Şimdi Ara

Kolay yoldan para kazanma yolu basit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Bugün Ucuz Smm Panel Göstereceğim Size Gayet Ucuz Güvenilir Bir Smm Panel Whatsapptan Vs. Destek
    Sağliyorlar
    Bir nevi
    MUTLAKA OKU UCUZA ALİP komisyon koy Sat

MedyaBay.com Sağlıyorlar Gayet Güzel İnstagram Facebook Twitter Youtube Gibi Platformlar da Takipçi Beğeni Yorum İzlenme Sağlıyorlar Fiyatlar Dediğim Gibi Uygun Siteye Kayıt Olup Bakabilirsiniz Şuan Ki Fiyatlar
    1K Takipçi 75 krş
    0düşüş garantili takipçi 4.55 p1user
    365 gün olanlar 3.20
    3.50
    1000 İZLENME özel fyt
    1000 Beğeni özel fyt
    Gayet Uygun Bunlar Sadece Bazı Fiyatlar Daha Çok Bu Şekilde Fiyat Var Ben 15 K Satın Aldım Yakında 100 K Yapacağım Kendimi Ve Bir Butik Yapacağım Sayfamı Şuanda bu siteden para kazanıyorum isteyen varsa anlatiyim buradan ucuza alıp pahalıya satıyorum ve cebimde 5 kuruş yokken bile kazanabiliyorum nasıl mı müşteri geliyor 10 k alıcam diyor kendi koyduğum fiyatı söylüyorum yani 30 tl diyorum sonra siteden ucuza alıp adama atıyorum adam zaten önceden ödeme yaptığı için 0 maliyetle para kazanıp kar yapıyorum 20 tl de cebime kalıyor ben şimdiye kadar günde boş vakitlerimle 1 saat 2 saat harcayarak ayda 2000 tl ek gelir kazanıyorum sizde bunları uygulayabilirsiniz .http://medyabay.com

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hakohako4206 H kullanıcısına yanıt
    Hocam kendiniz konu açip satış yapabilirsiniz
    Baltalamak yakişmaz ama şöyle birşey soyleyim
    1 k 35 TL ye sattiginiz k
    Paketin 2.50 TL gibi bir rakam olduğunu hatta bende daha ucuz olduğunu artık sağlayıcılar API vermemeye baslicak bakalım ozmn napcaksiniz gerçi api cekmiyorsunuz manuel yapiyorsunuz galiba çoğu serviste sağlayiciyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.