık kısmıdır var.Her türlü protein tozu daha az maliyetli
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    1.6 kg proteine 170 lira veriyorsun.

170 liralık tavuk göğsünde 4 kg protein var. Temel matematik bilgini gözden geçir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

1.6 kg proteine 170 lira veriyorsun.

170 liralık tavuk göğsünde 4 kg protein var. Temel matematik bilgini gözden geçir.

Sende 70 gün boyunca tavuk yiyecen dimi ve buna rağmen turp gibi olacan komik şey seni...

Ayrıca tavuğun yanında aldığın yağlarıda hesaplasıydın koç matematiğin bu kadar iyiyse

Herşeyin fazlası zarar aslanım ton balığında civa vardır.Yumurtaya çok abanırsan salmonella olursun.Günümüz şişirilmiş tavuklarını tavuk diye yiyorsan senden ne çıkacağı belli olmaz yakında gıdaklamaya başlarsın

Ha ayrıca proteinin tozunun içinde sadece protein var sanıyorsan camdan aşağı atla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 29 Ağustos 2014; 13:23:56 >

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    >tavuk zararlı
    >protein tozu 10 numara sağlıklı

Bu arada yağ alımının önemli olmadığını düşündüğüne değinmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 29 Ağustos 2014; 14:09:46 >
  • işin içine bırakın protein tozunu tavuk bile katılmadan yumurta beyazı(10-15 tane duruma göre hiç bir zararı yoktur sadece saf protein ve su yumurta beyazının içeriği sadece biyotin yonunden zengin biraz oda 30-40tane yemezseniz sorun olmaz)+ 200-250gr lor peyniri(zaten satın aldığınız protein tozlarının içeriği paketlerde whey peyniri yazar) ve bitkisel proteinlerden gelen protein ile 150-200gr arasındaki protein miktarı çok rahat karşılanır.
  • Hmm protein tozundaki GDO ne yapacağız acaba?

Ayrıca salmonella çiğ yada iyi pişmemiş yumurtadan bulaşır. Siz haşlamadan önce kabuğunu yıkayıp tam katı yaparsanız riskiniz çok azalır. Bu arada 4 kat nasıl buldun onuda merak ettim?

Tavuk gıdaklamak filan bunlar ayrı tartışma olabilir ama ilk soruya geliyor GDO yu ne yapacağız?

Mesela optimum içerik :
    Protein Blend(Whey Protein Isolates, Whey Protein Concentrate, Whey Peptides), Cocoa(Processed With Alkali), Creamer (Sunflower Oil, Maltodextrin, Modified Food Starch, Di-Potassium Phosphate, Tri-Calcium Phosphate, Tocopherols), Lecithin, Natural And Artificial Flavor, Salt, Acesulfame Potassium, Aminogen®, Sucralose, Lactase.
    ALLERGEN INFORMATION: Contains Milk And Soy (Lecithin) Ingredients.

Sence bunların hepsi doğal ve tavuğa göre masum mu?

Bu ürünler eğer vaktiniz bvs yoksa veya günlük açığınız var ise mantıklı olabilir ama besleniyor isen zaten gerek yok. Genelde de söylenen bu.

80Kg sun 150Gr protein lazım diyelim gün içinde düzenli besleniyorsan alırsın zaten.

Ben protein tozunu bir ara tatlı niyetine alıyordum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

toza vereceğin para 70 kullanım için 175 dir optimum için söylüyorum daha ucuzda bulunabilir

içinde 23 gram protein vardır.23 gram proteini yağsız bir şekilde nasıl alabiliriz önce bunu hesap etmek gerek ki mümkün değil.Yumurta desen at sarılarını beyazlarını yiyecek yaklaşık 8 yumurta 23 gram civarı yapar 8 yumurtada aşağı yukarı 2 liradır.

70x2=140 yapar.Bu sadece yumurta kısmı bunun tavuk et süt nohut balık kısmıdır var.Her türlü protein tozu daha az maliyetli

Matematiğine kurban. Protein tozu her protein kaynağından daha pahalı (fanteziye kaçıp köpek balığı eti falan yazma , sende gördüm o potansiyeli)
  • önemli bir ayrıntıda

protein tozu yerine tavuk yumurta ve benzeri doğal besinler yenildiği takdirde günde 1 yada 2 öğün masrafından kurtulunacaktır.ancak bu protein miktarı protein tozu ile alınırsa,protein tozunun doyum acısından pek bir faydası olmadıgı icin birde gün içindeki öğünlere ekstra para harcanağı görüşündeyim.
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    1.8 kg muscletech 170 liraya almıştım hadi 180 de yuvarla gramı 10 kuruş proteinin protein tozuyla , etin kilosu 44 lira burda kayseride 1 kilo ette 350 gram maximum protein var 12 kuruş eder gram başına , tavuğun kilosu 10 lira desek kilosunda 300 gram protein var 3 kuruş eder proteinin gramı amma velakin insan midesi bu 100 gram protein tozunun 80 gramı proteinken 80 gram protein için 240 gram tavuk yemek gerekiyor , benim midem küçük 1 öğünde en fazla 150-200 gram yiyebilirim tavuk göğsü bide böyle düşün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.