Şimdi Ara

kolay dolum yapılabilen renkli laser tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araştırıp okumaktan yoruldum açıkçası.kafama göre cevap bulamadım.

evde kulanılmak üzere ayda 300 sayfa kadar çıktı alacağım.3 adet kartuşlu yazıcım çöp oldu.bıktım artık kartuşlu yazıcılardan.ALLAH ını seven döğru dürüst anlayacağım bir

şekilde tavsiye versin bana.üstadlar kolay toner dolum yapılabilen ,arıza imiş yok çipi varmış yok toneri şöyle olmuş baskısı silik çıkmış gibi sorunlardan uzak renkli laser

yazıcı ne alabilirim.lütfen bu işten anlayan arkadaşlar bir baksın.herkese kolay gelsin..

• hp modelerine bak heps rahatlık la sorounsuz dolum yapıla biliyor
  • önerebileceğiniz model varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurettinn

arkadaşlar araştırıp okumaktan yoruldum açıkçası.kafama göre cevap bulamadım.

evde kulanılmak üzere ayda 300 sayfa kadar çıktı alacağım.3 adet kartuşlu yazıcım çöp oldu.bıktım artık kartuşlu yazıcılardan.ALLAH ını seven döğru dürüst anlayacağım bir

şekilde tavsiye versin bana.üstadlar kolay toner dolum yapılabilen ,arıza imiş yok çipi varmış yok toneri şöyle olmuş baskısı silik çıkmış gibi sorunlardan uzak renkli laser

yazıcı ne alabilirim.lütfen bu işten anlayan arkadaşlar bir baksın.herkese kolay gelsin..

Merhabalar.

Öncelikle belirtmek isterim ki renkli lazer yazıcılar ev kullanıcıları için çok külfetlidir.4 renk toner kullanırlar.Herbir renk için 1 toner.Her bir tonerin dolumu 50 TL civarıdır.Tam dolu tonerlerle 1500-2000 arası baskı verir.Yani 200 TL ye 2000 baskı ki bu çok maliyetlidir.

Ben size DMBS li bir Canon vereceğim.Aylık çıktı miktarınızda gayet makul.40 TL gibi bir rakama 3000 baskı alabileceksiniz.Dertsiz tasasız.Yazıcı fiyatı ise 179 TL.Kargo ve KDV dahil.

Bana ulaşın size yardımcı olayım.

Saygılar.

• canon için ve epson için model tavsiyesi alabilirmiyim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

quote:

arkadaşlar araştırıp okumaktan yoruldum açıkçası.kafama göre cevap bulamadım.

Merhabalar.

Öncelikle belirtmek isterim ki renkli lazer yazıcılar ev kullanıcıları için çok külfetlidir.4 renk toner kullanırlar.Herbir renk için 1 toner.Her bir tonerin dolumu 50 TL civarıdır.Tam dolu tonerlerle 1500-2000 arası baskı verir.Yani 200 TL ye 2000 baskı ki bu çok maliyetlidir.

Ben size DMBS li bir Canon vereceğim.Aylık çıktı miktarınızda gayet makul.40 TL gibi bir rakama 3000 baskı alabileceksiniz.Dertsiz tasasız.Yazıcı fiyatı ise 179 TL.Kargo ve KDV dahil.

Bana ulaşın size yardımcı olayım.

Saygılar.

Vereceginiz ve tavsiye ettiğiniz Canon Modeli nedir ?

Bunun dısında bir sorum daha olacak :

http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Inkjet/PIXMA_iP6700D/

Bu Model hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustizmir -- 26 Eylül 2011; 10:56:10 >

• Önerdiğim Model MP 280 modeli.Devamlı mürekkep besleme sistemi (Bitmeyen Kartuş) kurulu.

Belirttiğiniz modelin özelliklerine baktım.Gayet güzel özellikler fakat o özelliklerde canon yerine Epson tavsiye ederim PX820 neredeyse aynı özelliklere sahiptir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler. epson sx 125 modelinden şipariş vermiş bulunmaktayım.

hayırlısı bakalım..
  • quote:

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler. epson sx 125 modelinden şipariş vermiş bulunmaktayım.

hayırlısı bakalım..

Hayırlısı olsun arkadasım ancak asagıdaki linkte yazılan mesajları okuyunca baya bir huylandım senin adına .. Umarım hata yapmamışsındır ...

Sorunsuz kullanman dileklerimle ...

http://forum.donanimhaber.com/m_45354201/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustizmir -- 27 Eylül 2011; 0:43:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.