Şimdi Ara

Koller: Yeni PSP gelmiyor Yeni Oyunlar geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • John Kollerin GamesIndustry.biz sitesine verdigi roportajda PSP icin bazı seylere degindi

ilk olarak UMD nin PSP icin hala onemli oldugunu bu yuzden kaldırılamayacagını fakat PSP PSN nine onem verdiklerinin ve yeni cıkan oyunların cıktıgı gun PSN e koymaya calıstıklarını soyledi Bu UMD nin bitisi olmayacaagını soyledi

Bu sene Iphone ve Nintendo DS e karsı avantajları oldugunu soyledi PSP ye tamamen yeni bir sayfa actıklarını belirten koller yapımcılardan buyuk oyunlar istediklerini soyledi biz oyunları oyuncularımızın istekleri dogrultusunda yapımcılara iletiyoruz ve onlara en iyi sekilde yapmalari icin bilgilendiriyoruz dedi ornegin port oyunlar PSP kullanıcıları tarafından cok sevilmiyor Buyuk bir oyunların PSP ye ozel yeni bir hikaye ve ozelliklerle gelmesini istiyorlar God of war ve Resistance gibi

Ayrıca PSP oyunlarının kısa olmasını su sozlerle degerlendiriyor: PS2 oyunlarının ortalama sureleri 20 saat ama PSP oyunlarının ise 8 saat birisi PS2 nun basına oturup 1-2 saat oynayabiliyor ama PSP oyle degil 15dk oynayip sleep e aliniyor sonra yine boyle devam ediliyor ve bence bunda bir sorun yok

Son olarak yeni bir PSPnin gelip gelmeyecegi soruluyor

Bu bana bir cok kez soruldu bunu bir turlu anlıyamıyorlar biz PSP 1000 den 2000 ne gecerken aleti kucullttuk 2000 den 3000 ne gecerken ekranını guzellestirdik artık hersey yeterli biz tamamen oyunlara ve yeni firmware updatelerine odaklandık dedi

Kaynak

• @Party Starter

PSP konusunda hakikaten foruma çok katkıların oluyor.. Sayende bir çok konuda bilgi edinebiliyoruz bu fırsatla teşekkür etme gereği duyuyorum..

Yeni PSP mevzusuysa bana göre uzun vaadede gerçekleşebilecek birşey denildiği gibi en önemli sorun PSP'nin oyunlarıydı 2009'da ise bu hakikaten büyük bir ölçüde aşıldı.. Bir çok harika oyun yapıldı ve daha 2009 sonlarına doğru gelecek bir çok üst düzey oyun olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

@Party Starter

PSP konusunda hakikaten foruma çok katkıların oluyor.. Sayende bir çok konuda bilgi edinebiliyoruz bu fırsatla teşekkür etme gereği duyuyorum..

Saol bende sana tesekkur ediyorum yorumundan dolayı
  • doğru olabilir o kadar yeni oyun gelio...

hemen ardından psp2 gelmez diye tahmin ediyorum...
  • Yıkıldım şu anda
  • ne psp2 si ne psp4000i ya! birsürü oyun çıkıyo umd olarak çıkacak hepsi psp1000-2000-3000 için olacak. bukadar masraftan sonra hoop sil baştan herşeyiyle yeni umdsiz vs. yeni bir psp çıkacağını mı düşünüyordunuz?! çıkmayacağı belliydi.
  • cep telefonlarının işlem gücü yakında geçecek psp'yi. çıkarmasınlar bakalım rakip yok nasıl olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

cep telefonlarının işlem gücü yakında geçecek psp'yi. çıkarmasınlar bakalım rakip yok nasıl olsa.

yok daha neler bence psp nin gücünü hala tam olarak göremedik.
  • quote:

cep telefonlarının işlem gücü yakında geçecek psp'yi. çıkarmasınlar bakalım rakip yok nasıl olsa.

