Şimdi Ara

Gözüne Darbe Alanlar Gelsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu pazartesi basketbol oynarken gözüme darbe aldım. Gözüm açıkken renkli kısmına arkadaşın eli çok sert geldi. Çok ağır başım döndü ve sağ gözümün görüşü 0'a indi. Sadece siyahlık görüyordum fakat karanlık ve aydınlığı hissedebiliyordum. 2 gün hastanede yattım, sonrasında izin alarak taburcu oldum. 3 damla 1 jel kullanıyorum. Fakat görüşüm çok berbat sağ gözümde, bildiğiniz 360p gibi. Daha önce benzeri durum yaşayan var mı ?

Kullandığım damlalar ve krem:
    Gözüne Darbe Alanlar Gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaReis_24 -- 17 Eylül 2017; 17:8:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne boş yapıyorsun ya ?

• Geçmiş olsun yaşayan yok böyle bir şey

• Geçmiş olsun ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah sağolun hocam, doktora yarın bir daha gidiyorum daha teşhis konmadı. Kandan, ödemden bir şey göremediğini söylemişti. Umarım kalıcı bir durum oluşmaz, tek dileğim bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaReis_24 -- 17 Eylül 2017; 16:36:41 >
  • geçmiş olsun gözden hep çok korkmuşumdur bugün de rüyamda platon (bildiğimiz filozof olan) gözümü çıkarıp dilimi kesti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graviton G -- 17 Eylül 2017; 16:35:5 >
  • İlkokulda gerizekalıkar silgi savaşı yapıyordu. Ben de gözüme gelmesin diye sıranın altına girmiştim. Baktım savaş bitmiyor hızlıca dışarı çıkayım dedim kafamı kaldırdım gözümr silgi geldi. Görüşüm mahvolmuştu. Direk yeşil görüyordum. Dediğin gibi aydınlık ve karanlık belliydi sadece. Doktora gittim retina zarar görmüş dedi. Bir şey kullandım mı hatırlamıyorum ama sonradan geçti. Çok uzun sürmedi yeşillik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Graviton G kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolun hocam, umarım rüya iyi şeylere işarettir.

• Ben çok darbe aldım ama hiç kararma olmadı. Tabi hafif darbelerdi. Şimdi miyop astigmat var. Zaten kör gibi bir şeyim değişen yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

İlkokulda gerizekalıkar silgi savaşı yapıyordu. Ben de gözüme gelmesin diye sıranın altına girmiştim. Baktım savaş bitmiyor hızlıca dışarı çıkayım dedim kafamı kaldırdım gözümr silgi geldi. Görüşüm mahvolmuştu. Direk yeşil görüyordum. Dediğin gibi aydınlık ve karanlık belliydi sadece. Doktora gittim retina zarar görmüş dedi. Bir şey kullandım mı hatırlamıyorum ama sonradan geçti. Çok uzun sürmedi yeşillik.

doktora neden gittin, dua etsyedin
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    İlk gün tamamen karanlıktı. Sonraki geçen günler biraz biraz düzeldi. İşin kötü yanı yukarda dediğim gibi teşhis yok ortada. Biraz rahatlamak umuduyla açtım konuyu açıkcası, yarın doktor görebilirse söyliyecek ne var ne yok...

• Geçiyor hocam gözüme ayakkabı yedim

Gözüme japon yapıştırıcı fışkırrtım her türlü geçiyor 1 haftaya kalmaz

• 76 darbe bunu zledigimde gozumde darbe üstüne darbe oldu

• Benim korktuğum bir durum daha önce böyle bir şey yaşamadım neyse ki

Geçmiş olsun sağlığına kavuşursun inşallah

• Sağolun hocam. Kolum kırılsa daha az endişelenirdim şahsen, göz bu sonuçta kalıcı bir şey çıksa ölene kadar benle. Bu yüzden çok dikkatli olmak lazım...

• En son bizim arkadasda böyle olmuştu geçen helvasını yedik

• Hocam vasiyetime dh bilgilerimi ekliyeceğim, konuyu açarlar. Helva felanda kesmez bi kavurmamı yersiniz artık.

• Geçmiş olsun.
  • Sağolun hocam.

• Geçmiş olsun,darbe aldıgınız gözünüzde ışık patlamaları oluyor mu, küçük bir noktada?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.