Şimdi Ara

PENİS UZATMA İÇİN TRAKSİYON CİHAZI KULLANANLAR VAR MI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
140.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • andropenis andro kit penimaster ve proextender vs gibi isimlere sahip traksiyon cihazları ile penis uzatan yani kullanıp sonuç alan var mı. işe yarıyorsa, kalıcı bir ereksiyon sorunu yapma gibi yan etkisi falan var mı bilmek istiyorum.. çünkü penis boyum ereksiyon halinde çok kısa. kilolu da değilim kilom 77 boyum 177. yaşım 26. hayatıma giren kızlar oldu ama işi ilerletip hiçbir kızla birlikte olmadım bu yaşıma kadar. çünkü hep utanıyor ve rahatsızlık duyuyorum bu durumdan... doğa bizim yüzümüze gülmemiş ne yazıkki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray_junior -- 28 Ocak 2013; 15:50:27 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Traksiyon Cihazı Kullanarak Penis Uzatma

Penis uzatma için traksiyon cihazları kullanmak, boyutu büyütmek isteyen erkekler arasında popüler bir seçenektir. Bu cihazlar, penis dokusunu esneterek ve uzun süreli gerilim uygulayarak çalışır.

Traksiyon Cihazı Türleri

En yaygın traksiyon cihazı türleri şunlardır:

• Pro Extender: Penis şaftını esneten ve gerilim uygulayan bir kayış ve ağırlık sistemi.
    • Penimaster: Vakumla çalışan bir cihaz olup penisi uzatır ve genişletir.
    • Phallosan Forte: Kayışların penise asıldığı ve gerilim uyguladığı bir süspansiyon sistemi.

Kullanıcı Yorumları

Traksiyon cihazı kullananların yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar önemli bir büyüme bildirirken, bazıları çok az veya hiç sonuç elde edememiştir.

Pro Extender yorumlarında, kullanıcıların çoğu cihazı kullanırken önemli büyüme fark ettiğini bildirmiştir. Ancak bazıları sonuç alamadıklarını veya büyümenin kalıcı olmadığını belirtmiştir.

Penimaster kullananlar da benzer sonuçlar bildirmişlerdir. Bazıları cihazı kullanarak iyi sonuçlar elde ederken, bazıları minimal veya hiç sonuç alamamıştır.

Phallosan Forte kullananların yorumları da karışıktır. Bazı kullanıcılar tutarlı kullanımla önemli büyüme kaydettiğini iddia ederken, bazıları sonuç görmemiştir.

Etkililik

Traksiyon cihazlarının penis uzatmada ne kadar etkili olduğu konusunda bilimsel bir fikir birliği yoktur. Bazı küçük çaplı çalışmalar, bu cihazların bazı erkeklerde geçici bir büyüme sağlayabileceğini öne sürmüştür, ancak uzun vadeli sonuçlar belirsizdir.

Sonuç

Penis uzatma için traksiyon cihazlarını kullanmak, bazı erkekler için etkili bir seçenek olabilir. Ancak, sonuçlar bireysel olarak değişebilir ve tüm erkeklerin fayda göreceğini garanti yoktur. Herhangi bir tıbbi cihaz kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalbear

Bu mesaj silindi.
    doktorlara inanmıyorum. tıbbın ağzının açık kaldığı bir çok olay gördüm karşılaştım. birdaha yürüyemez dedikleri adam yürüdü. birşey olmaz deyip taburcu ettikleri adam öldü. ben hastalık meselelerine tamamen tıbbi açıdan bakmıyorum. imkansız diye birşey yok bence. insan inanırsa isterse karalar bağlamazsa neden olmasın. ben burda herhangi bir şekilde bu soruna çare bulmuş insan var mı. çünkü bu durum milyonlarca insanın sorunu. bunu öğrenmek için bu konuyu açtım. sadece herhangi bir şekilde birkaç cm büyütmem lazım çünkü bu psikolojiyle yaşamak gerçekten zor. benle aynı durumda olanlar anlar bunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ray_junior