bunu neden sen düşünüyosun ki bırak oyunları hazırlayanlar ve sony düşünsün. ayrıca günümüzde pcde yüksek sistem isteyen oyunlar assasins creed gibi yavaş yavaş psp içinde çıkıyor. buda optimizasyonla birlikte tabiki pspnin en azından bir telefondan kötü olduğu kesinlikle savunulamaz.
  • Koller oyunların oynanış sürelerinin yaklaşık 8 saat olmasıyla ilgili doğru bi noktaya değinmiş.
    Bence psp nin batarya ömrünün yaklaşık 5 saat olmasının da bununla alakası var.
    İsteseler psp nin batarya ömrünün 12 saat olmasını sağlayamaz mıydılar?

quote:

işlem gücü ne kadar geçerse geçsin cep telefonlarının her zaman arkada çalışan bellek canavarı birer işletim sistemleri olacak,
    ve de ekranları daima psp den küçük olacak.

Ayrıca cep telefonu konusunda anlamadığınız veya kabullenmediğiniz bir nokta var.
    Ara sıra internette psp nin sony ericsson cep telefonu şekline getirilmiş salak salak tasarım resimleri çıkıyor,sizler de bunlara prim veriyorsunuz.
    Psp bir playstation yani oyun konsolu, ön plana çıkan özelliği bu.
    Şayet cep telefonu özeliği eklenirse o zaman oyun konsolu olmaktan çıkar cep telefonu olur, yani birincil görevi değişir, anlamıyor musunuz?
    Bu yüzden cep telefonu değil belki de hiç bir zaman olmayacak.

Ütopik bir örnek olsun diye yazıyorum:
    Evinizdeki normal playstation a telefon kablosunu bağlayıp çalıştırdığınızda ev numaranızı çevirenleri playstation ınız üzerinden cevaplayabildiğiniz zaman,
    psp nin piyasadaki modelini de cep telefonu olarak kullanabileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 18 Nisan 2009; 13:26:42 >

• OFFF bide devil may cry gelseydı ii olacaktı
  • valla bu benim için iyi haber ne kadar çok oyun okadar eğlence
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

Koller oyunların oynanış sürelerinin yaklaşık 8 saat olmasıyla ilgili doğru bi noktaya değinmiş.
    Bence psp nin batarya ömrünün yaklaşık 5 saat olmasının da bununla alakası var.
    İsteseler psp nin batarya ömrünün 12 saat olmasını sağlayamaz mıydılar?

quote:

işlem gücü ne kadar geçerse geçsin cep telefonlarının her zaman arkada çalışan bellek canavarı birer işletim sistemleri olacak,
    ve de ekranları daima psp den küçük olacak.

Ayrıca cep telefonu konusunda anlamadığınız veya kabullenmediğiniz bir nokta var.
    Ara sıra internette psp nin sony ericsson cep telefonu şekline getirilmiş salak salak tasarım resimleri çıkıyor,sizler de bunlara prim veriyorsunuz.
    Psp bir playstation yani oyun konsolu, ön plana çıkan özelliği bu.
    Şayet cep telefonu özeliği eklenirse o zaman oyun konsolu olmaktan çıkar cep telefonu olur, yani birincil görevi değişir, anlamıyor musunuz?
    Bu yüzden cep telefonu değil belki de hiç bir zaman olmayacak.

Ütopik bir örnek olsun diye yazıyorum:
    Evinizdeki normal playstation a telefon kablosunu bağlayıp çalıştırdığınızda ev numaranızı çevirenleri playstation ınız üzerinden cevaplayabildiğiniz zaman,
    psp nin piyasadaki modelini de cep telefonu olarak kullanabileceksiniz.

.

• PSP Şahlanıyor..!!

TIKLA.

Verdiğim linkteki Makaleyi okuyun ve PSP'yi nelerin beklediğini görün :)

PSP2'nin gelmemesine acayip sevindim,biraz dha ucuzlasın daha da efsane oyunlar gelsin bende alacam bir tane hayırlısıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.