Şimdi Ara

Lastik yandan darbe aldı , yardım( resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 günlük michelin primacy 4 lastigim kaldırıma surtmeden dolayi darbe aldi. Resimdeki gibidir. Degismek gerekli midir.?

Yorumlarinizi bekliyorum.

• Michelinlerde var bu sorun, riskli maddi durumunuz el veriyorsa değiştirin.

Özellikle virajlarda yük biniyor.
  • o lastik ölü. kesinlikle değiştirin. gümler uzun yolda..
  • Lastikciye sorsan bir şey olmaz der yama yapalım der.
    Ama aracı taşıyan lastikler ben güvenip kullanmam değiştirin derim canınızdan kıymetli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 22 Temmuz 2018; 15:22:53 >
  • Hazır hepsi yeniyken, bu tek lastiği yenileyin. Lastikler düz yolda giderken bile, yoldaki ufak dalgalanmalar yüzünden sürekli yük altındadır. Parça kopan o yanal bölüm, lastiğin yaylanıp durduğu ve bu yüzden en çok ısınan bölümdür. Yolda giderken aşırı ısıdan bir anda parçalanabilir.
  • Benim de mıchelın lastiklerde kırık cam şişesinden dolayı böyle bir sorun olmuştu.1 yıl boyunca satana kadar herhangi bir problem olmamıştı.Eğer yaralanan yer fazla değilse arkaya takıp kullanabilirsiniz bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasko karşılıyor mi acaba. Yarin bi sorayim kaskoya. Kaskodan lastik değişen oldu mu ?
  • Ben sağ önünde 4 balon sol arkada 2 balonlu lastikle 240 yaptım 1,2 dakikada gittim hiç bi sıkıntı olmadı.Lastik eagle f1 runflatti bilginize.
  • Lastiklerin yeni olması büyük avantaj. 1 adet alıp değiştireceksin. Kafan rahat olacak. Sürekli acaba demeyeceksin. Ben son arabamı alırken lastikler yeni diye sevinmiştim. Hemde efficent grip performanstı. Birkaç gün sonra farkettimki lastiklerin birinde baloncuk var. Bu durum 2 lastiğe patladı. Ara ebat olduğu içinde fiyatlar uçuktu bir delilik yapıp kormoran aldım. Araç marka algısını beynimden sildikten sonra lastiktede marka algısının gereksiz olduğunu öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Lastiklerin yeni olması büyük avantaj. 1 adet alıp değiştireceksin. Kafan rahat olacak. Sürekli acaba demeyeceksin. Ben son arabamı alırken lastikler yeni diye sevinmiştim. Hemde efficent grip performanstı. Birkaç gün sonra farkettimki lastiklerin birinde baloncuk var. Bu durum 2 lastiğe patladı. Ara ebat olduğu içinde fiyatlar uçuktu bir delilik yapıp kormoran aldım. Araç marka algısını beynimden sildikten sonra lastiktede marka algısının gereksiz olduğunu öğrendim.
    Dostum ilk sene her lastik oyle oluyor. Ben de kumho kh27 almıştım.. Harikaymis yaa felan dedim boşuna para ödüyoruz dedim. 1 kış geçti üstünden ve bahar ayi geldi havalar ısındı , lastik igrenc bi hal aldı. Hemen kizaklamaya başladı. Abs cok cabuk devreye girer oldu. Bin pisman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Bunu bizim lastikci görse abi yeni lastik al tak der 😂

• Şehir içi fazla yol yapmadan sakin kullanıyorsanız sorun olmaz sürekli uzun yol yapıyorsanız değişmenizde yarar var.
  • ufacık bir parça kopmuş. bir şey olmaz. kullanabilirsin.
  • geçmiş olsun. risk almayın bence de.
  • Lastik sakat iştir, hele uzun yolda kullanımda içindeki teller ateş gibi oluyor, dolayısıyla lastiğinizin mukavemeti iyice azalır. Kesinlikle değiştirin.
  • Hazır lastiğiniz yeniyken en mantıklısı değiştirmek.
  • Öyle bir parça tabandan kopsa bir şey olmaz ama tam yanak kısmının jant birleşim yeri kopmuş. Bence de hazır yeni iken değişmekte fayda var. Bunu da stepne yaparsınız. Eğer stepne sıfırsa onu da kullanabilirsiniz.
  • Lastikteki basıncı, yükü lastik kısım taşımıyor diye biliyorum. İçinde tel kafes var. Böyle yanak sürtmesinden vs lastik patlamaz.

ş.içi kullanımda hiç engel teşkil edeceğini sanmıyorum, uzun yol yapıyorsanız ve maddi durum el veriyorsa değiştirin. Bu sizin yedeğiniz olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.