doktorlara inanmıyorum. tıbbın ağzının açık kaldığı bir çok olay gördüm karşılaştım. birdaha yürüyemez dedikleri adam yürüdü. birşey olmaz deyip taburcu ettikleri adam öldü. ben hastalık meselelerine tamamen tıbbi açıdan bakmıyorum. imkansız diye birşey yok bence. insan inanırsa isterse karalar bağlamazsa neden olmasın. ben burda herhangi bir şekilde bu soruna çare bulmuş insan var mı. çünkü bu durum milyonlarca insanın sorunu. bunu öğrenmek için bu konuyu açtım. sadece herhangi bir şekilde birkaç cm büyütmem lazım çünkü bu psikolojiyle yaşamak gerçekten zor. benle aynı durumda olanlar anlar bunu...

Alıntıları Göster
    hakikaten bende merak ediyorum bu traksiyon cihazlari ise yariyor mu ? yada ileriye donuk zararlari olabilir mi ?
  • Allah sifa versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 009suskun

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    linkte bir ürolog doktor traksiyon cihazlarından bahsetmiş

http://www.cevapsepeti.com/yazilar/penis-buyutmek-mumkun-mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray_junior -- 7 Mart 2013; 5:06:16 >
  • quote:

linkte bir ürolog doktor traksiyon cihazlarından bahsetmiş

http://www.cevapsepeti.com/yazilar/penis-buyutmek-mumkun-mu

Alıntıları Göster
    beyler bu arada harun özkanın yaptığı ameliyatlada uzunluk kazanan yok. ameliyat olan 3 kişi ile görüştüm. 1 cm bile artmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray_junior -- 11 Nisan 2013; 0:26:40 >
  • quote:

beyler bu arada harun özkanın yaptığı ameliyatlada uzunluk kazanan yok. ameliyat olan 3 kişi ile görüştüm. 1 cm bile artmamış.

Alıntıları Göster
    upppp kullanan arkadaş yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: william_hill

upppp kullanan arkadaş yok mu?

Alıntıları Göster
    zararı olabilir. ama zararlı olsa niye böyle bişey yapsınlar o da var....

http://www.youtube.com/watch?v=2oKBC4UsOlU
  • Kesinlikle işe yaramıyor arkadaşlar. Tamamen para tuzağı. Ben traksiyon aleti aldım ve 3 ay boyunca düzenli olarak günde en az 6 saat kullandım ama milim büyüme yok. Tamamen aldatmaca ve sömürü tuzağı. Uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xman14

Kesinlikle işe yaramıyor arkadaşlar. Tamamen para tuzağı. Ben traksiyon aleti aldım ve 3 ay boyunca düzenli olarak günde en az 6 saat kullandım ama milim büyüme yok. Tamamen aldatmaca ve sömürü tuzağı. Uzak durun.

6 saat nasıl kullandın onu ya. bi zararı oldu mu..
  • bu tip cihazlar hakkında ise yaramadigi, fakat merhemlerin birkacinin nispeten ise yaradigini söyleyen birkaç inceleme vardi.
    Hevesinizi kırmak istemem ama
    Bu isler büyüklere masallar.
    o cihaz ise yarasa her yerde herkes kullanır...

isterseniz durum hakkında ozel mesajdan konuşuruz, hatta Bursa da iseniz talebiniz olursa görüşme yaparız.
    her koşul da özel mesajla bana ulaşmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog

bu tip cihazlar hakkında ise yaramadigi, fakat merhemlerin birkacinin nispeten ise yaradigini söyleyen birkaç inceleme vardi.
    Hevesinizi kırmak istemem ama
    Bu isler büyüklere masallar.
    o cihaz ise yarasa her yerde herkes kullanır...

isterseniz durum hakkında ozel mesajdan konuşuruz, hatta Bursa da iseniz talebiniz olursa görüşme yaparız.
    her koşul da özel mesajla bana ulaşmanızı tavsiye ederim.
    Ahireti düşün, namazını kıl, Allah bu dünyada az verdiğini öbür tarafta en güzel şekilde telafi ediyor, için rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asım2

Senin mantığına göre sigara da zararsız. Satılan herşey sağlığa yararlı sana göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: asım2

Senin mantığına göre sigara da zararsız. Satılan herşey sağlığa yararlı sana göre...

