Arabayı yıkarken fark ettim, lastik çok hafif şekilde balon yapmış. hatta buna balon demek yanlış olur ilk defa böyle bir şey görüyorum. yanak kısmı boydan boya çizgi şeklinde hafif içeri göçmüş, dışına doğru herhangi çıkıntı oluşmamış. lastiği hiç bir yere vurmadım araç daha 4300 kilometrede. Aracı da şehiriçi kullanıyorum bunun zararı olur mu? üretim hatası olabilir mi? Ele bile zor geliyor. fotoğrafta belli edebilmek için 15 dakika fotoğrafını çekmeye uğraştım Continental Ecocontact 6 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 25 Aralık 2021; 18:58:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lastik garip şekilde içeri balon yapmış (fotoğraflı)
-
-
Üretiminde oluşmuş bu işin aslı.mümkünse Arka ve iç tarafa gelirse daha güvenli olabilir lakğn korkulacak bir şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam o sağ ön lastikti. şimdi diğer lastiklere baktım onlarda da var. arkada bir tane var ön solda karşılıklı 2 tane var çok garip. yorumunuz olur mu? lastiklerin havası çok indik yada çok şişik değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İç tel ve karkas yapısı ile alakalı böyle kalıp olmuş çok yapılacak bir şey yok. Continental de olsa eco serisi :) olur o kadarlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
0 km Araclarin lastiklerini genellikle cok sisiriyorlar arac beklerken.Sanirim sizin aracin ithalatcisi inik bekletmis.Bence araci aldiginiz yere gosterin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orası lastiğin birleşim yeriymiş hocam. Benim eski lastikte de vardı şimdi 4 tane yeni kumho aldım onlarda da var. Hiçbir sıkıntı yaratmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanaklarin ince mi senin 40 mi 45 mi
Konudan bagimsiz bu contilerde çok kısa sürede aşınma yıpranma vs gördüm çok yerde enteresan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 25 Aralık 2021; 19:45:54 >
55 yanak hocam
bu bilgiden eminseniz içimi çok rahatlatır hocam üretim hatası yoksa tedirgin olmam en azından
premium contact var 15 bin km civarı oldu baktım bende yok böyle bir şey. o seri üretim de olmuş olabilir ama yine de sorun lastiği aldığınız yere. ben kabul etmezdim sadece 4 tekerlek üzerinde gidiyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer durum nedeniyle hem dacia hem continental ile uzun süre yazıştım.
Lastiklerin birleşim yeri olması sebebiyle normalmiş problem teşkil etmeyeceğini söylediler ancak bu zamana kadar o kadar lastik kullandım sadece contiecocontact 6 da gördüm bu durumu. İçiniz rahat olsun normal dendi kısaca 😁
Ben o lastikle otoban suratlerine cikmaya cesaret etmezdim
Bir Conti klasiği. Herkes incelesin benzer şeyler fark edeceklerdir. Alman olmasına anlam veremediğim nadir firmalardandır.
-
same shits
https://forum.donanimhaber.com/lastigimin-ice-gocmesi--143774206
https://forum.donanimhaber.com/lastik-balon-ya-da-cokme-yaparsa--12639151
sonuncusuna kesin bak. iyi okumalar
-
Yeni fakat 2. kalite lastikte de gördüm aynısından.
Çin malı lastikti.
Benim conti pc5te yok böyle bir durum.
Aynen arkadaşın dediği gibi, ilk defa başına gelene tuhaf geliyor. Ayrıca Conti'nin balonu genelde bu şekilde oluyor, düz bir hatta şişme yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 26 Aralık 2021; 1:3:45 > -
Wintercontact ts830 p kullanıyorum 2018 üretimi 2020 yılında sıfır alındı. 2. Kışını geçiriyor şuan gayet iyi standartlarda bi lastik. Yazlık modellerini hiç kullanmadım. Genel olarak konuşursak ilk kez continental deneyimliyorum tüm koşullarda işimi güzel gördü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sonuncusu çok açık belirtmiş. içim rahatladı çok teşekkürler hocam
rica ederim
Benzer içerikler
- self servis oto yıkama
- kia sportage mi nissan qashqai mi 2024
- peugeot bipper otomobil ruhsatlı varmı
- triger değişimi sonrası sorunlar
- fiat 500 yorumları
- toyota c-hr hybrid fiyat
- reev fancy fiyat
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- l200 mitsubishi 2024
- 2025 transporter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X