Şimdi Ara

koLay saç uzatma Yöntemi xD (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
59.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk önce bi borcam al içine 2 yumurta kır ve 4 kaşık salça ve evindeki bütün baharatlardan koy karıştır ve üstüne biraz yoğurt 3 kaşık kafi gelir ve çok az su koy ve 1 küçük çay bardağı un koy ve iyicene karııştır ve sonra kafana sür.

en fazla 2 hafta sürmez baya bi gelişme katedersin.
  • ben de berberde (berber de boş berber değil yani) duymuştum adamın teki kısa zamanda uzatmak istiyodu berber şunu dedi:
    soğuk suyla düzenli olarak yıka. ama soğuk su olayı önemliymiş eğer denersen sonucunu merak ettim ama denemelisin bence şu sıralar hava çok soğuk değil en azından şu ay bi soğuk suyla yıka sonraki ay sıcak yapıp uzama miktarını söylersen iyi olur bende merak ettim soğuk su faktörünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianfresco

quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

shimdi aLcen sacı ewircen ewircen doLiycan chevircen birascık canhın achıcak ama sakın üzhülme ooo aglama dayanhamam saa ama bishe diim sanha baskha turhllu uzhamıyor buh lanet cok pis bishe ama güzhellik icin bazhen fedhakarlıkta gerhekebiLir

Anla hadi.

TR Altyazı

Şimdi alcan şaçı evircen, çevircen, doluyacaksın ve çevireceksin biraz acır ama sakın bırakma. Erkek adam acıya dayanır Ayrıca başka türlüde uzamıyor eğer kısa yoldan uzatmak istiyorsan biraz acıya katlanıcaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: _DarkMagiC_

herkese iyi qünLeR arkadaşLaR saçımı uzatmak istiyorum ancak pek qörülüR seviyede uzamadı xD koLay bi nsl saç uzatabilirim ? ! !

bu ne laen canik dağları gibi yazmışın.

gerçi bir zamanlar yöneticilerden uqur da böyle yazıyordu.vay be, zamanında biz de mi apaçi olsaydık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırakın şu apaçilere emolara yardım etmeyi
  • quote:

herkese iyi qünLeR arkadaşLaR saçımı uzatmak istiyorum ancak pek qörülüR seviyede uzamadı xD koLay bi nsl saç uzatabilirim ? ! !

Yılan yağı kullan
  • quote:

Biri tercüme etsin
  • nasıl özenti bir konuşma bu yaşın kaç senin XD ne kaldı mı böyle konuşmalar önce beynini geliştir sonra saçın uzar
  • bu nasıl bir yazı sitili beyler?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.