colaturka bence pepsi kalitesinde, cocacola çok şekerli geliyor açıkçası, Bi de var boykot amerika, almak istemeyenler olarak amerikan mallarını almamaya çalışıyoruz elimizden geldiğince, pepsi almamak elimizden geliyor. |
Kolanın tadı bozuldu... (3. sayfa)
-
-
Boykotunuza saygı duyarım ama Cola Turka Ülker'deyken sert geliyordu, Ülker'den çıkalı da zincir market kolası gibi geliyor bana. Yerine göre Pepsi'yi daha çok severdim ama o hepsine Coca Cola'dan önce tatlandırıcı koymaya başladı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 17 Kasım 2024; 0:24:3 > -
Başlığı okuyunca aklıma şu geliyor: "Önce ekmekler bozuldu."
-
konu ile biraz alakasız ama son dönemlerde marketten yada dısardan yediğinzi karbonhidrat ürünlerinde aşırı şişkinlik gibi sorunlar yaşıyormusunuz ? artık ekmek yesem şişyorum. etrafımda ki arkadaslarımda benzer konulardan şikayetci. hepimzi durduk yere gluten alerjisi olmuş olamayız acaba yemeklerin içeriği mi değişti
-
Ben bu sorunu yaşıyorum ama hızlı yemek yerim ondan oluyor sanıyorum. Bir de aşıdan sonra ara ara kaşıntı krizine girerim. Gluten alerjisi bunlara sebep olur mu acep?
-
Belki de 1 litrelikler eski üretimdir ve onlar bitince tatlandırıcılı olanlar raflara gelecektir. Bence bulmuşken stok yapmak gerekir.
-
Hiç te bozulmadı, bence aynı tat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kola fabrikasında çalışıyorum sen de bunu idrak edemiyorsun sanırım?
-
O çalıştığın BM üyesi, dünyada istisnasız her ülkede satan koca Amerikan şirketi neden sukralozu birine yazarken diğerine yazmasın? İçerik kısmında aldatacak bir firma mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X