Şimdi Ara

Yahu DH'de elektrikli araç kullanan yok mu ? 'BMW i3 alınır mı ?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teknoloji aşığı bir insan olarak elektrikli araçlar çok ilgimi çekiyor.
    Şuan hali hazırda 2017 Civic FC5 Kullanmaktayım. Acaba sırf zevk için satıp i3 alsam mı ?

Elektrikli araçlar Bana oyuncak araba gibi geliyor. Çok hoşuma gidiyor. Bakım derdi yok. Motor sesi derdi yok.
    Start a bas tısıl tısıl git Evde şarj etme imkanım pek yok. Kapalı otoparka 3 lü sallandırmam gerek.
    Müstakil bir evde değilim
    Ama işyerim de şarj edebilirim.

Şuan hali hazırda aracımı 150 - 155 bin tl civarlarına satabiliyorum. Sizce alınır mı ?

• zoe al daha iyi bmw i3 dandik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 7 Şubat 2020; 15:54:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumun elektirik li araba için görüşü üsteki yorum gibidir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya çok pahalı.

Türkiyede hibrit araçlarda bile bataryaya doğru DÜRÜST tam bir garanti veren firma yok. toyota sözde 10 yıl garantili diyorlardı ama şikayetvar batarya arızasında kullanıcı hatası yok efendim batarya tüketim malzemesidir akü gibi, bunların garantisi olmaz vs vs dendi yazanlar var.
  • Çok zenginsen al. Kullan at ürün bunlar hep zarar. Zaten km hesabı yapan insanlar var youtube da falan hiçde ucuza gezmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet mantıklı bir yorumdu bmw i3 kadar çirkin,inefficient,dayanıksız elektrikli araba yok jantlarıda çöp konteynır kapağı gibi.

Yahu DH'de elektrikli araç kullanan yok mu ?  "BMW i3 alınır mı ?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 8 Şubat 2020; 11:43:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam en is yeri arasi kac km.
    Is yerinde sarj bedava mi olacak normal prizden mi sarj edilecek?
    Bedava ise bu buyuk avantaj ama ev is yeri arasi uzaklik ve 8-9 saatte normal prizden kac kmlik menzil elde ediliyor onu karsilastirmak lazim. Normal prizden yavas sarj oluyorlar cunku.

I3 cok oyle keyif alinacak bir arac degil ama eger aylik kar edecekseniz bedavaya getirip bence de dusunulebilir hem de guzel bir deneyim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.