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Lwd

quote:

Orijinalden alynty: asym2

zarary olabilir. ama zararly olsa niye böyle bi?ey yapsynlar o da var....

Senin manty?yna göre sigara da zararsyz. Satylan her?ey sa?ly?a yararly sana göre...

bana göre öyle.. sigarda zararsyz...
  • ray_junior R kullanıcısına yanıt
    hocam inanma öyle şeylere.Eğer gerçekten işe yarasaydı şuan elimi kullanmadan yazıyor olurdum :)
    Çevremizde erkekler arasında hep bu konuda rekabet vardır.Sana tıbben şunu söyleyeyim ben doktorla görüştüm.Bunların genetik olduğunu hatta ülkemizde ortalama penis boyunun 13-16 cm olduğunu belirtti ve şunları ekledi dünyadaki ortalama vajina derinliği 13,5 santimdir ve 10 cm si G noktası denilen bayanların şah damarıdır anladınız siz onu :) çevremde hep duyarım yok şu cm yok bu santim unutma dışarda kalıp üşüyeceğine içerde kalsın ısıtsın.Kafana da takma manita işlerinde ne adamlar biliyorum atıp tutan sen işinin ustasıysan G noktasına ulaşırsın.
    Aman haa bu haplardan uzakdur
  • ben malafat pompası kullandım
    çabuk etki ediyor ve sadece boy değil enide artıyor
    hatta kız arkadaşımda durumu farkedip sen ilaçmı kullanıyorsun diye sormuştu
    ilişkide çok dikkatli davranmalı çünkü boyu uzadığından kırılma hassasiyeti artıyor
    ama sonradan idrarda zorlanma baş gösterince bıraktım eski haline döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

ben malafat pompası kullandım
    çabuk etki ediyor ve sadece boy değil enide artıyor
    hatta kız arkadaşımda durumu farkedip sen ilaçmı kullanıyorsun diye sormuştu
    ilişkide çok dikkatli davranmalı çünkü boyu uzadığından kırılma hassasiyeti artıyor
    ama sonradan idrarda zorlanma baş gösterince bıraktım eski haline döndü
    kardeş malafat demişsin bunu biraz açabilirmisin ricaetsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: claraa

kardeş malafat demişsin bunu biraz açabilirmisin ricaetsem

Alıntıları Göster
    PENİS UZATMA İÇİN TRAKSİYON CİHAZI KULLANANLAR VAR MI işe yarıyormu
  • claraa C kullanıcısına yanıt
    İngilizcen varsa araştır ve öğren ben burada yazardım işe yarayıp yaramadığını ama yine birileri çıkıp bir şeyler sattığımı ima eder diye yazmıyorum.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed bu linkten yapılan akademik araştırmalara ulaşabilirsin ne arayacağını bilirsen bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashbacter

İngilizcen varsa araştır ve öğren ben burada yazardım işe yarayıp yaramadığını ama yine birileri çıkıp bir şeyler sattığımı ima eder diye yazmıyorum.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed bu linkten yapılan akademik araştırmalara ulaşabilirsin ne arayacağını bilirsen bulursun.
    reklam falan değildir hiçbir şey pazarlamıyorum bu konu ile ilgili sıkıntısı olanların okuması şiddetle önerilir.
    http://penisiminasilbuyuturum.blogspot.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukc395 -- 23 Temmuz 2015; 15:48:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.