Şimdi Ara

Kolanın tadı bozuldu... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • colaturka bence pepsi kalitesinde, cocacola çok şekerli geliyor açıkçası,

Bi de var boykot amerika, almak istemeyenler olarak amerikan mallarını almamaya çalışıyoruz elimizden geldiğince, pepsi almamak elimizden geliyor.

• limbesh kullanıcısına yanıt

Boykotunuza saygı duyarım ama Cola Turka Ülker'deyken sert geliyordu, Ülker'den çıkalı da zincir market kolası gibi geliyor bana. Yerine göre Pepsi'yi daha çok severdim ama o hepsine Coca Cola'dan önce tatlandırıcı koymaya başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 17 Kasım 2024; 0:24:3 >
  • Başlığı okuyunca aklıma şu geliyor: "Önce ekmekler bozuldu."

• konu ile biraz alakasız ama son dönemlerde marketten yada dısardan yediğinzi karbonhidrat ürünlerinde aşırı şişkinlik gibi sorunlar yaşıyormusunuz ? artık ekmek yesem şişyorum. etrafımda ki arkadaslarımda benzer konulardan şikayetci. hepimzi durduk yere gluten alerjisi olmuş olamayız acaba yemeklerin içeriği mi değişti

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Ben bu sorunu yaşıyorum ama hızlı yemek yerim ondan oluyor sanıyorum. Bir de aşıdan sonra ara ara kaşıntı krizine girerim. Gluten alerjisi bunlara sebep olur mu acep?

• Belki de 1 litrelikler eski üretimdir ve onlar bitince tatlandırıcılı olanlar raflara gelecektir. Bence bulmuşken stok yapmak gerekir.

• Hiç te bozulmadı, bence aynı tat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

kola fabrikasında çalışıyorum sen de bunu idrak edemiyorsun sanırım?

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

O çalıştığın BM üyesi, dünyada istisnasız her ülkede satan koca Amerikan şirketi neden sukralozu birine yazarken diğerine yazmasın? İçerik kısmında aldatacak bir firma mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.