Mu ZorluklaRi SeveNlEriN OyNuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BiRaKİnnnnnnnn ArtiKKKKKK mario CulAr
quote:
Orijinalden alıntı: SabroN
kolay oyun istiyolrsa mario oynayiN
Mu ZorluklaRi SeveNlEriN OyNuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BiRaKİnnnnnnnn ArtiKKKKKK mario CulAr
Alıntıları Göster
ben derım yenı server arayanlar buraya baksın yep yenı http://smicipro.no-ip.info 15 dk bir reset tabı cok kolay (yanı==10000ex) admınle msnden konusuon(ingilizce ama) server====97d+99 patch verırım ısteenlere yardım ederım msn adresim::::berdush_155@hotmail.com server'a gırın basta yardım ederım +++++++++blessbug war otamatık reset atıo atmadımı admın hemen attırıo msn adresim::::berdush_155@hotmail.com::::
quote:
Orijinalden alıntı: TyRaNNoSauRuS ReX
draculord kendi serverimden once project mu da 12000 pointdim birikmişti ve sıkıldım cıktım oynamadım birdaha :D
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TyRaNNoSauRuS ReX
draculord kendi serverimden once project mu da 12000 pointdim birikmişti ve sıkıldım cıktım oynamadım birdaha :D
kardeşim siteden bassana benim gunde 20000 point birikiyo 1 dak da siteden basıyom
quote:
Orijinalden alıntı: Alim_007
quote:
Orjinalden alıntı: TyRaNNoSauRuS ReX
kardeşim siteden bassana benim gunde 20000 point birikiyo 1 dak da siteden basıyom
Alıntıları Göster
her serverda pointi siteden basamiosun
quote:
Orijinalden alıntı: draculord
her serverda pointi siteden basamiosun
Alıntıları Göster
yok server a bakarsan optios dan add stat point diye bişi olcak o varsa siteden yapa bilirsin ok
quote:
yok server a bakarsan optios dan add stat point diye bişi olcak o varsa siteden yapa bilirsin ok
Alıntıları Göster
smicipro mudur nedir o serverda açık var, register yaptım maili bekliyom gelsin full optionlu itemler
@anasıgüzel : patchin linkini buraya koysana servera gelin full opt veya daha az opt item verebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler Durden
smicipro mudur nedir o serverda açık var, register yaptım maili bekliyom gelsin full optionlu itemler
@anasıgüzel : patchin linkini buraya koysana servera gelin full opt veya daha az opt item verebilirim
Alıntıları Göster
caten ben o server ı 1 kere oynadım sonra bıraktım 1,mail gelmesini bekleme gelmez admine sole yapar 2, arkadas bana dupe yapmıs sonra chaterım ban ladım söylemedikleri kufur kalmadı orda oynuyanlar.
quote:
caten ben o server ı 1 kere oynadım sonra bıraktım 1,mail gelmesini bekleme gelmez admine sole yapar 2, arkadas bana dupe yapmıs sonra chaterım ban ladım söylemedikleri kufur kalmadı orda oynuyanlar.
Alıntıları Göster
en kolay server www.reality.lv
quote:
Orijinalden alıntı: TaTaR__45
en kolay server www.reality.lv
Alıntıları Göster
oz1kan al sana patct adresi http://www.megaupload.com/?d=2LADPTA2 kotuleme yapmayın server hakkında yasak olan seylerı yaparsanız karakterde tabı ban yersiniz akıl war mantık var yani....!!!
quote:
Orijinalden alıntı: anasıguzel
oz1kan al sana patct adresi http://www.megaupload.com/?d=2LADPTA2 kotuleme yapmayın server hakkında yasak olan seylerı yaparsanız karakterde tabı ban yersiniz akıl war mantık var yani....!!!
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: jetressive
Alıntıları Göster
MUSMİCİPRO DA ADAMIM VAR OYLESİNE ACTIM tReX SFULL STATS 32000 HURRİCANE+11 FULL OPTİON
quote:
Orijinalden alıntı: TyRaNNoSauRuS ReX
MUSMİCİPRO DA ADAMIM VAR OYLESİNE ACTIM tReX SFULL STATS 32000 HURRİCANE+11 FULL OPTİON