|
Kolay iş, iyi para veren meslekler?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İş güvenliği uzmanı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam
İş güvenliği uzmanı.
Kolay iş?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Joe.Joe
quote:
İş güvenliği uzmanı.
Kolay iş?
2-3 şirketle çalışıp aldıkları paraya göre nispeten az emek veriyorlar diye biliyorum. Her iş emek ister, kazançlarına göre denetleme yapmada iyi para var.
Memurluk. Is yok. Yattigin yerden para say
meslek degilde daire alıp kiralama işine girmek istiyorum sizce para varmi , vergi durumu nasıl, bilgisi olan ?
quote:
quote:
quote:
İş güvenliği uzmanı.
Kolay iş?
2-3 şirketle çalışıp aldıkları paraya göre nispeten az emek veriyorlar diye biliyorum. Her iş emek ister, kazançlarına göre denetleme yapmada iyi para var.
İnşaat mühendisliği için konuşuyorum, o işte aldıkları sorumluluk oldukça fazla. En ufak ihmalde hayatı kararır adamın.
kamera karşısında rahatımdır,önemli olan boyu değil işlevi diyorsan;
www.brazzerssupport.com
quote:
brazzers for yours;
confident,we are looking for employee who said he uses it.
work hours are flexible,dynamic working
comfortable on camera,to communicate with colleagues we are looking for employee who says I'm going to tease intimate
brazzers network.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 5 Eylül 2015; 2:56:32 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
İş güvenliği uzmanı.
Kolay iş?
Kardeş kolay demişsin de bu iş ne kadar kolay bilmezsin heralde. A sınıfı uzmanlık belgenin fotokopisini inşaat firmalarına, mühendislik şirketlerine, müteahhitlere verirsin. 1 mühendisliğe versen en az 2000 ordan gelir, 1 inşaata versen 2500 ordan gelir, 1de müteahhite verirsin 2000 daha ekle. Toplam 6500 lira para yapar. Gider bide bi isg şirketi bulursun orda da akşama kadar oturur çay içip bisküvi yersin kontrol yokken 3000de ordan 9500 lira para. 9500 bırak sadece 2000+3000den hesaplasak 5000. Evde taburun yoksa yeter de artar bile lan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
İş güvenliği uzmanı.
Kolay iş?
İnşaat mühendisliği için konuşuyorum, o işte aldıkları sorumluluk oldukça fazla. En ufak ihmalde hayatı kararır adamın.
Sorumlulukları fazla, şirketler bazen kanunlara uymuyor orası doğru. Fakat konuyu açan kolay iş, iyi para veren meslek demiş. Riskli dememiş. Daha iyi meslekler olabilir, tercih meselesi.
-
Tabii ki de -
quote:
Orijinalden alıntı: Bir_Bilgisayarcı
Savcılık ve hakimlik de memurluk diye geçiyor, amma kolay iş de mi? Yılda binlerce dosyaya bakan da mübaşirdi zaten.
Arkadaş milli eğitimde ki memurluktan bahsetmiş sanırım. KPPS ile olunan. -
Tavuk cinsiyeti belirleme işi var. Ama eğitimini nereden alacaksın bilmiyorum.
Kimse de köprü altı dememiş
quote:
Orijinalden alıntı: Balgambaz
quote:
quote:
İş güvenliği uzmanı.
Kolay iş?
Kardeş kolay demişsin de bu iş ne kadar kolay bilmezsin heralde. A sınıfı uzmanlık belgenin fotokopisini inşaat firmalarına, mühendislik şirketlerine, müteahhitlere verirsin. 1 mühendisliğe versen en az 2000 ordan gelir, 1 inşaata versen 2500 ordan gelir, 1de müteahhite verirsin 2000 daha ekle. Toplam 6500 lira para yapar. Gider bide bi isg şirketi bulursun orda da akşama kadar oturur çay içip bisküvi yersin kontrol yokken 3000de ordan 9500 lira para. 9500 bırak sadece 2000+3000den hesaplasak 5000. Evde taburun yoksa yeter de artar bile lan.
Ben işin sorumluluk kısmından bahsediyorum. Bir işçiye bir şeyolsa başı ağrıyacak ilk kişi iş ggüvenliği uzmanıdır. Çok uzun süreli hapis cezası var. Hele ki.dediğin gibi fotokopileri sağa sola dağıtırsan resmen cezaevi davetiyeni dağıtmış olursun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
heykır lık tabiki buda soru mu diip webteki arkadaşlarımla bankalari tek tusla soyup paraları las vegastaki 3 milyon dolarlık evimizde sayıyoruz
herkes kolay yoldan köşeyi dönme peşinde -
Bilişimle ilgili mesleklerde cidden iyi para var. Özellikle kullanıcı deneyimi uzmanlığını son zamanda çok duydum. Ama ne kadar kolay bir meslektir, orasını bilmiyorum. Gel gelelim kolay mesleklere. Kolay iş tabiri bana çok doğru gelmiyor çünkü her işin bir zorluğu var. Ama farklı kaynaklardan (aşağıya iliştirdim onları) baktığımda şunu gördüm. Ülkemizde kolay iş bulan meslekler daha çok veterinerlik, pilotluk, hemşirelik, odyologluk, eczacılık gibi meslekler. Buradan da sayısalcıların daha avantajlı olduğunu görüyoruz bir kez daha :D
https://istanbulbogazicienstitu.com/turkiyede-en-kolay-is-bulan-8-meslek
https://www.kariyer.net/kariyer-rehberi/turkiyede-en-kolay-is-bulan-meslekler-aciklandi/
-
Söylersem herkes o sektöre yönelir ve sektör biter...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X