Şimdi Ara

Kolarov Roma ile yeni sözleşme imzaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aleksandar Kolarov, Roma ile sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı. Sezon başında Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen Aleksandar Kolorov, Roma'da kalma kararı aldı. İtalyan kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada; sözleşmesi sezon sonunda bitecek 34 yaşındaki Sırp oyuncunun kontratının 1 yıl daha uzatıldığı duyuruldu.

İmza töreninde konuşan Kolarov "Beni mutlu eden yeni sözleşme için kulübüme teşekkür ediyorum" dedi. 34 yaşındaki sol bek, 2017 yazında transfer olduğu Roma'da 113 maçta oynadı ve 17 gol attı.
    www.transfermarkt.com.tr
    Kolarov Roma ile yeni sözleşme imzaladı
    https://www.transfermarkt.com.tr/kolarov-roma-ile-yeni-sozle%C5%9Fme-imzalad%C4%B1/view/news/351435

• Oh be! Sonunda bu defter kapandı. 4 ay üst düzey oynayacak yaşlı adamın bonservisi için bir dünya para vereceklerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Oh be! Sonunda bu defter kapandı. 4 ay üst düzey oynayacak yaşlı adamın bonservisi için bir dünya para vereceklerdi.
    Peki Falette gibileri aldıkça yüzünüz kızarmıyor mu?
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Ana konudaki yorumuma bakabilirsin. Nasıl yerden yere vurduğum yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Ana konudaki yorumuma bakabilirsin. Nasıl yerden yere vurduğum yazıyor.
    ben anlamam bu konuda yazdıgın yoruma cevap yazdım yaşlı maşlı dediğin adam sayılı solbeklerden. Beğenmediğin adam Romayı sırtlıyor. Fenerbahçeyi de Hasan Ali Falette sırtlar ama altında kalırlar.
  • Fenerbahçe'nin yararına olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar adam 34 yaşında, tamam belki 1 sezon daha üst düzey kalabilir fakat sonra ? Bu adam size gelse 1 yıllık mı imzalayacaktı ? en az 3 yıllık sözleşme isterdi...Avrupa kulüpleri artık futbolcunun posası çıkana kadar kullanıyor, asla verim alacağı adamı salmıyorlar.

Bence bu kafa yapısından ülke olarak çıkmalıyız, genç yeteneklere ve gerçek altyapıdaki futbolculara yönelmemiz gerekiyor. Yahu dünyanın parasını maaşını ödeyip geldiğimiz noktalar ortada, Sivas naptı ? Adamlar oradan buradan bulduklarıyla ligin zirvesindeler...Demek ki bizim ligde o kadar para harcamadan bile başarı geliyor.

Kulüplerimiz artık olaya ticari bakmalılar, alıyoruz ama satabilir miyiz ? Bunun hesapları yapılmalı...

Fenerbahçe 4 5 tane stoper transfer etti son sezonlarda, arkadaş fark edilmeyen Merih Demiral bugün sizde olsa avrupa seviyesinde stopere sahip olacaktınız. Üstüne satsanız takım kuracak para kazandırırdı. Bugün Avrupada Merih Demiral savaşı veriliyor...

Fenerbahçe özelinde değil söylediklerim, bütün takımlara söylüyorum. Mali olarak kulüpler bitti arkadaşlar bitti, günlük performansları unutmak lazım, gerekirse tribünleri dinlememek lazım...

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    Bonservisi için 5-6 m istediler. Yarım sezon sırtlayacak adam için bu para çok. Altında kalacak adamları bu kulüpte görmek bile istemiyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.