Şimdi Ara

koLay saç uzatma Yöntemi xD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
59.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinle tut çek uzar
  • atletle işeolmadı kilotla osur
  • Yat kalk Dua Et, Belki bir Mucize olurda saçın uzar.
  • bol bol masturbasyon yap.Denenmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: alicho

yhaa phenchee phiiiiii shachınının ss ini khoy dhaaa phiii phizzz qhöRReelllhhiimmmm shoonnRRhaa qhaRaRRR vheRiRissss....

• Sçaçjnı erhgnü yıjşalkmalıans o samsnd çhojk cauuhlk uzahar

Nasılım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

Sçaçjnı erhgnü yıjşalkmalıans o samsnd çhojk cauuhlk uzahar

Nasılım

İğğğrannçsınnn
  • 1 ay önce saçlarımı kestirdim (3numara düşün).hergün 1 veya 2 kere yıkadım 1 ayda uzadı dene ve gör
  • Arkadaşlar konuyu saptırmayın ya size!
    Ne guzel soru sormus adam duzgun cevap verin biraz.

Arkadasım bende uzatmaya calısıyorum.Hergun sacımı yıkıyorum zaten bu sıcakta hemen terle birleşip igrenc bir görüntü olusturdugundan hergun yıkamam sart.Birde badem yağı alıp saclara surmek lazımmıs.Etkisi oluomus baya.Çerçiye gidip alıcam bende fiyatını bilen baska bi arkadas varsa soylesin oda yardımcı olsun bize
  • kusura bakma hocam arkadaşa sinirlenip konunu böldüm..arkadaşın dediği gibi önce kısa kestirip hergün de düzenli olarak yıkarsan gerçekten hızlı bir şekilde uzuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist_ipod

BENCE SEN TÜRK OLAMAZSIN...Ama Türk üm diyosan senin Türkçeni si.....
    quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

shimdi aLcen sacı ewircen ewircen doLiycan chevircen birascık canhın achıcak ama sakın üzhülme ooo aglama dayanhamam saa ama bishe diim sanha baskha turhllu uzhamıyor buh lanet cok pis bishe ama güzhellik icin bazhen fedhakarlıkta gerhekebiLir

Anla hadi.

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=223119

Pencereyi kapa ?

• yanlışlıkla konuyu upladım silinmişti
  • lavanta uzatıyo güçlendiriyo diyolar ama lavantanın nesini nasıl sürecez saçlara onu bende merak ediyorum
  • hiç birşey yapmadığım halde saçlarım 3.5 ay sonunda bu hale geldi(Mayısın ortalarında kestirdim bu da Ağustosun sonundaki hali).Okul başlayınca mecburen kestirdim ..
    >http://img176.imageshack.us/my.php?image=n1552945314300334729714oi2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spell Of Destruction -- 20 Ocak 2009; 16:58:58 >
  • Yapılan araştırmalar,Türkçeyi düzgün kullanarak konu açanların saçlarında belirgin bir uzama görüldüğünü gösterdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Yapılan araştırmalar,Türkçeyi düzgün kullanarak konu açanların saçlarında belirgin bir uzama görüldüğünü gösterdi.

SS isteriz
  • Saç uzatmaya Türkçeyi doğru düzgün kullanmaya çalışarak başlamaya ne dersin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: IMADI

Saç uzatmaya Türkçeyi doğru düzgün kullanmaya çalışarak başlamaya ne dersin ?

He der abisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spell Of Destruction

quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Yapılan araştırmalar,Türkçeyi düzgün kullanarak konu açanların saçlarında belirgin bir uzama görüldüğünü gösterdi.

SS isteriz

Anında SS..Bak ilk fotoğrafta konu açmadan önceki halim:

Konuyu açtıktan sonra saçlarım uzadı:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.