Şimdi Ara

koLay saç uzatma Yöntemi xD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
58.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi qünLeR arkadaşLaR saçımı uzatmak istiyorum ancak pek qörülüR seviyede uzamadı xD koLay bi nsl saç uzatabilirim ? ! !

• Sık sık yıkaman gerekiyormuş.
  • gözle gördügüm 4. topic hepsinin konusu aynı en son bi kız sormustu bunu yemedigi cevap kalmamıstı
  • shimdi aLcen sacı ewircen ewircen doLiycan chevircen birascık canhın achıcak ama sakın üzhülme ooo aglama dayanhamam saa ama bishe diim sanha baskha turhllu uzhamıyor buh lanet cok pis bishe ama güzhellik icin bazhen fedhakarlıkta gerhekebiLir

Anla hadi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

shimdi aLcen sacı ewircen ewircen doLiycan chevircen birascık canhın achıcak ama sakın üzhülme ooo aglama dayanhamam saa ama bishe diim sanha baskha turhllu uzhamıyor buh lanet cok pis bishe ama güzhellik icin bazhen fedhakarlıkta gerhekebiLir

Anla hadi.

TR Altyazı

Şimdi alcan şaçı evircen, çevircen, doluyacaksın ve çevireceksin biraz acır ama sakın bırakma. Erkek adam acıya dayanır Ayrıca başka türlüde uzamıyor eğer kısa yoldan uzatmak istiyorsan biraz acıya katlanıcaksın.

• quote:

shimdi aLcen sacı ewircen ewircen doLiycan chevircen birascık canhın achıcak ama sakın üzhülme ooo aglama dayanhamam saa ama bishe diim sanha baskha turhllu uzhamıyor buh lanet cok pis bishe ama güzhellik icin bazhen fedhakarlıkta gerhekebiLir

Anla hadi.

tanıdık geldi
  • sabah kalkınca aç karnına sirke ile yıka akşama kadar o şekilde yat gözle görülür bir şekilde uzadığına şahit olacaksınız. sirkenin elma sirkesi olması gerekmektedir yalnız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş İpi Kullanmak Şart mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

sabah kalkınca aç karnına sirke ile yıka akşama kadar o şekilde yat gözle görülür bir şekilde uzadığına şahit olacaksınız. sirkenin elma sirkesi olması gerekmektedir yalnız.

pfff yıka gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Yatırım -- 19 Ağustos 2008; 16:11:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

quote:

Anla hadi.

TR Altyazı

Şimdi alcan şaçı evircen, çevircen, doluyacaksın ve çevireceksin biraz acır ama sakın bırakma. Erkek adam acıya dayanır Ayrıca başka türlüde uzamıyor eğer kısa yoldan uzatmak istiyorsan biraz acıya katlanıcaksın.

sana da bir altyazı gerek ya uğraşamam...

• Bulundugun yerden kuzey-batı önüne dönüp amuda kalkarak nane nane şarksını söylersin.Böylece saçların yerçekimine karşı direnç kazanır ayrıca beynine kan hücum edeceginden dolayı oksijenle nüfuzundan mütevellit....
    Neyse saçmaladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

quote:

Anla hadi.

TR Altyazı

sana da bir altyazı gerek ya uğraşamam...

Allah allah hocam ne var benim halimde şurda gırgır yapıyoruz. Olay nedir anlayamadım ?

• Bunaldıkça git yıka. Jöle sürüyorsan Jöleli saçla uyuma. Sudaki protein ve minarellerin saç yapısındaki uzumayı hızlandırdığını söylüyorlar.
  • günde 3 4 kez yıka
  • Hacı 4 aydan beri kestirmedim saçımı max 6/7 cm oldu ya her 2 günde bir duş alırım . Bendeki problem ne anlamadım .
  • quote:

Anla hadi.

O nasıl bir yazı yazma şeklidir arkadaşım.
  • çim gibi düşün, sula ve gereken besinleri ver.
  • yhaa phenchee phiiiiii shachınının ss ini khoy dhaaa phiii phizzz qhöRReelllhhiimmmm shoonnRRhaa qhaRaRRR vheRiRissss....
  • saçma saaçma cevap veriyosunuzda ne oluyo herkes kapasitesini belli ediyo.
    birader saç uçlarına jilet vurdurtacaksın ama bu genelde ense için yapılır tüm saç için olmaz
  • Shimdi arkhadaslarında dediqi qibi her qhün sachını yıkhamlısın hemde üj bhej defaa.....

Cok güzel oldu ya kastım kendmi biras ama
  • Kendi haline bırak, bende hergün yıkadım ama normal şekilde uzadı. Yani akışına bırak.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.