Şimdi Ara

Kolay KS Siz Boss Kesim Yolu ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Biliosunuzki Server Resten Sonra Herkes Server 1 lere hucum edior oysaki 3. SERVERLAR Boss Kaynıyor

Benm ARK. L1 YERINE L3 GIRDI KECONUN BOSUNU SANIYESINDE KESTI DENEYIN ISE YARIYOR

(NOT:KECONUN BOSSU DROP PU KOCAMAN BIR BASH )

• 1 de drop oranı daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultimadé -- 9 Eylül 2007; 12:55:00 >
  • ben direk o2 yapcam buffsuz acsiz boss bakcam duke bach felan çıkarsa ne mutlu bana

ya ksyle bişi kesersen adam gibi drop wermio dukeme bachime hep ks yapiolar bi drop göremedim şu lanetlerden
  • bende direk p2 ya da p3 e giriyom ama yok bikere kestim 3. serverda başka göremnedim bile
  • 2de czde boss genelde çok oluor
  • EET DOGRU AMA BEN DUN G3 DE KEKURİKUKAKUKAYI GORDUM ELİM AGAYIMA DOLASTI ZORLA KESTİM BİŞE ÇIKMADI SADECE PARA OKADAR UGRASTIM AMA NAFİLE
  • 3. serverda ardream yokki acer bach bishop duke samma lesath lobo lupus lycaon çıkmıoki
  • bu çok eski bi taktik...
  • resden sonra duke bach shaula kestim drop rob
  • hepp 1 ler full oluyo o zmn da full bos yap 3 e gir
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

ben direk o2 yapcam buffsuz acsiz boss bakcam duke bach felan çıkarsa ne mutlu bana

ya ksyle bişi kesersen adam gibi drop wermio dukeme bachime hep ks yapiolar bi drop göremedim şu lanetlerden

Evet ks oldugu zmn dogru dürüst item drop düşmüo bide guard lar wurunca çok kötü oluo .
  • bende size 1 taktik sölim millet 1e gidiyo uyanık olduğunu sananlar da 3e halbuki 2ye akın olmuyor 2ye girerseniz daha çok boss bulabilirsiniz bence 2 daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.