Şimdi Ara

Kolay tıp fakülteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercih döneminde tıp yazacaklara yardımcı olmak için kolay olduğunu bildiğiniz tıp fakültelerini yazalım gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 20 Temmuz 2024; 20:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adnan menderes. (hala öyle mi bilmiyorum, bizim tercih zamanımızda çok dilleniyordu.)

• sıtkı koçman, ankara ybü

• Ege , Ankara Yıldırım Beyazıt ,Biruni (özel) , çanakkale , Manisa ( içlerinde en kolayı ) , Alanya Alaaddin Keykubat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Manisa ile cerrahpas kolaymış ben de öyle duydum.Arkadaslar başka kolay olduğunu duyduklariniz varsa yazarsanız belki birilerine faydası olur.Gerci en kolay tıp bil okul ve uzmanlık 10yilin sonunda insanı baya yıpratır da.

• BilmiyorumKii B kullanıcısına yanıt
    Benden ne beklediğinizi pek anlayamadım hocam ben yazmadıysam siz yazın insanım malum unutmuş olabilirim ,Cerrahpaşa yazılmıştı zaten üstte çapayı da siz ekleyin :)

• Muğla tıp finalde 160 sorudan 60-65 tane çıkmış vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateSuriyeli -- 20 Temmuz 2024; 22:5:40 >
  • Ege

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harran diyorlar

• Cerrahpaşa sistem olarak öğrenci yanlısı ama 1. Sınıfın ilk dönemi hariç kolay bir müfredat yok. Yoğun ve zorlayıcı bir eğitim içeriği var

• Yeniyuzyıl

• Biruni oldugunu dusunuyorum yatay gecis basvurularinda hep bu elemanlar ganosu 4 olan var

• SDemyın S kullanıcısına yanıt

Bence kesinlikle haklı tıp ortalaması 94 olan bir eleman sınıfın orta düzey ogrencilerindenmis.Tipda 94 yapmak ne ya belliki soruları veriyorlar

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

imrenerek bakiyorum her sene yatay gecis basvurularindaki biruni tip ortalamalarina bildigin 100 olan var ortalamasi

• SDemyın S kullanıcısına yanıt

Özel liselerin en tembel öğrencilerinin 4yillik not ortalaması 98 oluyor birini o liselere özenmiş herhalde

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Akreditasyon aldılar bu sene ve eğitimi bir tık zorlaştırıldı. 3-4 senedir de akreditasyon sürecindeydi zaten. Haberiniz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benzer sıralamadaki üniversitelerin yatay geçiş sonuçlarında kabul edilenlerin üniversitelerine bakın, istisnai durumlar harici cevabı bence görmüş olacaksınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.